Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα του Ieframe.dll

Ένας οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για σφάλματα Ieframe.dll

Το αρχείο DLL του ieframe.dll σχετίζεται με τον Internet Explorer. Σε πολλές περιπτώσεις, η εγκατάσταση του Internet Explorer προκαλεί την εμφάνιση των σφαλμάτων ieframe.dll.

Άλλες αιτίες περιλαμβάνουν ιούς, ορισμένες ενημερώσεις των Windows , εσφαλμένες ρυθμίσεις τείχους προστασίας, ξεπερασμένες εφαρμογές λογισμικού ασφαλείας και πολλά άλλα.

Τα λάθη Ieframe.dll είναι αρκετά διαφορετικά και εξαρτώνται πραγματικά από την αιτία του προβλήματος. Μερικά από τα πιο συνηθισμένα σφάλματα που σχετίζονται με το ieframe.dll εμφανίζονται εδώ:

Res: //ieframe.dll/dnserror.htm# Το αρχείο δεν βρέθηκε C: \ WINDOWS \ SYSTEM32 \ IEFRAME.DLL Δεν είναι δυνατή η εύρεση του αρχείου ieframe.dll

Οι περισσότεροι τύποι ieframe.dll "δεν βρέθηκαν" ή "λείπουν" εμφανίζονται όταν χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer ή όταν χρησιμοποιείτε τη Visual Basic.

Το "Res: //ieframe.dll/dnserror.htm" και τα σχετικά μηνύματα είναι πολύ πιο συνηθισμένα και εμφανίζονται στο ίδιο το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης του Internet Explorer.

Το μήνυμα λάθους ieframe.dll ισχύει για τον Internet Explorer σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα της Microsoft που υποστηρίζει οποιαδήποτε έκδοση του προγράμματος περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista και Windows XP .

Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα του Ieframe.dll

Σημαντική σημείωση: Σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου DLL του ieframe.dll ξεχωριστά από οποιαδήποτε τοποθεσία λήψης αρχείων DLL. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η λήψη των αρχείων DLL από αυτές τις τοποθεσίες δεν είναι ποτέ καλή ιδέα .

Σημείωση: Αν έχετε ήδη κατεβάσει το ieframe.dll από έναν από αυτούς τους δικτυακούς τόπους λήψης αρχείων DLL, αφαιρέστε το από όπου και αν το τοποθετήσατε και συνεχίστε με τα παρακάτω βήματα.

