Αναδημιουργήστε το λογότυπο της Coca Cola με αυτές τις γραμματοσειρές Spencerian Script

Οι γραμματοσειρές Spencerian script είναι στο σπίτι με πιστοποιητικά και προσκλήσεις

Οι ψηφιακές γραμματοσειρές που ταξινομούνται ως Spencerian Scripts διαφέρουν ευρέως με στυλ. Συνήθως, αυτές οι γραμματοσειρές έχουν μικρά x-ύψη και συχνά μακριές και διακριτικές κατηφορικές και ανερχόμενες. Είναι διακοσμημένοι χαρακτήρες με παραλλαγές σε παχύ και λεπτό χτύπημα που μιμούνται τον τύπο των γραφειακών εργαλείων που χρησιμοποιούνται τον 19ο αιώνα.

01 από 03

Χρησιμοποιώντας γραμματοσειρές Spencerian Script σε γραφικά σχέδια

Η εταιρεία Coca-Cola

Οι γραμματοσειρές Spencerian είναι κατάλληλες για γαμήλιες προσκλήσεις, ευχετήριες κάρτες, πιστοποιητικά, αρχικά καπάκια και τίτλους. Δεν είναι κατάλληλα για μπλοκ κειμένου επειδή είναι δύσκολο να διαβαστούν σε μικρά μεγέθη. Έχουν τυπική εμφάνιση και συνδυάζουν καλύτερα με μια ευανάγνωστη γραμματοσειρά χωρίς χαρακτήρες. Επειδή είναι τόσο διακριτικά, μην χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία γραμματοσειρές σεναρίου σε ένα σχέδιο . Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτές τις γραμματοσειρές για να καλέσετε νοσταλγία ή συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

02 του 03

Επαγγελματικές γραμματοσειρές Spencerian Script

Με μερικές από αυτές τις εμπορικές γραμματοσειρές, θα πάρετε πολλούς εναλλακτικούς χαρακτήρες, ανθίζει και προσδέματα.

Μερικά από τα άλλα script και cursive γραμματοσειρές που δεν έχουν απομακρυνθεί πολύ μακριά από την Spencerian κληρονομιά τους περιλαμβάνουν Balmoral, Citadel Script, Elegy, Αγγλικά 111, Αγγλικά Script, Φλαμανικά Script, Gravura, Original Script, Parfumerie Script, Sacker Script, Shelley Script , Snell Roundhand, Ταγγέρη, Virtuosa Classic και Νέο μπαρόκ.

03 του 03

Ιστορία των σκηνικών Spencerian

Έχετε ποτέ θαυμάσει ένα λογότυπο της Coca-Cola ή του φορτηγού Ford και σκέφτηκα, "Wow, θα ήθελα να γράψω έτσι;" Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι - οι περισσότεροι από τους οποίους είναι παλαιότεροι από όσους γνωρίζετε - συνηθίζουν να γράφουν ακριβώς έτσι. Και τα δύο αυτά λογότυπα χρησιμοποιούν Spencerian γραφή, ένα στυλ γραφής χειρογράφων που έγινε δημοφιλές στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά το δεύτερο μισό του 19ου αιώνα. Πρώτα υιοθετήθηκε για επαγγελματική αλληλογραφία και δίδαξε στα κολέγια επιχειρήσεων, βρήκε τελικά το δρόμο της στα δημοτικά σχολεία. Πίσω όταν ήταν ο τρόπος γραφής, είναι αυτό που έμαθαν πολλά αμερικανικά παιδιά σχολείου-μείον μερικά από τα περίτεχνα λουλούδια.

Το λογότυπο της Coca-Cola χρησιμοποιεί μια μορφή Spencerian script. Το λογότυπο της Ford το χρησιμοποίησε και στον πρώτο οβάλ σχεδιασμό του. Στη σύγχρονη εποχή, το σενάριο είναι βασικά το ίδιο, αλλά έχει γίνει λίγο πιο παχύ με πιο στρογγυλεμένες άκρες σε μερικές επιστολές.

Τελικά, η γραφομηχανή αντικατέστησε το χειρόγραφο για τις επιχειρήσεις και υιοθετήθηκε από τα σχολεία ένα απλοποιημένο στυλ χειροτεχνίας , αλλά το σκηνικό Spencerian ζει σε διάσημα λογότυπα και η επιρροή του φαίνεται σε μερικές υπέροχες γραμματοσειρές γραφής χειρογράφου. Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε το στυλό και το μελάνι, μπορείτε να πληκτρολογήσετε ως πρώιμος πτυχιούχος του Bryant & Stratton College (alma mater του Henry Ford) ή ενός δημόσιου μαθητή της δεκαετίας του 1890.