Συμβουλές για το μπέιζμπολ

Μάθετε πώς να φωτογραφίζετε επιτυχώς φωτογραφίες σε παιχνίδια Μπέιζμπολ και Softball

Όταν φωτογραφίζετε φωτογραφίες για ορισμένα υπαίθρια αθλήματα, όπως το μπέιζμπολ και το σόφτμπολ, θα συναντήσετε διάφορες καταστάσεις λήψης. Θα έχετε την ταχύτητα των πυροβολισμών δράσης , τις ομαδικές φωτογραφίες της ομάδας και σχεδόν τα πάντα στο μεταξύ.

Ένα από τα μεγάλα οφέλη για τη λήψη φωτογραφιών μπέιζμπολ και softball σε σχέση με άλλα είδη αθλητικής φωτογραφίας, όπως το μπάσκετ ή το βόλεϊ, είναι ότι θα γυρίσετε έξω, το οποίο είναι μια ευκολότερη θέση από ό, τι γυρίσματα σε εσωτερικούς χώρους για γρήγορη δράση αθλητική φωτογραφία. Θα λάβετε καλύτερα αποτελέσματα από τη φωτογραφία του μπέιζμπολ και του σόφτμπολ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας, αντί νύχτας, καθώς θα είστε σε θέση να σταματήσετε τη δράση καλύτερα σε καλό ηλιακό φως.

