Κορυφαίοι ελεύθεροι παίκτες Flash για επιτραπέζια βίντεο FLV

Ελέγξτε τους αγαπημένους μας δωρεάν παίκτες Flash για την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.

Με νέες μορφές βίντεο που εμφανίζονται όλη την ώρα, είναι εύκολο να ξεχάσετε μερικές από τις μορφές κληρονομιών που μπορεί να συναντήσετε. Οι υπέρ επαγγελματίες και οι λάτρεις του βίντεο πρέπει να είναι σε θέση να ανοίγουν, να προβάλλουν και να αξιολογούν αρχεία σε μεγάλη ποικιλία μορφών.

Αν και η μορφή έχει ξεθωριάσει, είναι ακόμα μερικές φορές απαραίτητο να χρησιμοποιείτε λογισμικό Flash player, αν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ταινία Flash που κατεβάσατε από το Internet ή να αξιολογήσετε ένα συμπιεσμένο αρχείο FLV. Αν ψάχνετε για ένα Flash player, θα βρείτε πολλές δωρεάν επιλογές online.

01 από 04

VLC Media Player

VLC Player, από το VideoLAN. VideoLAN

Το VLC είναι ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο cross-platform που θα λειτουργεί με αρχεία Flash καθώς και σχεδόν οποιαδήποτε άλλη μορφή βίντεο που θέλετε να πετάξετε. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το VLC για να μετατρέψετε το βίντεο Flash σε άλλη μορφή, αν και είχα καλύτερη τύχη με άλλα λογισμικά μετατροπής βίντεο. Αυτή η εφαρμογή είναι πραγματικά το ελβετικό μαχαίρι στρατού των επιλογών αναπαραγωγής βίντεο, δεδομένου ότι τόσο λίγοι περιορισμοί της μορφής βίντεο. Περισσότερο "

02 από 04

MPEG Streamclip

Τετράγωνο 5

Το MPEG Streamclip λειτουργεί με υπολογιστές και Mac ως Flash player και παίζει κάθε άλλη ποικιλία μορφών βίντεο και ήχου. Το πρόγραμμα κάνει μια καλή δουλειά μετατροπής βίντεο μεταξύ των μορφών, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη βασική επεξεργασία βίντεο. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η επιλογή έχει έναν εντυπωσιακό αλγόριθμο συμπίεσης, δημιουργώντας αρχεία υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά μικρά. Περισσότερο "

03 του 04

Wimpy FLV Player

Ο Wimpy FLV Player είναι ένα εξαιρετικά απλό πρόγραμμα αναπαραγωγής Flash που κάνετε λήψη και εγκατάσταση στον compter σας. Το Wimpy FLV λειτουργεί με Mac και PC και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε βίντεο Flash από τον υπολογιστή σας ή το διαδίκτυο. Δεν υπάρχουν επιπλέον λειτουργίες, γι 'αυτό το μόνο που μπορείτε να κάνετε! Περισσότερο "

04 του 04

NicePlayer

Όπως το όνομά του προτείνει, το NicePlayer παίζει όμορφα με μια ποικιλία μορφών μέσων, συμπεριλαμβανομένου του Flash. Το NicePlayer δεν έχει φανταχτερά χαρακτηριστικά, αλλά αν ψάχνετε για ένα απλό, εύχρηστο Flash player, είναι μια καλή επιλογή. Περισσότερο "