Πώς να αποκτήσετε δωρεάν πλάκες Serif Western γραμματοσειρές για WANTED Αφίσες

Δοκιμάστε αυτές τις γραμματοσειρές Free Western

Οι γραμματοσειρές δυτικού τύπου είναι τυπικά γραμματοσειρές τύπου serif - κάποιες απλές, μερικές φανταχτερες. Οι γραμματοσειρές τετράγωνων σερφ είναι τετραγωνικές, μεγαλύτερες και πιο τολμηρές από τις περισσότερες άλλες γραμματοσειρές serif. Οι δυτικές γραμματοσειρές σε αυτόν τον κατάλογο επιλέχθηκαν ειδικά για την καταλληλότητά τους να δημιουργήσουν τις δικές σας προσαρμοσμένες αφίσες WANTED . Όλες αυτές οι γραμματοσειρές είναι διαθέσιμες μεμονωμένα στο διαδίκτυο. Πολλά από τα σπίτια γραμματοσειρών προσφέρουν συλλογές δυτικών γραμματοσειρών που περιλαμβάνουν αυτά και άλλους όπως τους.

Ορισμένες γραμματοσειρές τύπου δυτικού τύπου έχουν μόνο κεφαλαία γράμματα χωρίς σημεία στίξης. Εάν χρειάζεστε τόσο κεφαλαία όσο και πεζά γράμματα και σημεία στίξης, ελέγξτε την πλήρη σειρά γραμματοσειρών για να επιβεβαιώσετε ότι το γραμματοσειρά που προτιμάτε έρχεται μαζί τους.

Νάσβιλ

Δωρεάν Δυτική Γραμματοσειρά - Νάσβιλ. Νάσβιλ από το Διαταραγμένο Τύπο

Το Nashville είναι η βασική γραμματοσειρά Wanted Poster. Πρόκειται για μια ασφυκτική πλάκα. Μια προειδοποίηση - δεν υπάρχουν αριθμοί. Εάν θέλετε να συμπεριλάβετε ένα ποσό ανταμοιβής στην επιθυμητή αφίσα σας, θα χρειαστεί να πάρετε τους αριθμούς από διαφορετική γραμματοσειρά. Αλλά για το μεγάλο WANTED στην κορυφή της αφίσας και άλλο κείμενο, λειτουργεί πολύ.

Perdido

Perdido. Perdido από το Scriptorium

Το Perdido είναι μια άλλη γραμματοσειρά που κραυγάζει την αφίσα της Western Wanted. Το Perdido είναι μια επίδειξη γραμματοσειράς με κεφαλαία γράμματα, χωρίς αριθμούς ή σημεία στίξης. Είναι παρόμοιο σε στυλ με το Nashville και το Saddlebag, αλλά με δυστυχισμένη εμφάνιση.

Cowboys

Γραμματοσειρά Cowboys. Cowboys από το Sharkshock

Το Cowboys είναι μια απλή, παχιά πλάκα. Βαρύτερο από τις άλλες γραμματοσειρές που εμφανίζονται εδώ, έχει αριθμούς και σημεία στίξης. Περιλαμβάνει αστέρι μεγέθους Texas, αλλά χωρίς πεζά γράμματα.

Showguide

Γραμματοσειρά Showguide. Showguide Western γραμματοσειρά

Μια γραμματοσειρά γραμματοσειράς με συμπυκνωμένη πλάκα παρόμοια με την Cowboys, το Showguide φέρει κεφαλαία γράμματα, αριθμούς και μερικά σημεία στίξης.

Saddlebag

Γραμματοσειρά Saddlebag. Saddlebag από τον Dieter Steffmann

Μια φαρδιά, ελαφρώς διακοσμητική κασέτα πλάτης, Saddlebag έχει κεφαλαία και μικρά γράμματα, αριθμούς, σημεία στίξης και τους τόνους χαρακτήρες.

δυτικός

Δυτική γραμματοσειρά. Δυτική από τον James L. DeVriese

Λίγο πιο φανταχτερό από το Saddlebag, το Western είναι παρόμοιο με το Perdido αλλά χωρίς τη δυσχερή εμφάνιση. Η γραμματοσειρά περιλαμβάνει κεφαλαία γράμματα, αριθμούς και βασική στίξη.

Ο Έντμουντς είναι απογοητευμένος

Edmunds. Edmunds από τον Ray Larabie

Το Edmunds Distressed είναι λίγο πιο φιλικό από τις άλλες γραμματοσειρές σερφ, το Edmunds έρχεται σε κανονική και δυσκίνητη έκδοση με τραχιά άκρα.

Typodermic

Η αρχική γραμματοσειρά Typodermic, αυτή η ωραία, καθαρή πλάκα serif, περιέχει κεφαλαία γράμματα, αριθμούς και σημεία στίξης. Πρόσφατα επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει τα μαθηματικά σύμβολα, τα κλάσματα και τις συνδέσεις f και περισσότερη στίξη.