Σχεδιάστε κάτι είναι το Pictionary App που χρειάζεστε στο τηλέφωνό σας

Τοποθετήστε τις καλλιτεχνικές δεξιότητές σας με τη βοήθεια αυτής της διασκεδαστικής εφαρμογής

Draw Something είναι η απίστευτα διασκεδαστική και δημιουργική εφαρμογή Pictionary που πήγε ιογενή και πήρε τον κινητό κόσμο των τυχερών παιχνιδιών από την καταιγίδα πίσω το 2012. Σε μόλις επτά εβδομάδες, είχε εξαντληθεί εντελώς στη δημοτικότητα.

Χρόνια αργότερα, η εφαρμογή εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη και αγαπημένη από πολλούς, αλλά η βασιζόμενη δύναμή της στους κινητούς gamers μειώθηκε γρήγορα τους μήνες που ακολούθησαν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει πλέον να παίζουμε!

Τι πρέπει να σχεδιάσεις;

Μπορείτε να σχεδιάσετε οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε με την εφαρμογή Draw Something. Στην πραγματικότητα, αντλώντας από τη φαντασία σας είναι το όνομα του παιχνιδιού.

Αν είστε εξοικειωμένοι με την Pictionary, τότε γνωρίζετε ότι το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να έχει κάποιος να αντλεί οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί σε ένα κομμάτι χαρτί χωρίς να χρησιμοποιήσει λέξεις ή χειρονομίες, ενώ όλοι οι άλλοι παρακολουθούν και προσπαθούν να μαντέψουν τι είναι . Το ίδιο ισχύει και για το Draw Something, εκτός από τη χρήση της κινητής σας συσκευής ως καμβά και δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο με όλους τους άλλους που παίζετε χάρη στη μαγεία του διαδικτύου!

Γενικές οδηγίες παιχνιδιού

Draw Κάτι είναι εξαιρετικά εύκολο να παίξει. Ετσι δουλευει:

1. Εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό, συνδέοντας το Facebook ή χρησιμοποιώντας το email σας.

Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή, θα χρειαστείτε τον δικό σας λογαριασμό χρήστη για να συνδεθείτε με τους φίλους σας που χρησιμοποιούν επίσης την εφαρμογή και να κρατάτε τη βαθμολογία κατά την αναπαραγωγή.

2. Βρείτε τους φίλους σας και προσθέστε τους.

Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι με φίλους που παίζουν ήδη το Draw Something μέσω email ή Facebook ή καλώντας τους να κάνουν λήψη της εφαρμογής και να ξεκινήσουν να παίζουν. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τυχαίους παίκτες για να παίξετε εναντίον. Η εφαρμογή θα σας ταιριάξει με έναν τυχαίο χρήστη.

3. Ξεκινήστε ένα νέο παιχνίδι και αρχίστε να σχεδιάζετε.

Θα σας δοθούν μερικές λέξεις που έχουν βαθμολογηθεί ως εύκολο, μεσαίο και σκληρό. Όσο πιο δύσκολη είναι η λέξη που επιλέγετε να σχεδιάσετε, τόσο περισσότερα νομίσματα θα μπορείτε να κερδίζετε, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκλειδώσετε ειδικές λειτουργίες σε ολόκληρη την εφαρμογή. Επιλέξτε μια λέξη για να σχεδιάσετε και να χρησιμοποιήσετε την παλέτα χρωμάτων και το δάχτυλό σας για να σχεδιάσετε μια εικόνα που περιγράφει καλύτερα τη λέξη που επιλέξατε.

Ο άλλος χρήστης θα λάβει μια ειδοποίηση όταν τελειώσετε το σχέδιό σας, ο οποίος πρέπει να μαντέψει σωστά τη λέξη χρησιμοποιώντας τα κενά slots γράμματα που του δόθηκαν για να κερδίσει πόντους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να περάσουν για να παραλείψουν τη στροφή τους αν δεν μπορεί να βρεθεί μια λέξη. Αυτό διαγράφει την πρόοδο του παιχνιδιού και ξεκινά ξανά τον αγώνα.

