Το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Microsoft Office Outlook 2010 πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Το Microsoft Office Outlook λάμπει ως πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσφέρει συμπαγή φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και phishing και απρόσκοπτη ενσωμάτωση με τις λίστες υποχρεώσεων και τον προγραμματισμό. Χρησιμοποιώντας εικονικούς φακέλους και δυνατότητες γρήγορης αναζήτησης, είναι επίσης ένα αποτελεσματικό εργαλείο οργάνωσης.

Ωστόσο, τα πρότυπα μηνυμάτων του Outlook θα μπορούσαν να είναι πιο ευέλικτα και οι έξυπνοι φάκελοι θα μπορούσαν να μάθουν από το παράδειγμα.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Ανασκόπηση

Ό, τι θέλετε να κάνετε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οι πιθανότητες είναι το Outlook παραδίδει. Εδώ είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του:

Τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και ηλεκτρονικού "ψαρέματος" (phishing) είναι εύκολο στη χρήση και αποτελεσματικά ταξινομούν το σκουπίδια μπορείτε να ορίσετε το επίπεδο φιλτραρίσματος για να ελέγξετε πόσο επιθετικά λειτουργούν αυτά τα φίλτρα. Η έξυπνη χρήση του προγράμματος των εικονικών φακέλων, η γρήγορη αναζήτηση μηνυμάτων , η επισήμανση, η ομαδοποίηση και η σπείρωμα καθιστούν την αποστολή ακόμη και μεγάλων ποσών καλής αλληλογραφίας. Είναι εύκολο να ορίσετε κουμπιά γρήγορων βημάτων στη γραμμή εργαλείων, για παράδειγμα, που παρέχουν πρόσβαση με ένα κλικ σε νέα μηνύματα σε παραλήπτες με συχνά μηνύματα, απαντήσεις, επισήμανση και πολλά άλλα.

Ο συμπεριλαμβανόμενος αναγνώστης τροφοδοσίας RSS στερείται εξειδίκευσης, αλλά εμφανίζει τα στοιχεία ειδήσεων όπως τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτόματα - και τυπικά, αυτό είναι σωστό.

Το Social Connector παρέχει κοινωνικές αναρτήσεις και μηνύματα και αναρτά φωτογραφίες και ενημερώσεις κατάστασης. Περιλαμβάνει τα προηγούμενα ηλεκτρονικά μηνύματα που ανταλλάσσονται, τις προγραμματισμένες συναντήσεις και τα συνημμένα που ελήφθησαν στο μίγμα.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να εκπαιδεύσετε τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας -ή ακόμα και τις κατά τα άλλα χρήσιμες κατηγορίες . Το Outlook επίσης δεν προσφέρει τρόπο να εφαρμόσετε κατηγορίες σε μηνύματα σε λογαριασμούς IMAP (λειτουργούν τέλεια με τους λογαριασμούς Exchange).

Η χρησιμότητα και η πανταχού παρούσα πλευρά, το Outlook είναι ίσως τόσο γνωστό ως στόχος για τους ιούς όσο και ως προσωπικός βοηθός. Παρά το γεγονός αυτό - ή επειδή - από αυτό το ιστορικό, το Outlook 2010 πηγαίνει σε μεγάλο βαθμό προστατεύοντας την ιδιωτικότητα και την ασφάλειά σας. Το Outlook υποστηρίζει την κρυπτογράφηση μηνυμάτων S / MIME, σας επιτρέπει να εμφανίζετε όλα τα μηνύματα σε απλά ασφαλές απλό κείμενο και ακόμα και να έχετε ένα προσαρμοσμένο, ασφαλέστερο (αν και αδέξια), πρόγραμμα προβολής μηνυμάτων HTML .

Φυσικά, το Outlook έχει ισχυρά φίλτρα και μπορεί να προγραμματιστεί για να κάνει πολλές εργασίες αυτόματα ή να επεκταθεί για να μάθει νέα κόλπα με πρόσθετα. Ωστόσο, δεν περιλαμβάνεται η δυνατότητα δημιουργίας ευέλικτων προτύπων μηνυμάτων για τις απαντήσεις του boilerplate.

Η επεξεργασία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λειτουργεί σαν γοητεία, με πολλά από τα χαρακτηριστικά που εκτιμάτε στο Word. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλα μηνύματα που εμφανίζουν μπερδεμένο κείμενο για ορισμένους παραλήπτες. Το απλό κείμενο είναι διαθέσιμο ως ασφαλή εναλλακτική λύση σε σχέση με τη μορφοποίηση HTML και εμπλουτισμένου κειμένου για να παρακάμψετε αυτόν τον περιορισμό.

Συνολικά, το Microsoft Outlook 2010 είναι ένα ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας και οργάνωσης που κάνει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε και πολλά άλλα.