Συμβουλές για τη λήψη της φωτογραφικής σας μηχανής στα Universal Studios

Μάθετε τους κανόνες που το θεματικό πάρκο έχει για τη μεταφορά τσαντών

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στα θεματικά πάρκα Universal Studios στο Ορλάντο οποιαδήποτε στιγμή σύντομα, θα θέλετε να πάρετε μαζί σας την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή , λαμβάνοντας υπόψη κάποιες δυνητικές στιγμές μιας ζωής. Μπορείτε να βρείτε πέντε χρήσιμες συμβουλές παρακάτω για τη λήψη της φωτογραφικής σας μηχανής στα Universal Studios.

Αλλά το πρόβλημα τότε γίνεται πώς μεταφέρετε την κάμερα στο πάρκο; Θέλετε να μεταφέρετε μια ογκώδη φωτογραφική μηχανή και μια τσάντα όλη την ημέρα στα θεματικά πάρκα; Μπορείτε να πάρετε ακόμη μια τσάντα κάμερας στο Universal Studios; Ή θέλετε μια λεπτή κάμερα που μπορεί εύκολα να γλιστρά σε μια τσέπη; Και ποιοι κανόνες υπάρχουν σχετικά με τη χρήση φωτογραφικών μηχανών στα θεματικά πάρκα Universal Studios; Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε μερικές συμβουλές για να κάνετε ένα ταξίδι στα Universal Studios με την κάμερά σας!

Δυνατότητες φωτογραφιών και βίντεο

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση της φωτογραφικής σας μηχανής σε όλα τα θεματικά πάρκα Universal Studios όταν περπατάτε ανάμεσα σε αξιοθέατα και βόλτες. Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες για διασκεδαστικές φωτογραφίες έξω από τα κτίρια, όπως στην αναψυχή του Springfield από το The Simpsons μέσα στο θεματικό πάρκο. Η χρήση φωτογραφικών μηχανών για βίντεο και φωτογραφία δεν επιτρέπεται σε πολλές από τις διαδρομές οι ίδιοι, όμως, ώστε να είστε βέβαιος να διαβάσετε τους κανόνες που τυπώνονται έξω από την είσοδο της διαδρομής σε ένα σημείο. Και θα θελήσετε να ακολουθήσετε τους κανόνες, καθώς μπορεί να έχετε κατασχέσει τη φωτογραφική σας μηχανή ή να την αποβάλλετε αν προσπαθήσετε να την χρησιμοποιήσετε σε μια βόλτα.

Εξοπλισμός

Η μεταφορά μεγάλου όγκου εξοπλισμού μέσω των Universal Studios, όπως μια πλήρη τσάντα φωτογραφικής μηχανής DSLR με άφθονο φακό, μονάδες φλας και τρίποδο πλήρους μεγέθους, επιτρέπεται, αλλά μην περιμένετε να μπορείτε να κάνετε πολλά άλλα εκτός από φωτογραφίες. Σε αντίθεση με την Disney World , δεν επιτρέπονται τσάντες οποιουδήποτε μεγέθους στις περισσότερες βόλτες στα θεματικά πάρκα Universal Studios. Για να μην αναφέρουμε ότι θα κάνετε πολλά περπάτημα γύρω από το πάρκο ή στέκεται στη γραμμή, κάνοντας μια βαριά τσάντα κάμερας ένα δυσάρεστο εμπόδιο, ειδικά σε μια ζεστή μέρα. Αν το μόνο που θέλετε να κάνετε την ημέρα είναι να πυροβολείτε τις φωτογραφίες, αντί να συμμετέχετε σε βόλτες, μια μεγάλη τσάντα κάμερας είναι μια επιλογή. Διαφορετικά, κρατήστε τα εργαλεία σας στο ελάχιστο. Οι τσάντες θα αναζητηθούν και στην είσοδο.

