Οι πιο δημοφιλείς δωρεάν εφαρμογές ροής μουσικής και ιστότοποι

Μεταδώστε μουσική δωρεάν όλη την ημέρα

Η μουσική είναι σημαντική για πολλούς από εμάς και ακούγοντας σπουδαία τραγούδια - ιδανικά από μια υψηλής ποιότητας εφαρμογή δωρεάν ροής μουσικής - είναι κάτι που όλοι θέλουμε όταν είμαστε στο σπίτι, στη δουλειά ή στο δρόμο με τα smartphones και τα tablet μας. Είτε είστε στη ζώνη στο γραφείο, πάρτι, χαλάρωση με τα ηχεία σας στο σπίτι ή την άσκηση, είναι πάντα ωραίο να έχετε κάποια μουσική που ταιριάζει με τη διάθεση. Η μουσική Indie , για παράδειγμα, είναι ένα από τα αγαπημένα μου για να ακούσω.

Πολλοί άπληστοι ακροατές μουσικής παραδέχονται ότι έχουν μια βιβλιοθήκη iTunes αυτές τις μέρες, αλλά η αγορά μουσικής για λήψη μπορεί να πάρει ακριβό. Καταλαμβάνει επίσης χώρο στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας. Και εκεί έρχεται η μαγεία του cloud streaming για να σώσει την ημέρα.

Ακολουθεί μια λίστα δωρεάν εφαρμογών μουσικής που πρέπει να εξετάσετε. Κανένα από αυτά δεν απαιτεί τη λήψη μουσικής ή τη λήψη πολύτιμου αποθηκευτικού χώρου στη συσκευή σας. Πολλοί από αυτούς διαθέτουν επίσης επιλογές υψηλής ποιότητας, οπότε αν σας αρέσει αυτό που έχουν να προσφέρουν από τις δωρεάν εκδόσεις τους αλλά θέλουν περισσότερα χαρακτηριστικά και προσαρμογή, τότε μπορείτε πάντα να αναβαθμίσετε. (Παρεμπιπτόντως, αν θέλετε να βελτιώσετε τον ήχο της μουσικής σας από κινητά , διαβάστε σε φορητές συσκευές DAC AMPs.)

Απολαμβάνω!

PS Εδώ είναι διαθέσιμες υπηρεσίες τηλεοπτικών και κινηματογραφικών ταινιών κατά παραγγελία, αν τα ψάχνετε και αυτά.

Spotify

Η Spotify σιγά-σιγά αλλά σίγουρα γίνεται η πιο δημοφιλής υπηρεσία συνεχούς ροής μουσικής σε παγκόσμιο επίπεδο που προσφέρει στους χρήστες απεριόριστη πρόσβαση και όρια streaming σε μια εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία μουσικών κομματιών, καλλιτεχνών, ειδών, άλμπουμ και playlist. Με δωρεάν λογαριασμό Spotify web player, μπορείτε να αναπαράγετε δωρεάν μουσική σε οποιονδήποτε καλλιτέχνη, άλμπουμ ή playlist.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε και να το χρησιμοποιήσετε από τον ιστό, την επιφάνεια εργασίας ή τις εφαρμογές για κινητά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Spotify ελεύθερα για όσο καιρό θέλετε αλλά εάν θέλετε να ακούτε συγκεκριμένα κομμάτια οποιαδήποτε στιγμή ή να δημιουργείτε πιο σύνθετες λίστες αναπαραγωγής για τον εαυτό σας, θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε ένα premium account Spotify. Περισσότερο "

Μουσική Google Play

Η Μουσική Google Play προσφέρει περισσότερη μουσική από ό, τι θα φανταζόταν κανείς σε οποιοδήποτε είδος θέλετε και από κάθε καλλιτέχνη ή συγκρότημα που υπήρχε ποτέ. Υπάρχουν επίσης τόνοι προ-κατασκευασμένων playlist που σας προτείνουμε με βάση την ημερομηνία και την ώρα, λαμβάνοντας υπόψη τις δραστηριότητες που μπορεί να κάνετε ή τις διακοπές που έρχονται. Μπορείτε ακόμα να ανεβάσετε και να συγχρονίσετε έως 50.000 κομμάτια από τη δική σας μουσική συλλογή.

Το ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι ότι η Μουσική Google Play έχει φορτωθεί με διαφημίσεις. Εφ 'όσον κολλήσετε με την ελεύθερη έκδοση, να είστε έτοιμοι να καθίσετε μέσα από πολλές μακριές διαφημίσεις μεταξύ των τραγουδιών.

