Ανασκόπηση: Το Raumfeld One S Wi-Fi Speaker

01 του 06

Σχεδιασμός & Συνδεσιμότητα

Το ραδιόφωνο Raumfeld One S WiFi είναι κοντά στο μέγεθος ενός τυποποιημένου κουτιού ιστών Kleenex - δεν ζυγίζει πάρα πολύ περισσότερο από ένα. Stanley Goodner / Σχετικά

Παρόλο που οι καθαροί είναι ισχυροί και πιθανόν να παραμείνουν στη χρήση παραδοσιακών ηχείων (δηλαδή εκείνων που συνδέονται κυρίως με καλώδια), είναι δύσκολο να αγνοηθεί η σταθερή πορεία του ασύρματου ήχου. Όταν υπάρχει μόνο μια σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος που πρέπει να ανησυχείτε, οι εσωτερικές επιλογές ξαφνικά ανοίγουν με ανανεωμένη ευελιξία - είναι ευκολότερο να αναδιατάξετε χώρους διαβίωσης χωρίς να χρειάζεται να εκτελέσετε καλώδια ομιλητών ξανά.

Ο γερμανός κατασκευαστής ήχου, Raumfeld, έχει περάσει χρόνια αναπτύσσοντας ήχο πολλαπλών δωματίων, σχεδιασμένο για ροή χωρίς απώλειες ψηφιακή μουσική χωρίς να θυσιάζει την πιστότητα. Το οικοσύστημα των προϊόντων της εταιρείας είναι plug-and-play και μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα ή μαζί, είτε σε ίδια είτε σε ξεχωριστά δωμάτια . Εκείνοι που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μια προσιτή αναλαμπή για το τι μπορεί να προσφέρει το Raumfeld μπορούν να ξεκινήσουν με το συμπαγές, One S Wi-Fi ομιλητής.

Σε μόλις δύο ίντσες μικρότερη, το ηχείο Raumfeld One S Wi-Fi είναι κοντά στο μέγεθος ενός τυποποιημένου κουτιού χαρτομάντηλων Kleenex - δεν ζυγίζει πάρα πολύ περισσότερο από ένα. Αυτό καθιστά απίστευτα εύκολο να τοποθετήσετε το One S οπουδήποτε, όπως σε γραφεία, ράφια, countertops, κομμωτήρια, ή να είναι τοποθετημένα όπου μπορεί να πάει ένας αριστοκρατικός σχεδόν κύβος.

Το Raumfeld One S παρουσιάζει στιλ που μπορεί να θεωρηθεί "ασφαλές", με σατέν-λευκό (υπάρχει και ένα μαύρο χρωματιστό περίβλημα), με μαύρο πλέγμα, με πινέλο από πινέλο και κουμπιά σιλικόνης. Ακριβώς επειδή απολαμβάνετε τη μουσική σας δυνατά δεν σημαίνει ότι η εμφάνιση του ομιλητή πρέπει επίσης να είναι.

02 του 06

Σχεδίαση και συνδεσιμότητα (συνέχεια)

Το Raumfeld One S εκπέμπει ήχο χωρίς κανένα άσπρο σάπισμα ή υποκείμενα μουσικά κομμάτια, μερικές φορές κοινά με ασύρματα ηχεία Bluetooth. Stanley Goodner / Σχετικά

Το μικρόφωνο Raumfeld One S Wi-Fi διαθέτει θύρες Ethernet (παρέχεται καλώδιο), USB και τροφοδοσία (παρέχεται επίσης καλώδιο) μέσα σε ένα πίσω χώρο. Υπάρχει μόνο αρκετός χώρος για να συνδέσετε και τα τρία με ελάχιστο finessing? εάν σκέφτεστε ένα USB flash drive φορτωμένο με μουσική, κάτι μικρό όπως το SanDisk Ultra Fit θα είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Διαφορετικά, χρησιμοποιείτε μόνο μέσα αποθήκευσης που συνδέονται μέσω ενός κανονικού, εύκαμπτου καλωδίου USB. Τα κουμπιά ρύθμισης και επαναφοράς βρίσκονται επίσης εδώ. Εάν ελπίζετε να δείτε αναλογικές συνδέσεις, δεν έχετε τύχη. Τουλάχιστον για το One S, καθώς τα άλλα ηχεία της οικογένειας Wi-Fi διαθέτουν υποδοχές RCA .