  1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας εκτός αν το έχετε ήδη κάνει. Το ieframe.dll σφάλμα μπορεί να είναι ένα σφάλμα και μια απλή επανεκκίνηση θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει πλήρως.
  2. Ενημερώστε την τελευταία έκδοση του Internet Explorer . Ανεξάρτητα από το αν σας λείπει το ieframe.dll ή εάν λαμβάνετε ένα μήνυμα σφάλματος προγράμματος περιήγησης σχετικά με αυτό, η επανεγκατάσταση ή η ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση του Internet Explorer έχει επιλύσει πολλά προβλήματα χρηστών με το ieframe.dll.
  3. Χρησιμοποιώντας τη Visual Basic; Εάν ναι, αλλάξτε την αναφορά για τα Microsoft Internet Controls από το υπάρχον ieframe.dll στο shdocvw.ocx . Αποθηκεύστε το έργο σας και στη συνέχεια ανοίξτε το ξανά.
  4. Επανεκκινήστε το δρομολογητή , το διακόπτη, το καλωδιακό / DSL μόντεμ και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείται για την επικοινωνία με το διαδίκτυο ή άλλους υπολογιστές του δικτύου σας. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα σε ένα από αυτά τα κομμάτια του υλικού που θα μπορούσε να λύσει μια απλή επανεκκίνηση.
  5. Σαρώστε ολόκληρο τον υπολογιστή σας για ιούς . Μερικές φορές, το σφάλμα ieframe.dll θα εμφανιστεί όταν ο υπολογιστής σας μολυνθεί με συγκεκριμένα είδη ιών. Χρησιμοποιήστε το λογισμικό προστασίας από ιούς για να εκτελέσετε πλήρη σάρωση του συστήματος για λοιμώξεις από ιούς.
  1. Απενεργοποιήστε το τείχος προστασίας των Windows εάν έχετε εγκαταστήσει άλλο τείχος προστασίας. Η εκτέλεση δύο εφαρμογών τείχους προστασίας ταυτόχρονα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.
    1. Σημείωση: Ακόμα κι αν είστε θετικοί ότι το τείχος προστασίας των Windows είναι απενεργοποιημένο, ελέγξτε ξανά. Ορισμένες ενημερώσεις ασφαλείας της Microsoft είναι γνωστό ότι ενεργοποιούν αυτόματα το τείχος προστασίας ακόμα και αν έχετε ενεργοποιημένο ένα τείχος προστασίας σε άλλο πρόγραμμα λογισμικού ασφαλείας.
  2. Ενημερώστε όλα τα τείχη προστασίας της Microsoft και άλλο λογισμικό ασφαλείας στον υπολογιστή σας. Ορισμένες ενημερώσεις ασφαλείας από τη Microsoft είναι γνωστό ότι προκαλούν ζητήματα με λογισμικό ασφαλείας από άλλους προμηθευτές ότι οι συγκεκριμένοι προμηθευτές είναι υπεύθυνοι για την επίλυση. Ελέγξτε τους ιστοτόπους τους για ενημερώσεις ή service pack και εγκαταστήστε τα διαθέσιμα.
    1. Σημείωση: Εάν εκτελείτε ήδη μια πλήρως ενημερωμένη έκδοση του λογισμικού ασφαλείας, δοκιμάστε να καταργήσετε την εγκατάσταση και, στη συνέχεια, να εγκαταστήσετε ξανά το λογισμικό . Μια καθαρή εγκατάσταση μπορεί να σταματήσει αυτό το nagging μήνυμα λάθους ieframe.dll.
  3. Εγκαταστήστε τις διαθέσιμες ενημερώσεις των Windows . Είναι αλήθεια ότι κάποιες προηγούμενες ενημερώσεις από τη Microsoft ενδέχεται να προκαλέσουν κάποια λάθη ieframe.dll, αλλά η εγκατάσταση πιο πρόσφατων ενημερώσεων, ειδικά αυτών που αφορούν το ίδιο το λογισμικό Windows Update, μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος.
  1. Εκκαθαρίστε τα προσωρινά αρχεία Internet στον Internet Explorer . Ορισμένα θέματα ieframe.dll ενδέχεται να έχουν να κάνουν με προβλήματα πρόσβασης σε υπάρχοντα προσωρινά αρχεία διαδικτύου.
  2. Αυξήστε τη συχνότητα που ο Internet Explorer ελέγχει για νέες εκδόσεις ιστοσελίδων. Εάν η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι υπερβολικά σπάνια και υπάρχουν προβλήματα με συγκεκριμένες σελίδες, ενδέχεται να δείτε ieframe.dll και σχετικά σφάλματα.
  3. Απενεργοποιήστε τα πρόσθετα του Internet Explorer μία προς μία . Ένα από τα εγκατεστημένα πρόσθετα ενδέχεται να προκαλεί το ζήτημα ieframe.dll. Η επιλεκτική απενεργοποίησή τους θα σας δείξει ποια, αν υπάρχει, προκαλεί προβλήματα.
  4. Ορίστε τις επιλογές ασφαλείας του Internet Explorer πίσω στα προεπιλεγμένα επίπεδα . Ορισμένα προγράμματα, ακόμα και ορισμένες ενημερώσεις από τη Microsoft, μερικές φορές θα κάνουν αυτόματες αλλαγές στις ρυθμίσεις ασφαλείας του Internet Explorer.
    1. Λανθασμένες ή υπερπροστατευτικές ρυθμίσεις ασφαλείας μπορεί μερικές φορές να προκαλέσουν ζητήματα ieframe.dll. Η επιστροφή αυτών των ρυθμίσεων στα προεπιλεγμένα επίπεδα μπορεί να διορθώσει το πρόβλημά σας.
  5. Μετακινήστε το φάκελο Προσωρινά αρχεία Internet IE στην προεπιλεγμένη θέση . Εάν το φάκελο " Προσωρινά αρχεία Internet " στον Internet Explorer έχει μετακινηθεί από την αρχική του θέση, συνυπάρχουν τόσο προστατευμένη λειτουργία όσο και φίλτρο ηλεκτρονικού "ψαρέματος", τότε θα εμφανιστεί το σφάλμα ieframe.dll.
  1. Απενεργοποιήστε το φίλτρο ηλεκτρονικού "ψαρέματος" στον Internet Explorer . Αυτό δεν είναι μια μεγάλη μακροπρόθεσμη λύση, αν δεν έχετε εγκαταστήσει άλλο φίλτρο ηλεκτρονικού "ψαρέματος", αλλά η απενεργοποίηση του φίλτρου ηλεκτρονικού "ψαρέματος" του IE είναι γνωστό ότι διορθώνει τα θέματα του ieframe.dll σε ορισμένες περιπτώσεις.
  2. Απενεργοποιήστε την προστατευμένη λειτουργία στον Internet Explorer . Η λειτουργία προστατευμένης λειτουργίας στον Internet Explorer μπορεί, σε ορισμένες πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις, να συμμετέχει στη δημιουργία ενός μηνύματος λάθους ieframe.dll.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει το ακριβές μήνυμα λάθους ieframe.dll που βλέπετε και ποια βήματα, αν υπάρχουν, που έχετε ήδη λάβει για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Εάν δεν θέλετε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα μόνοι σας, ακόμα και με βοήθεια, ανατρέξτε στο θέμα Πώς μπορώ να διορθώσω τον υπολογιστή μου; για μια πλήρη λίστα των επιλογών υποστήριξης σας, καθώς και για βοήθεια με τα πάντα, όπως το να υπολογίσετε τα έξοδα επισκευής, να αφαιρέσετε τα αρχεία σας, να επιλέξετε μια υπηρεσία επισκευής και πολλά άλλα.