Συμβουλή: Μπορείτε ακόμη και Snapchat με την αναπαραγωγή μουσικής από το τηλέφωνό σας Περισσότερα »

Πανδώρα

Η Πανδώρα είναι "δωρεάν ραδιοφωνική εκπομπή που παίζει μόνο τη μουσική που θα αγαπήσετε" και αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη μόνο για τους ακροατές στις ΗΠΑ, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Το πρόγραμμα "Μουσικό γονιδίωμα του Pandora" περιελάμβανε ανάλυση πάνω από 450 ιδιότητες των μεμονωμένων τραγουδιών για την παραγωγή ενός προηγμένου αλγορίθμου που επιδιώκει να βοηθήσει τους χρήστες να ανακαλύψουν τη μουσική που ταιριάζει στο στυλ και τις προτιμήσεις τους όσο το δυνατόν ακριβέστερα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 100 μοναδικούς σταθμούς και να τις τροποποιήσετε καθώς ακούτε. Υπάρχει επίσης μια αναβάθμιση που μπορείτε να κάνετε, που ονομάζεται Pandora One, η οποία αφαιρεί τις διαφημίσεις, προσφέρει υψηλότερη ποιότητα ακρόασης, προσθέτει εφαρμογές γραφείου, παρέχει διαφορετικές προσαρμοσμένες επιλογές δέρματος και ελαχιστοποιεί τις διακοπές κατά τη μουσική σας. Μπορείτε ακόμη να ακούσετε την Pandora στο αυτοκίνητό σας - είναι εκπληκτικά εύκολη! Περισσότερο "

Last.fm

Το Last.fm ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικές υπηρεσίες στο Διαδίκτυο πριν από τη μουσική που πραγματικά έβγαλε και είναι ακόμα γύρω από σήμερα - συνεχίζοντας να προσφέρετε μία από τις μεγαλύτερες επιλογές μουσικής του ιστού που μπορείτε να ακούσετε δωρεάν. Είναι πραγματικά μια από τις πιο κοινωνικές εφαρμογές μουσικής εκεί έξω, που είναι ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί χρήστες το έχουν αγαπήσει για όσο καιρό έχουν.

Το χαρακτηριστικό του τελευταίου του τελευταίου σας επιτρέπει να αναμειγνύετε τη μουσική σας και να ανακαλύπτετε νέες μουσικές αυτόματα. Εφόσον το Last.fm τροφοδοτείται εξ ολοκλήρου από την κοινότητά του, η χρήση του εργαλείου scrobbler είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γεμίσετε τη βιβλιοθήκη σας με κομμάτια παρόμοια με αυτά που ήδη απολαμβάνετε. Περισσότερο "

Jango

Υποστηρίζοντας ότι είναι η καλύτερη ραδιοφωνική πλατφόρμα στο Διαδίκτυο που είναι 100% δωρεάν, η αποστολή του Jango είναι να κάνει τη μουσική online εύκολη, διασκεδαστική και κοινωνική. Μπορείτε να προσωποποιήσετε τους σταθμούς σας με τους καλλιτέχνες που αγαπάτε ή να συντονίζετε σε έναν από τους πολλούς σταθμούς που έχουν επιμεληθεί από ειδικούς μουσικής. Θα λάβετε επίσης προτεινόμενα αγαπημένα από χρήστες που μοιράζονται παρόμοιες μουσικές γεύσεις για να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε περισσότερη μουσική.

Το Jango είναι διαθέσιμο για να ακούει στο διαδίκτυο ή μέσω των δωρεάν εφαρμογών του για κινητά, τόσο για τις πλατφόρμες iOS όσο και για τις πλατφόρμες Android. Ίσως το καλύτερο από όλα, αυτή η εφαρμογή δεν έχει ενοχλητικές διαφημίσεις μεταξύ των τραγουδιών, καθιστώντας την πιθανότατα πιο ελκυστική επιλογή από τη Μουσική Google Play, αν πραγματικά δεν μπορεί να σταθεί η διαφήμιση. Περισσότερο "

Slacker Radio

Το Slacker Radio καλεί την πιο ολοκληρωμένη μουσική υπηρεσία στον πλανήτη. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια και εκατοντάδες σταθμούς που δημιουργούνται από ειδικούς, μαζί με ραδιοφωνικές επιλογές συζήτησης για ειδήσεις, αθλητικά, κωμωδία και άλλα φιλοξενούμενα μουσικά δρώμενα. Οι ελεύθεροι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν δικούς τους σταθμούς από τη βιβλιοθήκη Slacker Radio και να μεταβούν σε έξι κομμάτια ανά ώρα.