Η φυσική λειτουργία του ηχείου Wi-Fi του Raumfeld One S είναι εύκολη. Μια ελαφριά πίεση του μεταλλικού κουμπιού στο μπροστινό μέρος ενεργοποιεί τη μονάδα, η οποία είναι έτοιμη να αρχίσει να αναπαράγεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ένα ζευγάρι φωτεινών λευκών λαμπτήρων LED δείχνει την ισχύ (αριστερά) και την ενεργή ασύρματη συνδεσιμότητα (δεξιά). Τα χειριστήρια στην κορυφή του ηχείου (δυστυχώς, δεν υπάρχουν για αναπαραγωγή / παύση) προσφέρουν προσαρμογή της έντασης ήχου καθώς και γρήγορη επιλογή (χωρίς εφαρμογή για αναπαραγωγή) έως και 4 ροών μουσικής - μια σύντομη πίεση κρατά τα τρέχοντα παιχνίδια σταθμό στο καθορισμένο κουμπί. Διαφορετικά, το μεγαλύτερο μέρος της επιλογής μουσικής διαχειρίζεται κυρίως η εφαρμογή Mobile Rauller Controller (διαθέσιμη για iOS και Android).

Σε αντίθεση με τόσους πολλούς συμπαγείς / φορητούς ηχεία, το Raumfeld One S στερείται των (συχνά ενοχλητικών) jingles που συνοδεύουν τις ακολουθίες εκκίνησης / τερματισμού ομιλητών. Μόνο οι λυχνίες LED σας ενημερώνουν για την κατάσταση ισχύος της συσκευής. Όταν είναι αδρανής μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, το Raumfeld One S τίθεται αυτομάτως σε λειτουργία αναμονής. Ένα σύντομο πάτημα του κουμπιού τροφοδοσίας γίνεται το ίδιο (οι ενδεικτικές λυχνίες LED σβήνουν). Ευτυχώς, μπορείτε να «ξυπνήσετε» το ηχείο επάνω από την εφαρμογή για κινητά - πρέπει να πατήσετε το κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε λειτουργικά το ηχείο.

Εφόσον το ηχείο και / ή η συσκευή One S που εκτελούν την εφαρμογή για κινητά βρίσκονται μέσα στην κάλυψη του ασύρματου δικτύου, οι ροές μουσικής / ραδιοφώνου εκτελούνται ομαλά χωρίς κανένα λόξιμο. Εκείνοι με πιο ισχυρό / εκτεταμένο υλικό δικτύου μπορούν να απολαμβάνουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων χωρίς να χάσουν σήματα - τα περισσότερα ηχεία με δυνατότητα Bluetooth έχουν λειτουργική εμβέλεια που υποβαθμίζει τις προδιαγραφές των προδιαγραφών 33 ft (10 m).

03 του 06

Ηχητική απόδοση

Το Raumfeld One S παρουσιάζει στιλ που μπορεί να θεωρηθεί "ασφαλές", με το σατέν λευκό περίβλημα του. Stanley Goodner / Σχετικά

Ένα από τα πλεονεκτήματα της ιδιοκτησίας ομιλητών που χρησιμοποιούν Wi-Fi μέσω Bluetooth είναι σαφής, αθόρυβη μετάδοση. Το Raumfeld One S εκπέμπει ήχο χωρίς κανένα άσπρο σάπισμα ή υποκείμενα μουσικά κομμάτια - αυτή η όψη μπορεί να είναι ιδιαίτερα εμφανής κατά τη διάρκεια των πιο ήσυχων τμημάτων των τραγουδιών. Ορισμένες συσκευές ήχου Bluetooth είναι καλά σχεδιασμένες ώστε να ελαχιστοποιούν αυτές τις ανεπιθύμητες προσθήκες, αλλά το One S διατηρεί την ποιότητα με μηδενική ώθηση στο θόρυβο.