4. Περιμένετε τον άλλο χρήστη με τον οποίο παίζετε να στείλει το σχέδιό του, ώστε να μπορείτε να μαντέψετε τη λέξη.

Όταν είναι η σειρά του άλλου χρήστη να σχεδιάσει, θα λάβετε μια ειδοποίηση όταν είναι ώρα να μαντέψετε τη λέξη που επέλεξαν. Ουσιαστικά, εσείς και ο αντίπαλός σας πηγαίνετε πίσω και πίσω, τραβώντας τα μάγια και μαντεύοντας τα λόγια του άλλου ως το καλύτερο για την ικανότητά σας. Όταν ξεκινάτε, δίνετε αρκετές "βόμβες" που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανατινάξετε γράμματα ή να επιλέξετε μια άλλη σειρά τριών λέξεων για σχεδίαση.

Όσο περισσότεροι πόντοι κερδίζετε, τόσο περισσότερες παλέτες χρωμάτων θα μπορείτε να αγοράσετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τους πόντους σας για να αγοράσετε μεγαλύτερες σειρές βόμβων από το κατάστημα εφαρμογών.

Τα εμβλήματα είναι επίσης διαθέσιμα για χρήστες που θέλουν περισσότερο από μια πρόκληση. Θα σας ζητηθεί να σχεδιάσετε μια πιο δύσκολη συλλογή λέξεων που γίνονται σε μια φράση για να κερδίσετε συγκεκριμένα εμβλήματα.

Οι πολλές διαφορετικές εκδόσεις του Draw Κάτι

Draw Κάτι έχει τέσσερις διαφορετικές εφαρμογές. Οι παραπάνω οδηγίες βασίζονται στην αρχική δωρεάν εφαρμογή από την OMGPOP (την πρώτη που αναφέρεται παρακάτω), αλλά ίσως θελήσετε να ελέγξετε τις άλλες εκδόσεις αν βρείτε ότι την απολαμβάνετε τόσο πολύ.

Σχεδιάστε κάτι κλασικό (δωρεάν) για iOS και Android: Αυτή είναι η κύρια εφαρμογή που εξερράγη στην κινητή σκηνή παιχνιδιών εδώ και χρόνια. Είναι αυτό που θα θελήσετε να ξεκινήσετε, αν δεν έχετε δοκιμάσει το παιχνίδι πριν.

Σχεδιάστε κάτι για iOS ($ 2.99) και Android (3.89 δολάρια): Εάν καταλήξετε να αγαπάτε την ελεύθερη έκδοση, ίσως θελήσετε να εξετάσετε την αναβάθμιση για να πάρετε μια καλύτερη ποικιλία λέξεων για να σχεδιάσετε και πολλά άλλα επιπλέον χαρακτηριστικά.

Draw Something Pro ($ 4.99) για iOS: Αυτή είναι η εφαρμογή που σχεδιάστηκε για όσους δεν μπορούν να αντέξουν τις διαφημίσεις. Όχι μόνο παίρνετε ad-free gameplay, αλλά παίρνετε επίσης τόνοι περισσότερες λέξεις για να διαλέξετε για τα σχέδιά σας. Ωστόσο, αγοράστε και κατεβάστε αυτό με προσοχή, καθώς φαίνεται ότι δεν έχει ενημερωθεί από το 2016.

Pro Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε ένα Tablet αντί για ένα Smartphone

Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για αναπαραγωγή στο iPad ή σε υπολογιστή tablet. Η οθόνη είναι μεγαλύτερη, δίνοντάς σας περισσότερες περιθώρια για να περιγράψετε λεπτομερέστερα και μετακινήστε ελεύθερα τα δάχτυλά σας.