Τρόπος επίλυσης του Mss32.dll Δεν βρέθηκε ή λείπει σφάλματα

Ένας οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για σφάλματα Mss32.dll

Τα σφάλματα Mss32.dll προκαλούνται από καταστάσεις που οδηγούν στην αφαίρεση ή καταστροφή του αρχείου mss32 DLL , ενός αρχείου DLL Miles Sound System που χρησιμοποιούν ορισμένα προγράμματα λογισμικού και παιχνίδια βίντεο για να φορτώσουν αρχεία ήχου.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα σφάλματα του mss32.dll ενδέχεται να υποδεικνύουν ένα πρόβλημα μητρώου , ένα ζήτημα ιού ή κακόβουλου λογισμικού ή ακόμα και μια αποτυχία υλικού , αλλά οι πιθανότητες είναι ότι το αρχείο είναι απλώς διεφθαρμένο ή λείπει.

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους τα σφάλματα του mss32.dll θα μπορούσαν να εμφανιστούν στον υπολογιστή σας. Εδώ είναι μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τρόπους που μπορείτε να δείτε ένα:

Mss32.dll Not Found Αυτή η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή δεν βρέθηκε mss32.dll . Η επανεγκατάσταση της εφαρμογής ενδέχεται να διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Δεν είναι δυνατή η εύρεση του [PATH] \ mss32.dll Το αρχείο mss32.dll λείπει. Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της εφαρμογής [APPLICATION]. Απαιτείται ένα απαραίτητο στοιχείο: mss32.dll. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή [APPLICATION].

Τα μηνύματα σφάλματος Mss32.dll ενδέχεται να εμφανίζονται κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών Η / Υ, χρησιμοποιώντας ή εγκαθιστώντας συγκεκριμένα προγράμματα, όταν ξεκινούν ή κλείνουν τα Windows ή ίσως ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας εγκατάστασης των Windows.

Το μήνυμα σφάλματος mss32.dll μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ή σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιήσει το αρχείο σε οποιοδήποτε από τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP και Windows 2000.

Τρόπος επίλυσης σφαλμάτων Mss32.dll

Σημαντικό: Μην κατεβάσετε το mss32.dll από μια τοποθεσία "DLL download". Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η λήψη ενός αρχείου DLL είναι κακή ιδέα . Αν χρειάζεστε ένα αντίγραφο του mss32.dll, είναι καλύτερο να το αποκτήσετε από την αρχική, νόμιμη πηγή του.

Σημείωση: Ξεκινήστε τα Windows σε ασφαλή λειτουργία για να ολοκληρώσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω βήματα εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα Windows κανονικά λόγω του σφάλματος mss32.dll.

  1. Επαναφέρετε το mss32.dll από τον Κάδο Ανακύκλωσης . Η ευκολότερη πιθανή αιτία ενός αρχείου "missing" mss32.dll είναι ότι το έχετε διαγράψει εσφαλμένα.
    1. Συμβουλή: Αν υποψιάζεστε ότι έχετε διαγράψει κατά λάθος το mss32.dll αλλά έχετε ήδη αδειάσει τον Κάδο Ανακύκλωσης, ίσως μπορείτε να ανακτήσετε το αρχείο με ένα δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων . Κάνετε αυτό μόνο εάν είστε σίγουροι ότι διαγράψατε το αρχείο και ότι δούλευε σωστά πριν από αυτό.
  2. Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το αρχείο mss32.dll . Εάν το σφάλμα DLL του mss32.dll παρουσιάζεται όταν χρησιμοποιείτε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, η επανεγκατάσταση του προγράμματος θα πρέπει να αντικαταστήσει το αρχείο.
    1. Ο ατμός είναι μια κοινή εφαρμογή που αντιμετωπίζει λάθη mss32.dll, οπότε αν αυτό είναι το πρόγραμμα που βλέπετε το σφάλμα DLL, η επανεγκατάσταση του Steam μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη.
    2. Σημαντικό: Δοκιμάστε το καλύτερο για να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα. Η επανεγκατάσταση του προγράμματος που παρέχει το αρχείο mss32.dll, αν είναι δυνατόν, είναι μια πιθανή λύση για αυτό το σφάλμα DLL.
  3. Επαληθεύστε την ακεραιότητα της μνήμης cache του Steam. Αυτό το βήμα είναι σαφώς εφαρμόσιμο μόνο εάν τα σφάλματα mss32.dll σχετίζονται με ένα παιχνίδι Steam.
    1. Συμβουλή: Εάν αυτό το βήμα δεν καταργήσει το σφάλμα mss32.dll, μεταβείτε στο φάκελο στον υπολογιστή σας, όπου αποθηκεύονται τα αρχεία παιχνιδιών, διαγράψτε το φάκελο "bin" και, στη συνέχεια, ελέγξτε ξανά τη μνήμη cache του παιχνιδιού. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες από την Steam Community για μερικά πιο συγκεκριμένα βήματα για να το κάνετε αυτό.
  1. Εκτελέστε μια σάρωση για ιούς / κακόβουλα προγράμματα ολόκληρου του συστήματός σας . Ορισμένα σφάλματα του mss32.dll ενδέχεται να σχετίζονται με έναν ιό ή άλλη μόλυνση από κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας που έχει καταστρέψει το αρχείο DLL. Είναι ακόμη πιθανό το σφάλμα mss32.dll που βλέπετε να σχετίζεται με ένα εχθρικό πρόγραμμα που μεταμφιέζεται ως αρχείο.
  2. Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης για συσκευές υλικού που ενδέχεται να σχετίζονται με το mss32.dll. Εάν, για παράδειγμα, λαμβάνετε σφάλμα "Το αρχείο mss32.dll λείπει" κατά την αναπαραγωγή ενός βιντεοπαιχνιδιού, δοκιμάστε να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα ήχου .
    1. Σημείωση: Το αρχείο mss32.dll μπορεί να σχετίζεται ή όχι με τα προγράμματα οδήγησης της κάρτας ή με την εγκατάσταση λογισμικού - αυτό ήταν απλώς ένα παράδειγμα. Το κλειδί εδώ είναι να δώσουμε πολύ μεγάλη προσοχή στο πλαίσιο του σφάλματος και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα ανάλογα.
  3. Επαναφέρετε ένα πρόγραμμα οδήγησης σε μια προγενέστερη εγκατεστημένη έκδοση αν ξεκίνησαν τα σφάλματα του mss32.dll μετά την ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης συγκεκριμένης συσκευής υλικού.
  4. Χρησιμοποιήστε την Επαναφορά Συστήματος για να αναιρέσετε τις πρόσφατες αλλαγές συστήματος . Εάν υποψιάζεστε ότι το σφάλμα mss32.dll προκλήθηκε από μια αλλαγή που έγινε σε ένα σημαντικό αρχείο ή διαμόρφωση, η Επαναφορά Συστήματος θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα.
  1. Αντιμετώπιση προβλημάτων για ένα ζήτημα υλικού αν εξακολουθούν να υπάρχουν σφάλματα του mss32.dll. Μετά από μια καθαρή εγκατάσταση των Windows, το πρόβλημα DLL σας μπορεί να σχετίζεται μόνο με το υλικό.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει το ακριβές μήνυμα σφάλματος mss32.dll που βλέπετε και ποια βήματα, αν υπάρχουν, που έχετε ήδη λάβει για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Εάν δεν ενδιαφέρεστε να καθορίσετε αυτό το πρόβλημα μόνοι σας, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορώ να διορθώσω τον υπολογιστή μου; για μια πλήρη λίστα των επιλογών υποστήριξης σας, καθώς και για βοήθεια με τα πάντα, όπως το να υπολογίσετε τα έξοδα επισκευής, να αφαιρέσετε τα αρχεία σας, να επιλέξετε μια υπηρεσία επισκευής και πολλά άλλα.