Μάθετε τις δεξιότητες δημοσίευσης επιφάνειας εργασίας σε λιγότερο από ένα μήνα

Βασικές δεξιότητες εκτύπωσης desktop για εκτύπωση και σχεδιασμό ιστοσελίδας

Μάθετε την εκτύπωση στην επιφάνεια εργασίας για εκτύπωση και το άρθρο ενός ιστού κάθε φορά με αυτή τη σειρά έκδοσης desktop (DTP). Αυτό το online σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να διαβάζεται μία ημέρα κάθε φορά για 28 ημέρες. Φυσικά, είστε ελεύθεροι να διαβάσετε περισσότερα ή λιγότερα μαθήματα κάθε μέρα όπως θέλετε.

Αυτή η εισαγωγική ματιά στην εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών έχει σχεδιαστεί κυρίως για άτομα με μικρή ή καθόλου εμπειρία ή κατάρτιση σε DTP και γραφιστική. Δεν είναι ένα hands-on, πώς-να-κάνει-desktop-εκδόσεις μαθημάτων. Ωστόσο, αφού το ολοκληρώσετε, θα έχετε πολύ καλύτερη κατανόηση της διαδικασίας έκδοσης desktop. Αυτή η κατανόηση θα καταστήσει ευκολότερα κατανοητά τα μελλοντικά μαθήματα και άλλα μαθήματα σχετικά με το θέμα.

Γενικές έννοιες του DTP

Τα μαθήματα σε αυτή την ενότητα εστιάζονται στον ορισμό της εκτύπωσης στον υπολογιστή και των συναφών όρων. Θα βρείτε ορισμούς, trivia, και άρθρα που σας επιτρέπουν να σκάβετε βαθύτερα στο θέμα, αν θέλετε. Μάθετε τη διαφορά μεταξύ σχεδιασμού για εκτύπωση και σχεδίασης για τον ιστό.

Γραμματοσειρές και τον καλύτερο τρόπο χρήσης τους

Οι γραμματοσειρές είναι το ψωμί και το βούτυρο των γραφιστών και των επιτραπέζιων εκδοτών. Μάθετε το lingo.

Σχεδιασμός και Εικόνες

Δεν έχει σημασία αν σχεδιάζετε για εκτύπωση ή οι διαδικτυακές εικόνες παίζουν σημαντικό ρόλο και θέλετε να επηρεάσετε τη δική σας σε ό, τι σχεδιάζετε.

Προεκτύπωση και εκτύπωση

Τα άρθρα αυτής της ενότητας καλύπτουν έννοιες και εργασίες που σχετίζονται με την προετοιμασία αρχείων για εκτύπωση και τον τύπο εκτύπωσης που χρησιμοποιείται στην εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών.

Κανόνες & Εργασίες Μέρος 1: Κανόνες Δημοσίευσης Desktop

Ναι, υπάρχουν κανόνες για την εκτύπωση σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Κυρίως εξομαλύνουν την πορεία προς ευτυχείς πελάτες και τυποποιούν τις διαδικασίες του DTP για εκτύπωση και τον ιστό.

Κανόνες & Εργασίες Μέρος 2: Πώς δημιουργείται ένα έγγραφο έκδοσης Desktop

Αυτά τα άρθρα επανεξετάζουν ορισμένα πράγματα που μάθατε προηγουμένως, αλλά δείχνουν πώς όλοι συνδέονται και εντάσσονται στη διαδικασία δημοσίευσης στην επιφάνεια εργασίας όταν εργάζεστε σε ένα συγκεκριμένο έγγραφο σε μια ιστοσελίδα. Η κύρια εστίαση είναι να εξοικειωθούν με τα βήματα που εμπλέκονται στη δημιουργική διαδικασία.

Ανυπομονώ

Μέχρι τη στιγμή που θα φτάσετε μέχρι τώρα, θα είστε εξοικειωμένοι με τις βασικές έννοιες της επιτραπέζιας έκδοσης που ισχύουν για την εκτύπωση και το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Μην σταματήσετε εδώ. Υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες κατάρτισης, online σεμινάρια λογισμικού και δεξιότητες δημοσίευσης που μπορείτε να αποκτήσετε.