Η ένταση της μουσικής ελέγχεται αυστηρά από τα κουμπιά του ηχείου One S καθώς και μέσω της εφαρμογής για κινητά Raumfeld. Έτσι, όλοι οι ήχοι πολυμέσων / συστημάτων που αναπαράγονται από ένα smartphone / tablet θεωρούνται ξεχωριστοί και θα εκπέμπουν από τη συσκευή, κάτι το οποίο είναι ιδανικό για όσους δεν θέλουν ειδοποιήσεις / παιχνίδια να αναμειγνύονται με streaming audio από το ηχείο One S. Υπάρχουν 20 επίπεδα όγκου που αυξάνουν ομαλά από το μηδέν (σίγαση) σε 100, υπολογίζονται από τις πεντάδες (εμφανίζονται στην εφαρμογή).

Το Raumfeld One S μπορεί να φτάσει αρκετά δυνατά - ειδικά αν ληφθεί υπόψη το συμπαγές του μέγεθος - αρκετά για να καλύψει τη μουσική υπόκρουση σε μεγάλους χώρους χωρίς να ακούγεται τρομερά αδύναμη. Οι περισσότεροι θα πρέπει να διατηρούν το εύρος όγκου μεταξύ 40 και 70, το οποίο είναι περισσότερο από αρκετό για να γεμίσει άνετα ένα ολόκληρο σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και ηλιακό δωμάτιο. Όπως και τα περισσότερα ηχεία, το Raumfeld One S δημιουργεί ανεπιθύμητη παραμόρφωση όταν στροβιλίζεται στο μέγιστο : τραγανό τρίψιμο κατά μήκος των μέσων, φουσκωμένα χαμηλά, θολούρα, ακανόνιστος συντονισμός, αιχμηρές άκρες στα ανώτερα αρχεία κ.ο.κ. Αλλά ορίστε την ένταση ήχου πίσω σε ένα λογικό επίπεδο, και το χειρότερο που θα ακούσετε διακόπτοντας τη συνολική πιστότητα είναι ελαφρώς λαμπεροί ήχοι / φωνητικά με έναν υπαινιγμό σίγασης εδώ ή εκεί.

Λόγω του σχεδιασμού του που συνδυάζει ένα tweeter 1-ιντσών (25 mm), έναν οδηγό μεσαίου μεγέθους 3,5 ιντσών (90 mm) και δύο γούφερ των 3,7 ιντσών (95 mm), ο Raumfeld One S διαθέτει ευρύ άξονα ακρόασης. είναι περισσότερο ή λιγότερο ένας μονοφωνικός ομιλητής όταν είναι μόνος του από μόνος του. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να καθίσετε οπουδήποτε εμπρός ή προς τα πλάγια, χωρίς να ακούτε πολύ για οποιαδήποτε αλλαγή στο πώς ακούγεται η μουσική. Παρόλο που το Raumfeld One S δεν θεωρείται ομιλητής, μπορεί να διαδραματίσει το ρόλο αρκετά καλά για καθημερινή ακρόαση - αν και μικρή, δεν υπάρχει έλλειψη σαφήνειας ή ικανότητας προβολής.

04 του 06

Απόδοση ήχου (συνέχεια)

Το Raumfeld One S μπορεί να πάρει αρκετά δυνατά χωρίς να ακούγεται τρομερά λεπτό. Stanley Goodner / Σχετικά

Δεν υπάρχει καμία πλευρική κίνηση στην ορχήστρα - συνδυάζοντας δύο ηχεία One S σε στερεοφωνικά σήματα για εύκολη θεραπεία - αλλά το βάθος και η δυναμική είναι εξαιρετικά εκφραστικά και κρατούν τα δικά τους. Τα τραγούδια, όπως ο άγγελος του μικρού θανάτου Hozier και η σκηνή της κωδεΐνης, ενσαρκώνουν τον τρόπο με τον οποίο το Raumfeld One S παρουσιάζει με ακρίβεια τα φωνητικά μπροστά και τα όργανα, το κιτ τύμπανο που κουνιέται στο πίσω μέρος και τα εφεδρικά φωνητικά στο μεταξύ. Λόγω του μικρού μεγέθους του ομιλητή, η ηχητική σκηνή δεν μπορεί να παρουσιάσει τον πιο ανοικτό, ευάερο χώρο (ο στερεοφωνικός συνδυασμός μπορεί επίσης να διορθώσει αυτό). Εντούτοις, το One S διατηρεί με προσοχή λεπτομέρεια και μεταφέρει το πάθος / ένταση της μουσικής μέσα από τραγανά ακουστικά άκρα και αξιοσημείωτο διαχωρισμό των στοιχείων, ανεξάρτητα από το πόσο δυνατά ή μαλακά.

Γυναικεία φωνητικά τραγουδούν μεταξένια λείο, και το Raumfeld One S δεν έχει κανένα πρόβλημα να συμβαδίζει με τις γρήγορες αλλαγές στον τόνο ή τον όγκο. Βάλτε σε κάποια Norah Jones, και θα ακούσετε πώς ο ομιλητής αγαπά τη γλυκιά, ήπια και συχνά αποπνέει φωνή της. Άλλα στοιχεία μπορεί να διαδραματίσουν σταθερά πίσω, όμως δεν αποκρύπτουν τους πιο σιωπηρούς ή παρατεταμένους στίχους της. Τα όργανα αντιμετωπίζονται με παρόμοιο βάθος, ακρίβεια και σαφείς φακέλους ήχου - τα δάχτυλα μπορούν να πετάξουν σε αρπές ή σφυρηλατημένα cobblers χωρίς να χάσουν τους ευαίσθητους, χαρακτηριστικούς τόνους. Τα αιολικά και άλλα όργανα χορδών απολαμβάνουν ουσιαστικά μη θόλωμα ή φωτοστέφανο, ακόμη και όταν η πολυπλοκότητα των τραγουδιών αυξάνεται. Τα κυλίνδρους και τα hi-hats διατηρούν την τραγανή, μεταλλική τους υφή χωρίς λάμψη ή σκασίματα.

Ακούγοντας χαμηλότερα στη μέση, μπορεί κανείς να εκτιμήσει γρήγορα τον πλήρη ήχο και το εντυπωσιακό επίπεδο βάθους που διατηρεί το ηχείο Raumfeld One S. Παίξτε το τραγούδι του White Buffalo, Oh Darlin 'What I Done και προετοιμαστείτε για κάποια κνησμώδη κνησμό και φουσκωτά, καθώς η παθιασμένη, σφοδρή φωνή του Jake Smith ρίχνει πάνω από μια σταθερά κιθαριστική κιθάρα. Μπορείτε να ακούσετε το χτύπημα και το μηδέν των χορδών με το είδος της παρουσίας που θα μπορούσε να σας κάνει να πιστέψετε ότι η παράσταση ήταν ζωντανή, ακριβώς στο δωμάτιο. Ενώ η ελαφριά φωνητική σιγουριά μπορεί να παραμείνει σε υψηλότερους όγκους, τα περισσότερα από όλα τα μεσαία στοιχεία παραδίδουν σημειώσεις χωρίς αποκοπή ή αραίωση, ακόμα και όταν επιφορτιστούν με κάποια βαρέα μέταλλα. Διπλές κιθάρες μολύβδου; Μπορείτε να ακούσετε και τα δύο καθαρά στο Awaken του Dethklok.

Το ηχείο One S εκπλήσσει με τον τρόπο που αντλεί και χαρακτηρίζει φωνές και όργανα στα χαμηλά. Διπλό-παίξιμο ήταν πολλά από εκείνους που δεν περιμένουν ένα τόσο μικρό ομιλητή να γροθιά πάνω από το βάρος του. Τα τύμπανα έχουν μια γρήγορη επίθεση και μουσική αναπήδηση σε κάθε χτύπημα, ακολουθούμενη από μια λογικά καθαρή και ομαλή αποσύνθεση. Η κορυφαία παραγωγή των χαμηλότερων είναι απότομη και η περιοχή των υποσυνόλων προσφέρει περισσότερη θορυβώδη και γρηγορότερη από αυτή που μπορεί κανείς να το πιστέψει. Αλλά εκείνοι που έχουν ένα πιο αυστηρό αυτί ίσως παρατηρήσουν ότι η σύγκρουση των μεσαίων μπάσων φαίνεται να λείπει από τη σύγκριση, σχεδόν σαν να μην μπορεί το One S να περιτυλιχθεί πλήρως και να ελέγξει κάποιους φακέλους ήχου. Αυτό σημαίνει ότι αν ακούσετε πολλά hip-hop, μπορείτε να παρατηρήσετε λίγο λιγότερο oomph.