Μπορείτε να ακούσετε στον ιστό, στις κινητές συσκευές σας με την ελεύθερη εφαρμογή ή ακόμα και στο αυτοκίνητό σας εάν διαθέτετε συμβατό σύστημα ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο. Το δωρεάν σχέδιο έχει πολλά να προσφέρει, αλλά τα σχέδια premium δίνουν στους χρήστες πρόσθετες επιλογές όπως ακρόαση χωρίς διαφημίσεις, ακρόαση χωρίς σύνδεση, απεριόριστα προγράμματα παραλείψεων, προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής και πολλά άλλα. Περισσότερο "

AccuRadio

Το AccuRadio είναι μια άλλη εξατομικευμένη ραδιοφωνική πλατφόρμα στο διαδίκτυο που προσφέρει στους χρήστες δωρεάν πρόσβαση σε χιλιάδες καναλιών με εξειδίκευση. Υπάρχουν πάνω από 50 διαφορετικά είδη για να διαλέξετε και μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία ακρόασης αξιολογώντας μουσική και απαγορεύοντας στους καλλιτέχνες που δεν θέλετε να ακούσετε.

Σε αντίθεση με κάποιες από τις άλλες δωρεάν εναλλακτικές λύσεις που παρατίθενται εδώ, το AccuRadio προσφέρει απεριόριστες δωρεάν παραλήψεις, ώστε να μπορείτε να παραλείψετε να περάσετε από τα κομμάτια για να βρείτε μουσική που αγαπάτε πραγματικά. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις δωρεάν εφαρμογές τους για iOS και Android, ώστε να μπορείτε να ακούτε μουσική οπουδήποτε. Περισσότερο "

MusixHub

Το MusixHub είναι ένα ενδιαφέρον, επειδή σας φέρνει δωρεάν μουσική δημιουργώντας playlists από τα μουσικά βίντεο του YouTube . Απλά αναζητήστε έναν καλλιτέχνη, επιλέξτε ένα άλμπουμ και στη συνέχεια ξεκινήστε να το παίζετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μενού αυτόματης αναπαραγωγής στη δεξιά πλευρά για να μεταβείτε στα τραγούδια του άλμπουμ ή μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί "Δοκιμάστε διαφορετικά" πάνω από το μουσικό βίντεο για να ακούσετε (και να παρακολουθήσετε) άλλες εκδόσεις του ίδιου τραγουδιού.

Φαίνεται ότι το MusixHub κάνει μια πολύ καλή δουλειά στην εύρεση τραγουδιών υψηλής ποιότητας στο YouTube χωρίς τις διαφημίσεις προβολής. Με ένα λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας βιβλιοθήκη για να προσαρμόσετε την ακρόασή σας. Υπάρχει επίσης μια διαθέσιμη επέκταση του Chrome που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για μια εύκολη εμπειρία κλικ-επίσκεψη. Περισσότερο "

SoundCloud

Το SoundCloud είναι λίγο διαφορετικό από τις υπόλοιπες υπηρεσίες streaming μουσικής που αναφέρονται παραπάνω. Αντί να μπορείτε να ακούτε τραγούδια από σημαντικούς καλλιτέχνες και δισκογραφικές εταιρείες, όπως τα πράγματα που ακούτε στο ραδιόφωνο, το SoundCloud σας δίνει την ευκαιρία να ακούσετε μουσικά κομμάτια από ανεξάρτητους μουσικούς, παραγωγούς και podcasters που προσπαθούν να προωθήσουν και να μοιραστούν υλικό. Μερικοί σημαντικοί καλλιτέχνες υψηλού προφίλ το χρησιμοποιούν ακόμη και για να προωθήσουν τη μουσική τους.

Οι εφαρμογές SoundCloud είναι κατασκευασμένες για να ανακαλύψουν και να συνδεθούν με νέους καλλιτέχνες, και μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με οποιαδήποτε μουσική ή ήχο που έχετε δημιουργήσει - εντελώς δωρεάν. Όπως και σε άλλες πλατφόρμες μουσικής, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία σας επιλέγοντας αγαπημένα κομμάτια ήχου, ακολουθώντας τους καλλιτέχνες, δημιουργώντας τις δικές σας λίστες αναπαραγωγής και ακόμη και φορτώνετε κομμάτια. Περισσότερο "

Amazon Prime Music

Παρόλο που υπάρχει ένα τέλος ($ 99 / έτος) για την Amazon Prime, μπορείτε να δοκιμάσετε την δωρεάν δοκιμή 30 ημερών προτού προχωρήσετε σε ετήσια συμμετοχή. Αυτό σας δίνει πρόσβαση στην Amazon Prime Music , η οποία προσφέρει στους συνδρομητές απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από ένα εκατομμύριο δωρεάν τραγούδια καθώς και επιλεγμένες λίστες αναπαραγωγής.

Τα τραγούδια μπορούν να αγοραστούν, μερικές φορές να φορτωθούν για δωρεάν ακρόαση εκτός σύνδεσης και επίσης να τοποθετηθούν σε ιδιωτικές λίστες αναπαραγωγής που μπορούν να έχουν πρόσβαση εκτός σύνδεσης. Περισσότερο "