Χρησιμοποιήστε πολλαπλές οθόνες για να επεκτείνετε την εμπειρία του Microsoft Office

Ένας καλύτερος τρόπος σύγκρισης των εγγράφων σε Word, Excel και PowerPoint

Η εργασία σε ένα ενιαίο τμήμα του Word, του Excel, του PowerPoint ή άλλων προγραμμάτων του Microsoft Office είναι μια καλή εμπειρία χρήστη: το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι καλό και μπορείτε να επωφεληθείτε από ειδικούς πίνακες και προβολές .

Αλλά μόλις προσθέσετε ένα άλλο παράθυρο για να συγκρίνετε δύο έγγραφα ή να χρησιμοποιήσετε δύο προγράμματα δίπλα-δίπλα, τα πράγματα αισθάνονται γεμάτα, γρήγορα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένοι χρήστες του Microsoft Office ενδέχεται να θέλουν να χρησιμοποιούν περισσότερες από μία οθόνες οθόνης. Ενώ μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πολλαπλά παράθυρα, όπως περιγράφεται στην Συμβουλή 3 παρακάτω, η χρήση πολλαπλών οθονών είναι ο μόνος τρόπος για να αυξήσετε πραγματικά την περιοχή της οθόνης σας ή την ακίνητη περιουσία.

Η εγκατάσταση ποικίλλει ανάλογα με τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας, αλλά εδώ υπάρχουν κάποιες γενικές οδηγίες για την εργασία με πρόσθετες οθόνες στα προγράμματα του Microsoft Office.

Σημείωση: Εάν εργάζεστε σε Mac, παραλείψτε στο Βήμα 4.

Ο, τι χρειάζεσαι

Σημειώστε ότι τα παρακάτω δεν συνεπάγονται ότι θα εκτελείτε δύο ξεχωριστές παρουσίες ή συνεδρίες του προγράμματος του Office, όπως το Word. Αντ 'αυτού, ο τρόπος με τον οποίο εκτελούνται τα Windows κανονικού μεγέθους ή μεγαλύτερου μεγέθους της ίδιας περιόδου σύνδεσης, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε περισσότερα από ό, τι σε προβολή δίπλα-δίπλα σε μια οθόνη.

Εδώ είναι πώς

  1. Για να ενεργοποιήσετε την υποστήριξη διπλής οθόνης, βεβαιωθείτε πρώτα ότι χρησιμοποιείτε τα Microsoft Windows 2000 με το Service Pack 3 ή νεότερη έκδοση. Όπως αναφέρθηκε, η εμπειρία πολλαπλών οθονών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εκδοχή του Office που εκτελείτε, οπότε αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε να δοκιμάσετε την αναβάθμιση σε μια πιο πρόσφατη έκδοση.
  2. Συνδέστε τις δύο οθόνες στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας και ενεργοποιήστε την για κάθε μία.
  3. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη - Ρυθμίσεις - Πίνακας ελέγχου - Εμφάνιση και εξατομίκευση - Ανάλυση οθόνης - Οθόνη - Παρακολούθηση του παρουσιαστή: Ρύθμιση οθόνης.
  4. Για Mac, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε πρώτα ότι συνδέσατε τις δύο οθόνες στον υπολογιστή σας και ότι η συσκευή είναι ενεργοποιημένη.
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Προτιμήσεις συστήματος - Προβολή - Εμφανίζει - Σύνταξη - Στο κάτω αριστερό μέρος, απενεργοποιήστε τις οθόνες απεικόνισης .

Συμβουλές

  1. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να ορίσετε το πρόγραμμα Επιλογές. Κάντε αυτό επιλέγοντας Αρχείο - Επιλογές - Σύνθετη. Από εκεί, αναζητήστε Εμφάνιση όλων των Windows στη γραμμή εργασιών (κάτω από την ενότητα Display). Με αυτή την επιλογή, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε την πλήρη διεπαφή του Word σε κάθε παράθυρο που εκτελείτε.
  2. Στο PowerPoint, μπορείτε να εκτελέσετε μια παρουσίαση σε δύο οθόνες. Αυτό δίνει στον παρουσιαστή πρόσθετες επιλογές για την εμφάνιση περιεχομένου, την προσθήκη σημείων παρουσίασης ή τη συμπλήρωση του κεντρικού μηνύματος με πρόσθετα παράθυρα, όπως μια αναζήτηση στο διαδίκτυο. Τούτου λεχθέντος, αυτό είναι λίγο δύσκολο, γι 'αυτό σχεδιάστε να το εργαστείτε και να προχωρήσετε εκ των προτέρων, όχι όταν στέκεστε για να παραδώσετε το μήνυμά σας!
  3. Μπορείτε επίσης να εργαστείτε με διαφορετικά βιβλία εργασίας του Excel σε πολλές οθόνες ξεκινώντας το Excel και ανοίγοντας το αρχείο όπως συνήθως. Μετακινήστε αυτό το παράθυρο έτσι ώστε να είναι εξ ολοκλήρου σε μία οθόνη. Στη συνέχεια, ανοίξτε ξανά το Excel. Ανοίξτε το δεύτερο αρχείο Excel και ελαχιστοποιήστε το ώστε να μην είναι πλήρης οθόνη. Στη συνέχεια, μπορείτε να το μετακινήσετε στην άλλη οθόνη.
  4. Επίσης, ίσως θέλετε να ανατρέξετε στο πώς να χρησιμοποιείτε πολλαπλά, διατεταγμένα, διαχωρισμένα ή παράλληλα παράθυρα στο Microsoft Office .