Εξετάστε τις εννέα συμβουλές

  1. Ένα από τα σπουδαία πράγματα για τη φωτογραφία του μπέιζμπολ και του σόφτμπολ είναι ότι δεν περιορίζεστε στις φωτογραφίες δράσης. Τραβήξτε φωτογραφίες των παικτών στην αποτυχία που αλληλεπιδρούν ή φωνάζουν στους συμπαίκτες, για παράδειγμα. Να είστε δημιουργικοί όταν παίζετε παιχνίδια μπέιζμπολ και softball.
  2. Ένα άλλο μεγάλο πράγμα για το μπέιζμπολ είναι ότι μπορείτε να προβλέψετε πού θα είναι η δράση εκείνη την εποχή. Η στάμνα ξεκινά κάθε παιχνίδι, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε αυτόν. Με έναν δρομέα στην πρώτη βάση, υπάρχει μια καλή πιθανότητα μιας ρίψης pickover και ο δρομέας να καταδύεται πίσω στη βάση. Αν το κτύπημα χτυπήσει ένα υψηλό αναδυόμενο παράθυρο, ο επιθετικός μπορεί να εγκατασταθεί κάτω από την μπάλα για λίγα δευτερόλεπτα, δίνοντάς σας χρόνο να τον βρείτε και να εστιάσετε. Επωφεληθείτε από αυτές τις καταστάσεις για λήψη μερικών φωτογραφιών δράσης, ενώ έχετε χρόνο να εστιάσετε . Προσπαθήστε να προβλέψετε τη ροή της μπάλας κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού και βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τη φωτογραφία σας σωστή.
  3. Κατά τη διάρκεια διακοπών στη δράση, πυροβολήστε μερικές φωτογραφίες του γηπέδου. Μην πυροβολείτε μόνο μέσα στο γήπεδο, είτε. Δοκιμάστε κάποιες φωτογραφίες στο δρόμο σας στο γήπεδο, ειδικά αν προσπαθείτε να τεκμηριώσετε μια ξεχωριστή μέρα ή ένα ξεχωριστό ταξίδι στο γήπεδο.
  1. Ενώ βρίσκεστε στο εσωτερικό του γηπέδου, θα διαπιστώσετε ότι τα γήπεδα του μπέιζμπολ είναι γεμάτα με μεγάλες γωνίες και επαναλαμβανόμενα μοτίβα, όπως οι θέσεις στα γήπεδα που απεικονίζονται παραπάνω. Αυτά τα φυσικά στοιχεία μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με τη δράση στο πεδίο, αλλά μπορούν να παρέχουν εκπληκτικές φωτογραφίες ακριβώς το ίδιο. Έτσι, αναζητήστε αυτά τα είδη αρχιτεκτονικών χαρακτηριστικών γύρω από το πάρκο.
  2. Πάρτε λίγο χρόνο πριν το παιχνίδι για να μάθετε για την ομάδα που φωτογραφίζετε. Για παράδειγμα, η ομάδα έχει ειδικές παραδόσεις για τον εορτασμό εγχώριων διαδρομών; Μήπως η στάμνα γιορτάζει τις απεργίες της με τους συμπαίκτες της μέσα στον κύκλο του pitchball; Προβείτε στις καταστάσεις που εμφανίζονται στο παιχνίδι και βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να τραβήξετε την εορταστική φωτογραφία που μπορεί να συμβεί μόνο μερικές φορές ανά παιχνίδι.
  3. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία έκρηξης της φωτογραφικής μηχανής σας για να τραβήξετε ένα κτύπημα κτυπήματος ή ένα κοντινό παιχνίδι στην πλάκα του σπιτιού σας. Θα έχετε ένα δροσερό σύνολο φωτογραφιών που δείχνει πώς ξεδιπλώνεται ένα συγκεκριμένο παιχνίδι χρησιμοποιώντας τη λειτουργία έκρηξης.
  4. Όταν φωτογραφίζετε μπέιζμπολ ή σόφτμπολ κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα έχετε ευκολότερη λήψη φωτογραφιών δράσης, επειδή μπορείτε να πυροβολείτε με υψηλή ταχύτητα κλείστρου. Για ένα νυχτερινό παιχνίδι, η δράση θα είναι πιο σκληρή για να "σταματήσετε" επειδή πρέπει να πυροβολήσετε με χαμηλότερη ταχύτητα κλείστρου, οπότε είστε έτοιμοι να πυροβολήσετε και κάποιες φωτογραφίες χωρίς δράση. Διαφορετικά, για λήψη τη νύχτα, αυξήστε το ISO της κάμερας , το οποίο θα κάνει τον αισθητήρα εικόνας πιο ευαίσθητο στο φως, επιτρέποντάς σας να φωτογραφίζετε με μεγαλύτερη ταχύτητα κλείστρου.
  1. Όταν φωτογραφίζετε ομαδικές φωτογραφίες του γιου ή της ομάδας της κόρης σας, θα θελήσετε να ακολουθήσετε πολλές από τις ίδιες αρχές που κάνουν μια επιτυχημένη ομαδική φωτογραφία . Βεβαιωθείτε ότι τα πρόσωπα του καθενός βρίσκονται σε ίσες αποστάσεις μακριά από την κάμερα, για παράδειγμα. Εάν θέλετε κάποιες φωτογραφικές φωτογραφίες, αλλά τα παιδιά θέλουν κάποιες τρελές και διασκεδαστικές φωτογραφίες, ζητήστε τους να παρουσιάσουν πρώτα για λίγα λεπτά και στη συνέχεια να τους αφήσουν να τρελαθούν για μια δεύτερη σειρά φωτογραφιών.
  2. Τέλος, εάν έχετε έναν αγαπημένο παίκτη στον οποίο θέλετε να εστιάσετε σε ένα μεγάλο επαγγελματικό γήπεδο, φτάστε νωρίς για το παιχνίδι και πυροβολήστε κάποιες πρακτικές ή προθέρμανση πριν το παιχνίδι. Οι ευκαιρίες για καλές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα μπορούσαν να είναι περιορισμένες για τον αγαπημένο σας παίκτη, αλλά φτάνοντας νωρίς, θα εξασφαλίσετε ότι θα έχετε αρκετές καλές φωτογραφίες για την ημέρα. Κατά τη διάρκεια των προ-παιχνιδιών προθέρμανσης, ειδικά στα γήπεδα Major League, πιθανότατα θα είστε πιο ελεύθεροι να περιπλανηθείτε γύρω από το στάδιο και να πλησιάζετε στη δράση για τις φωτογραφίες σας από ό, τι θα κάνετε όταν αρχίσει το παιχνίδι.