Τσάντες κάμερας

Στα Universal Studios πολλές βόλτες είναι γρήγορες με ξαφνικές κλίσεις και στροφές. Κατά συνέπεια, οι τσάντες οποιουδήποτε τύπου, συμπεριλαμβανομένων των σακουλών κάμερας, δεν επιτρέπονται στις περισσότερες διαδρομές στα Universal Studios. Για αυτές τις δύσκολες βόλτες, οι χειριστές πάρκων παρέχουν δωρεάν θυρίδες κοντά στην είσοδο της βόλτας για το χρόνο που περιμένετε στη γραμμή για τη βόλτα και αναμένεται να τα χρησιμοποιήσετε ή να αφήσετε την τσάντα σας με μη μέλος ιππασίας της ομάδας σας. Οι οδηγοί οχημάτων θα σας σταματήσουν αν προσπαθήσετε να μεταφέρετε μια τσάντα στη γραμμή για τη βόλτα. Αν αφήσετε την τσάντα στο ελεύθερο ντουλάπι πολύ πέρα ​​από τον κανονικό χρόνο αναμονής, θα χρεωθείτε ένα τέλος όταν ανακτήσετε την τσάντα. Σκεφτείτε να μεταφέρετε την τσάντα κάμερας μόνο για ένα μέρος της ημέρας, χρησιμοποιώντας τις θυρίδες ημέρας που είναι διαθέσιμες προς ενοικίαση για οπουδήποτε από $ 5 έως $ 15 κοντά στις εισόδους των θεματικών πάρκων Universal Studios.

Εξοπλισμός ασφαλείας

Πολλές βόλτες στο Universal Studios διαθέτουν σημαντικές ζώνες ασφαλείας που δεν ταιριάζουν σωστά αν προσπαθείτε να οδηγήσετε με μια φωτογραφική μηχανή γύρω από το λαιμό σας. Ορισμένες από τις μεγαλύτερες κυλινδροκεφαλές θα έχουν επίσης κανόνες σχετικά με το εάν μπορείτε ακόμη και να μεταφέρετε μια φωτογραφική μηχανή στην τσέπη σας, επειδή οι ιμάντες ασφαλείας ενδέχεται να μην ταιριάζουν σωστά ή επειδή τα αντικείμενα ενδέχεται να πέσουν έξω από τις τσέπες σας κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Απλά προετοιμαστείτε να χρησιμοποιήσετε τις παρεχόμενες θυρίδες για να διατηρήσετε και εσείς όσο και την κάμερα σας ασφαλή. Και μην ενοχλείστε να προσπαθείτε να μπείτε στη βόλτα με τη φωτογραφική σας μηχανή αν είναι απαγορευμένη. Οι χειριστές βημάτων έχουν πολλές κάμερες ασφαλείας που είναι διαθέσιμες για να παρακολουθήσουν τους προσκεκλημένους οδηγούς και θα σας απομακρύνουν από τη γραμμή οδήγησης αν επιχειρήσετε να παρακάμψετε τους κανόνες.

Τύπος φωτογραφικής μηχανής

Εάν θέλετε απλώς να τραβήξετε απλές φωτογραφίες για κοινή χρήση σε ιστότοπους κοινωνικού δικτύου, ένα λεπτό σημείο και φωτογραφική μηχανή ή ακόμη και μια κάμερα smartphone που μπορείτε να εισάγετε σε μια τσέπη θα είναι αρκετά καλή για τις περισσότερες φωτογραφικές επιλογές στα Universal Studios. Οι χαρακτήρες είναι διαθέσιμοι για να συναντήσετε και να χαιρετήσετε φωτογραφίες σε διάφορα σημεία σε όλα τα δύο θεματικά πάρκα, έτσι αυτό θα είναι μια κοινή χρήση για την κάμερά σας. Αν τα παιδιά σας αγαπούν σούπερ ήρωες, το Marvel Super Hero Island είναι μια καλή θέση για αυτούς τους τύπους φωτογραφιών. Εάν θέλετε να πυροβολήσετε κάποιες εικόνες που έχουν σχεδιαστεί για μεγάλες εκτυπώσεις, ίσως θέλετε να φέρετε μια φωτογραφική μηχανή DSLR, αλλά μπορεί να δυσκολευτείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη φωτογραφική μηχανή στα μεγάλα πλήθη σε ορισμένα τμήματα των πάρκων. Εάν μεταφέρετε τη μεγάλη φωτογραφική μηχανή, απλά αναμένετε να την αποθηκεύσετε σε ένα ντουλάπι για μεγάλες μερίδες της ημέρας, αν πρόκειται να συμμετάσχετε σε βόλτες.