Εγγραφείτε για το Google Page Creator

Εγγραφείτε για εγγραφή

Η δημιουργία ενός ιστότοπου χρησιμοποιώντας το Google Page Creator είναι τόσο εύκολη όσο και η γραφή ενός εγγράφου του Word. Σημείο, κάντε κλικ και πληκτρολογήστε τον τρόπο σας σε μια εύκολη στην επεξεργασία ιστοσελίδα. Η φιλοξενία θα γίνει και στο Google, ώστε να γνωρίζετε ότι οι ιστοσελίδες σας είναι ασφαλείς. Η δημοσίευση των ιστοσελίδων που δημιουργείτε με το Google Page Creator είναι απλή, με ένα μόνο κλικ του ποντικιού.

Πρέπει πρώτα να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό Google. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε μια πρόσκληση. Ο μόνος τρόπος για να λάβετε μια πρόσκληση είναι να γνωρίζετε ήδη κάποιον που έχει ήδη λογαριασμό Google Gmail ή να ζητήσετε την πρόσκληση μιας πρόσκλησης στο κινητό σας τηλέφωνο.

Εάν πρόκειται να δημιουργήσετε μια τοποθεσία Web πηγαίνετε με μια μεγάλη υπηρεσία φιλοξενίας ονόματος όπως το Google. Μερικές φορές οι υπηρεσίες φιλοξενίας πηγαίνουν κάτω και δεν θέλετε να έχετε την ιστοσελίδα σας φιλοξενείται μαζί τους όταν συμβαίνει επειδή τότε έχετε πολλή δουλειά για να μετακινήσετε το site σας σε μια άλλη υπηρεσία φιλοξενίας. Το Google είναι ένα μεγάλο όνομα και πιθανότατα θα είναι εδώ και πολλά χρόνια.

Για να χρησιμοποιήσετε τον Δημιουργό σελίδων της Google, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στο Google. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό Google, μεταβείτε στη σελίδα Δημιουργίας σελίδων της Google. Στην παράγραφο στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει ένας σύνδεσμος που λέει "εγγραφείτε εδώ" και εγγραφείτε.

Την ημέρα που γράφω αυτό υπάρχει ένα μήνυμα στη σελίδα Δημιουργός σελίδας Google που λέει ότι δεν προσφέρει νέους λογαριασμούς αυτήν τη στιγμή. Τοποθετήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε αυτό το πλαίσιο και κάντε κλικ στην επιλογή "Υποβολή". Με αυτόν τον τρόπο, όταν είναι διαθέσιμοι οι νέοι λογαριασμοί, θα μπορείτε να ανοίξετε ένα και να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας ιστότοπο με το Google Page Creator.