05 του 06

Εφαρμογή ελεγκτή Raumfeld (Android)

Συνολικά, ο ραδιοφωνικός σταθμός Raumfeld One S WiFi θαμπώνει με τον τρόπο που καταφέρνει να προσφέρει εξαιρετικό ήχο από ένα πακέτο μεγέθους pint. Stanley Goodner / Σχετικά

Το λειτουργικό σύστημα Android δεν ρυθμίζει την διαδικασία υποδοχής του Raumfeld One S. Έτσι θυμηθείτε να έχετε κάποια υπομονή καθώς περνάτε από την απαιτούμενη ενεργοποίηση / απενεργοποίηση συγκεκριμένων ρυθμίσεων έτσι ώστε ο ηχείο να μπορεί να ενταχθεί στο τοπικό σας δίκτυο και να εντοπιστεί μέσα στην εφαρμογή. Εάν αισθάνεστε σαν ενοχλητική - και πάλι, αυτό οφείλεται στο Android και όχι στην εφαρμογή Raumfeld Controller - τότε το κάνετε σωστά. Αυτό, και όλες οι ρυθμίσεις είναι προσωρινές και μπορούν να αλλάξουν αργότερα. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης εγκατάστασης ενημερώσεων (αν υπάρχει), η εφαρμογή Raumfeld Controller είναι έτοιμη για να εξερευνήσετε ραδιοφωνικούς σταθμούς (χωρίς TuneIn), να συνδέσετε ροή μουσικής με ροή ή να παίξετε κομμάτια που είναι αποθηκευμένα σε κινητές συσκευές και / ή μέσα USB.

Η εφαρμογή Raumfeld Controller κάνει μια εξαιρετική δουλειά, παρουσιάζοντας την πρόσβαση σε όλη τη μουσική με έναν απλό και διαισθητικό τρόπο. Αν και δεν μπορεί να είναι φανταχτερός ή οπτικά εκπληκτική, η εφαρμογή λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή για να φορτώσετε υπηρεσίες ροής μουσικής για να παίξετε σε οποιοδήποτε από τα ηχεία του Raumfeld. Και μεταξύ της πλοήγησης υγρών, των επιλογών / μενού που βγαίνει από τα αριστερά και της λίστας αναπαραγωγής με στοιχεία ελέγχου κοπής που επεκτείνεται από το κάτω μέρος, είναι εύκολο να αναπηδήσετε ανάμεσα σε αυτό που χρειάζεστε χωρίς να χαθείτε.

Όσοι ενδιαφέρονται να κατέχουν δύο ή περισσότερα ηχεία Raumfeld μπορούν να διαμορφώσουν τις μονάδες σε ίδια ή διαφορετικά δωμάτια. Παρόλο που το Raumfeld One S παίζει στερεοφωνικά από προεπιλογή, η εφαρμογή επιτρέπει την εκχώρησή του ως αριστερό ή δεξί κανάλι ήχου. Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να αλλάζουν τις ρυθμίσεις LED κατάστασης, τους χρόνους αναμονής και τη λειτουργία του κουμπιού ενεργοποίησης / απενεργοποίησης για κάθε ηχείο. Η προσθήκη νέων μουσικών πόρων, η απενεργοποίηση λογαριασμών συνεχούς ροής και η ενημέρωση του υλικολογισμικού των ηχείων διεκπεραιώνονται επίσης από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής Raumfeld Controller. Συνολικά, η εμπειρία είναι αρκετά ομαλή και λογική.

Παρόλο που η εφαρμογή κέρδισε έντονη κριτική νωρίς μετά την απελευθέρωσή της, ο Raumfeld συνέχισε να εργάζεται συνεχώς για να διορθώνει σφάλματα, να προσθέτει νέα χαρακτηριστικά και να ενσωματώνει περισσότερες μουσικές υπηρεσίες με την πάροδο του χρόνου μέσω ενημερώσεων. Ωστόσο, παρά το πώς συνθέτουν την εφαρμογή Raumfeld Controller συνολικά, υπάρχει μια πτυχή που αισθάνεται ότι δεν είναι ευχάριστη για ένα σύστημα HiFi: τον ενσωματωμένο ισοσταθμιστή. Η ρύθμιση των συχνοτήτων ήχου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ρυθμίσετε τη μουσική σε συγκεκριμένες προτιμήσεις, όμως η εφαρμογή (κατά τη διάρκεια των δοκιμών) περιορίζει τους χρήστες σε μόλις τρία, γενικά ρυθμιστικά για πρίμα, μέση και μπάσο.

06 του 06

Η ετυμηγορία

Το Raumfeld One S διατηρεί άριστα τις λεπτομέρειες και μεταφέρει το πάθος / ένταση της μουσικής μέσα από τραγανές ηχητικές ακμές. Stanley Goodner / Σχετικά

Συνολικά, το ηχείο Wi-Fi του Raumfeld One S εκπληρώνει τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να προσφέρει εξαιρετικό ήχο από ένα πακέτο μεγέθους pint. Ο σχεδιασμός του μπορεί να είναι αριστοκρατικός και απλός, αλλά υπάρχει ελάχιστη άρνηση της ποσότητας ισχύος που περιέχεται μέσα. Τα επίπεδα έντασης είναι σε θέση να οδηγηθούν πολύ μακριά διατηρώντας παράλληλα τη μουσική χωρίς παραμορφώσεις. Ανεξάρτητα από το μουσικό είδος, το Raumfeld One S ισορροπεί με σιγά-σιγά τις κορυφές, τα mids και τα χαμηλά. Υπάρχει αρκετή έκρηξη για να απολαύσετε χωρίς να ανησυχείτε για λασπώδη τύμπανα, έλλειψη λεπτομέρειας και / ή τα χαμηλά στοιχεία που έχουν υπερβολική ισχύ στα ψηλά.

Ένα μειονέκτημα με τη χρήση του Raumfeld One S μόνο για Wi-Fi είναι ότι δεν μπορείτε να μεταδώσετε ήχο από κινητά παιχνίδια ή βίντεο μέσω αυτού. Επομένως, αν παρακολουθείτε συχνά online περιεχόμενο μέσω του Hulu, του Amazon, του YouTube, του Facebook, του Netflix ή άλλων, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά ηχεία. Το One S (και τα αδέρφια του) λειτουργούν μόνο μέσω της εφαρμογής σύντροφος. Αλλά η ανάποδη πλευρά είναι ότι η μουσική σας δεν θα διακοπεί ποτέ ούτε θα αμαυρωθεί από τις εκπλήξεις των κινητών ειδοποιήσεων ή των ήχων του συστήματος.

Παρόλο που το Raumfeld One S δεν διαθέτει κάποιες από τις ευκολίες που απολαμβάνουν τα ασύρματα ηχεία Bluetooth με παρόμοια μεγέθη, με μπαταρία, μπορείτε να περιμένετε καλύτερη και σταθερή πιστότητα για τα χρήματα που δαπανώνται. Σίγουρα, το One S δεν θα είναι σε θέση να επιπλέει σε μια πισίνα ( όπως το Ultimate Ears Roll 2 ) ή να το τραβάει σε ένα κάμπινγκ ( όπως το EcoXGear EcoBoulder ), αλλά πρόκειται να φανεί κοφτερό και να παίζει σαν επαγγελματίας οπουδήποτε εντός κτίριου. Και αν το επιτρέπει ο προϋπολογισμός και οι χώροι διαβίωσης, ο συνδυασμός δύο στερεοφωνικών ηχείων One S έχει πολύ νόημα. Το ηχείο Raumfeld One S διατίθεται σε λευκό ή μαύρο χρώμα.

Σελίδα προϊόντων: Raumfeld One S Wi-Fi Speaker