Καλύτερες συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων που έχουν δυνατότητα ραδιοεπικοινωνίας μέσω Internet

Αν σας αρέσει να ακούτε τη βιβλιοθήκη ψηφιακής μουσικής σας καθώς και να χρησιμοποιείτε το Internet για να μεταδώσετε τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς κατευθείαν στην επιφάνεια εργασίας σας, τότε γνωρίζατε ότι μερικοί παίκτες media player μπορούν να κάνουν και τα δύο; Πολλοί οπαδοί μουσικής κατεβάζουν και εγκαθιστούν ξεχωριστή συσκευή αναπαραγωγής ραδιόφωνου στο Web στον υπολογιστή τους για συντονισμό στο ραδιόφωνο του Internet, αλλά μπορείτε να εργαστείτε έξυπνα επιλέγοντας ένα πρόγραμμα λογισμικού τζουκ-κουμπ, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη για το ραδιόφωνο Web.

Έχοντας ένα κεντρικό πρόγραμμα που κάνει όλα αυτά είναι μια μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου και επίσης μειώνει το ποσό του χώρου-hogging λογισμικού που είναι εγκατεστημένο στο σκληρό σας δίσκο. Ένα άλλο πλεονέκτημα της βελτιστοποίησης του ποσού του λογισμικού που σχετίζεται με τη μουσική που πρέπει να εκτελεστεί είναι ότι μειώνεται επίσης η πίεση στο σύστημά σας - οι πολύτιμοι πόροι όπως η CPU και η μνήμη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλες σημαντικές εργασίες. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων λογισμικού έρχονται με ενσωματωμένο χαρακτηριστικό ραδιόφωνο στο Διαδίκτυο και έτσι μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί το σωστό για τις ανάγκες σας.

Για να σας εξοικονομήσει χρόνο να ψάχνετε για το σωστό εργαλείο αναπαραγωγής πολυμέσων και το σύνθετο ραδιόφωνο Web, έχετε επιλέξει μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές (χωρίς ιδιαίτερη σειρά) που κάνουν αστρική εργασία.

01 από 04

iTunes

Το iTunes είναι ένα πολύ γνωστό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων λογισμικού που είναι ένα εξαιρετικό all-rounder - είναι μια σταθερή εφαρμογή που καλύπτει σχεδόν οποιαδήποτε εργασία που θέλετε να εκτελέσετε σχετικά με την ψηφιακή μουσική. Χρησιμοποιείται επίσης ευρέως για την αγορά μουσικής, εφαρμογών και άλλων προϊόντων ψηφιακών μέσων από το iTunes Store της Apple. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη αυτό το πρόγραμμα λογισμικού Jukebox, τότε τα καλά νέα είναι ότι έχετε ήδη εγκαταστήσει το σωστό λογισμικό για να χτυπήσετε στα χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς που ρέουν μέσω του Διαδικτύου χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε ένα ειδικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα Web . Το iTunes σάς παρέχει πρόσβαση σε μεγάλο περιεχόμενο ραδιοσυχνοτήτων στο Web και προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών από τα οποία θα πρέπει να ικανοποιήσετε ακριβώς τη μουσική γεύση που θέλετε να εξερευνήσετε.

Για να μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τον κόσμο του ραδιοφώνου Web, γιατί να μην διαβάσετε το σεμινάριο μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης του iTunes για να ακούσετε ραδιοφωνικούς σταθμούς συνεχούς ροής . Περισσότερο "

02 από 04

Windows Media Player

Το Windows Media Player της Microsoft (WMP) είναι ένα άλλο δημοφιλές πρόγραμμα (για χρήστες των Windows) που είναι χρήσιμο για τη διαχείριση και την οργάνωση μιας ψηφιακής μουσικής βιβλιοθήκης. Δεν είναι πάντα προφανές, αλλά κρυμμένο κάτω από την κύρια διεπαφή της WMP είναι η δυνατότητα πρόσβασης σε εκατοντάδες streaming μουσικών σταθμών δωρεάν. Αυτό σας δίνει ένα άμεσο (και πολύ χρήσιμο) εργαλείο ανακάλυψης μουσικής που σας βοηθά να βρείτε νέα μουσική χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μια ξεχωριστή υπηρεσία συνεχούς ροής ή ένα εργαλείο λογισμικού ραδιοφώνου Web.

Για να δείτε πώς να το κάνετε αυτό, έχουμε γράψει ένα σύντομο σεμινάριο βήμα προς βήμα του Windows Media Player που σας δείχνει ακριβώς πώς να ακούτε ραδιοφωνικούς σταθμούς που εκπέμπουν μέσω του Διαδικτύου . Περισσότερο "

03 του 04

Winamp

Εάν χρησιμοποιείτε το Winamp για να διαχειριστείτε τα τραγούδια στη μουσική σας βιβλιοθήκη, γνωρίζατε ότι υπάρχει επίσης μια μεγάλη δεξαμενή ραδιοφωνικών σταθμών στο Διαδίκτυο στα χέρια σας; Χρησιμοποιώντας το Winamp μπορείτε να έχετε πρόσβαση κυριολεκτικά σε χιλιάδες δωρεάν ραδιοφωνικές εκπομπές μέσω του SHOUTcast. Αυτός είναι ένας τεράστιος κατάλογος ραδιοφωνικών σταθμών Web που διατίθενται μέσω διακομιστών SHOUTcast με τους οποίους συνδέεται το Winamp.

Αν θέλετε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Winamp για να συντονίσετε τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς (και χιλιάδες περισσότερους), ακολουθήστε το σεμινάριο μας σχετικά με τον τρόπο ακρόασης των ραδιοφωνικών σταθμών SHOUTcast . Περισσότερο "

04 του 04

Spider Player

Το Spider Player είναι ένα κομψό πρόγραμμα λογισμικού τζέκεξ που διαθέτει ένα εξαιρετικό εύρος δυνατοτήτων για την ακρόαση και την οργάνωση της ψηφιακής μουσικής βιβλιοθήκης. Ωστόσο, ο άσσος μέχρι το μανίκι αυτού του προγράμματος είναι ότι μπορεί να καταγράφει ραδιόφωνο στο Διαδίκτυο καθώς και να το παίξει. Η δωρεάν έκδοση έχει ένα 5λεπτο όριο συνεχούς εγγραφής (πιθανώς αρκετό για να αρπάξει τα περισσότερα τραγούδια) ενώ η επαγγελματική έκδοση έχει απεριόριστη εγγραφή. Ακόμα και με αυτό το ελαφρύ μειονέκτημα, η δωρεάν έκδοση του Spider Player σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση τόσο σε διακομιστές SHOUTcast όσο και σε ICEcast, ο οποίος σας δίνει ένα τεράστιο smörgåsbord των ραδιοφωνικών σταθμών Web για να συντονιστείτε χωρίς να χρειάζεται να στραφείτε σε ένα ξεχωριστό εργαλείο ραδιοεπικοινωνίας Web. Περισσότερο "