Οδηγός λήψης και εγκατάστασης Skype for Mac

Προσθέστε το Skype στο Mac σας και αρχίστε να κάνετε δωρεάν και χαμηλού κόστους κλήσεις

Το Skype για Mac της Microsoft είναι ένα πρόγραμμα-πελάτη ανταλλαγής μηνυμάτων που διευκολύνει τις συνομιλίες βίντεο μεταξύ των χρηστών, τις κλήσεις από υπολογιστή σε τηλέφωνο, την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου και την κοινή χρήση αρχείων. Παρόλο που ορισμένες υπηρεσίες απαιτούν συνδρομή, οι βασικές λειτουργίες του Skype διατίθενται δωρεάν στους χρήστες. Οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν από πακέτα που επιτρέπουν απεριόριστες κλήσεις σε εγχώριες και διεθνείς τοποθεσίες για χαμηλή μηνιαία χρέωση.

Εκτός από το δωρεάν κατέβασμα στο Mac, η εφαρμογή Skype είναι επίσης διαθέσιμη για το iPhone σας, καθώς και για συσκευές Windows, Linux και Android. Το Skype είναι επίσης συμβατό με ορισμένες συσκευές Xbox One και Amazon Kindle Fire HD.

01 από 07

Ελέγξτε τις απαιτήσεις σας συστήματος Mac

Skype

Πριν κάνετε λήψη του προγράμματος Skype για Mac, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας Mac πληροί τις ακόλουθες απαιτήσεις συστήματος:

02 του 07

Κατεβάστε το Skype για Mac

Skype

Στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, μεταβείτε στη σελίδα λήψης Skype για Mac. Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη Skype για λήψη Mac . Το αρχείο εγκατάστασης του Skype μεταφορτώνεται στο φάκελο "Downloads" από προεπιλογή ή σε οποιονδήποτε φάκελο επιλέγετε.

03 του 07

Εκκινήστε το Skype για Mac Installer

Ανοίξτε το φάκελο Downloads και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης του Skype για Mac για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

04 του 07

Εγκαταστήστε το Skype σε Mac

Στιγμιότυπο οθόνης © 2010 Skype Limited

Αφού κάνετε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης, ανοίγει ένα παράθυρο Finder που σας ζητά να προσθέσετε την εφαρμογή Skype στο φάκελο Applications. Απλά σύρετε το λογότυπο του Skype στο εικονίδιο του φακέλου Εφαρμογές σε αυτή την οθόνη.

05 του 07

Εντοπίστε το Skype στον φάκελο "Εφαρμογές"

Μπορείτε να ξεκινήσετε το Skype για Mac ανοίγοντας το Launchpad στη βάση Mac. Βρείτε το εικονίδιο εφαρμογής Skype και κάντε κλικ σε αυτό.

Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή Skype για Mac, μεταβαίνοντας στο φάκελο " Εφαρμογές ". Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Skype για να ξεκινήσει η υπηρεσία.

06 του 07

Συνδεθείτε και ξεκινήστε τη χρήση του Skype για Mac

Μετά την εκκίνηση του Skype για Mac, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Skype για να ξεκινήσετε.

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Skype στον υπολογιστή σας για να:

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το Skype ως το οικιακό σας τηλέφωνο .

07 του 07

Χαρακτηριστικά Skype

Είτε χρησιμοποιείτε το Skype στο Mac σας για να επικοινωνήσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας είτε με τους συναδέλφους και τους πελάτες σας, μπορείτε να πάρετε περισσότερες από τις συνομιλίες χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες Skype κλήσης. Περιλαμβάνουν: