Πώς να μάθετε το Desktop Publishing

Οι επιτυχημένοι επαγγελματίες του DTP χρειάζονται δημιουργικές και τεχνικές δεξιότητες

Η εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών είναι η δημιουργία ψηφιακών αρχείων χρησιμοποιώντας λογισμικό διάταξης σελίδων και επεξεργασίας εικόνων, κυρίως για εκδόσεις σε έντυπη μορφή. Ωστόσο, η εκτύπωση σε επιτραπέζιους υπολογιστές δεν περιλαμβάνει μόνο τη χρήση του σωστού λογισμικού. Αν ενδιαφέρεστε για αυτό το πεδίο, αναμένετε να δείτε κάποια αλληλεπικάλυψη μεταξύ των έντυπων και ηλεκτρονικών δημοσιεύσεων. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποκτήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες για να εργαστείτε στο DTP.

Εκπαίδευση και Εκπαίδευση στη Δημοσίευση

Ένας μεγάλος αριθμός σχολών σε απευθείας σύνδεση και τούβλο και κονίαμα προσφέρουν πτυχία στην εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών. Ο σχεδιασμός γραφικών είναι ένα πολύ συναφές σύνολο δεξιοτήτων που διδάσκεται επίσης σε διαδικτυακά, κοινοτικά και τετραετή κολέγια. Ψάξτε για αυτές τις μεγάλες εταιρείες, καθώς και μαθήματα ηλεκτρονικών εκδόσεων, τυπογραφίας, σχεδιασμού λογοτύπων και - αν σκοπεύετε να κάνετε πολύ online εργασία - web design και παραγωγή.

Είναι πιθανό ότι οποιαδήποτε από αυτές τις διαδρομές βαθμού θα σας εκθέσει στα επαγγελματικά προγράμματα λογισμικού που θα πρέπει να εργαστείτε σε αυτόν τον τομέα. Η κυριότητα του απαραίτητου λογισμικού είναι ένα βασικό και απαραίτητο βήμα.

Εάν παρουσιαστεί η ευκαιρία, αποδέχεστε μια πρακτική άσκηση με μια εκδοτική εταιρεία για πρακτική εμπειρία.

Λογισμικό DTP

Για να εργαστείτε στη δημοσίευση εκτύπωσης, θα χρειαστείτε δεξιότητες των ειδικών στο λογισμικό διάταξης σελίδας Adobe InDesign, στο λογισμικό επεξεργασίας εικόνας Adobe Photoshop και στο λογισμικό απεικόνισης φορέα Adobe Illustrator. Αυτά τα τρία προγράμματα χρησιμοποιούνται από τις περισσότερες εγκαταστάσεις εκτύπωσης. Άλλα παρόμοια προγράμματα - όπως το QuarkXPress, το Corel Draw και το Microsoft Publisher - χρησιμοποιούνται επίσης, και μπορεί να είναι χρήσιμο να τα εξοικειώσετε αν προκύψει η ευκαιρία.

Οι επιτραπέζιοι εκδότες στον κόσμο της εκτύπωσης συνήθως δεν κωδικοποιούν ιστότοπους. Ωστόσο, μπορεί να τους ζητηθεί να σχεδιάσουν ένα λογότυπο που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον ιστό ή να παρέχει αρχεία συμβατά με το διαδίκτυο. Ακόμα κι αν κάνετε πολύ λίγη εργασία στο διαδίκτυο, είναι χρήσιμη μια βασική γνώση της HTML και της ηλεκτρονικής δημοσίευσης.

Online ευκαιρίες κατάρτισης

Εάν οι μέρες του κολλεγίου σας είναι πίσω από σας, υπάρχουν πολλές δυνατότητες ηλεκτρονικής κατάρτισης για να μάθετε για το DTP. Μερικοί από αυτούς προέρχονται από εταιρείες επαγγελματικής κατάρτισης και ορισμένοι από τους κατασκευαστές των προγραμμάτων λογισμικού που χρησιμοποιούνται στην εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών. Περιλαμβάνουν:

Εκπαιδευτικές δεξιότητες

Ένας επιτυχημένος επαγγελματίας εκδότης desktop συνδυάζει τον τύπο, τις φωτογραφίες και τα γραφικά σε μια ελκυστική διάταξη σελίδας για να επιτύχει ένα σκοπό. Οι απαραίτητες δεξιότητες επικεντρώνονται στα εξής:

Αυτό το πεδίο είναι μέρος δημιουργικό και μέρος τεχνικό. Θα ξοδέψετε μόνο ένα μέρος του χρόνου σας σε κάθε κόσμο, αλλά χρειάζεστε σταθερές δεξιότητες σε κάθε έναν.