Τα καλύτερα πολιτικά παιχνίδια για το Android

Αυξήστε την εξουσία μέσω διπλωματίας ή πολέμου σε αυτά τα παιχνίδια Android

Η πολιτική, ειδικά στον 21ο αιώνα, έχει γίνει ένα ιδιαίτερα διχαστικό και αμφισβητούμενο θέμα. Ίσως ίσως θέλετε να ξεφύγετε από το θέμα εντελώς - ή ίσως ένα τηλεοπτικό παιχνίδι που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε το θέμα είναι περισσότερο η ταχύτητά σας. Αυτά τα πολιτικά παιχνίδια είναι συναρπαστικές εξερευνήσεις για να πάρουν εκλεγμένα, να παραμείνουν στην εξουσία ή απλά να ζήσουν μια τρελή φαντασία εκπλήρωσης επιθυμίας.

Επικεφαλής του κράτους

Πολιτική οθόνη στην πολιτική σάτιρα Επικεφαλής του κράτους. Ed Biden

Αυτή η πολιτική σάτιρα - που χαρακτηρίζει ανθρωπομορφικά ζώα για κανέναν συγκεκριμένο λόγο - προσπαθεί να θέσει σε εφαρμογή πολιτικές για την άνοδο του πολιτικού σας κόμματος από την αφάνεια στην εξουσία, προκειμένου να ανατραπεί η κυβέρνηση κρυφά. Θα χρειαστεί να υιοθετήσετε έξυπνες πολιτικές για την αύξηση της εξουσίας σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ θα ματαιώσετε οποιαδήποτε διαφωνία. Θα πρέπει να αυξήσετε το ανάστημά σας σταδιακά για να ξεκλειδώσετε νεότερες και αποτελεσματικότερες πολιτικές, προσπαθώντας να αποκτήσετε αρκετή δύναμη για να ενεργοποιήσετε τελικά την επανάσταση χωρίς να μαλακώσετε το πραξικόπημα.

Το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον, γιατί ενώ έχετε ορισμένες πολιτικές που μπορείτε να ρυθμίσετε, ίσως είναι καλύτερο να παίζετε όχι με τον τρόπο που επιθυμείτε να κυβερνήσετε, παρά ως παραπλανητικός τύραννος, όπως το παιχνίδι φαινομενικά θέλει να είστε. Ξέρεις, αφού προσπαθείτε να υποκινήσετε μια πολιτική επανάσταση και όλα. Επιπλέον, το παιχνίδι φαίνεται να έχει μια μοναδική αίσθηση πολυκομματικής πολιτικής που μοιάζει περισσότερο με ένα κοινοβουλευτικό σύστημα, καθώς το κόμμα σας κερδίζει δύναμη σε διάφορα επίπεδα, σε αντίθεση με το γεγονός ότι είναι προεδρικός υποψήφιος που ανέβηκε στην εξουσία. Περισσότερο "

Διαχείριση καμπάνιας

Αυτό που μπορεί να είναι πιο ελκυστικό για αυτό το παιχνίδι είναι το γεγονός ότι πραγματικά προσομοιώνει τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, επιτρέποντάς σας να προσπαθήσετε να πάρετε τον αγαπημένο σας υποψήφιο στη νίκη, συμπεριλαμβανομένων πολλών υποψηφίων από τα 2016 πρωταθλήματα, σε περίπτωση που το αγαπημένο σας δεν το έκανε 2016 εκλογές. Ή αν θέλετε να δοκιμάσετε και να αντιμετωπίσετε εκστρατείες που επιστρέφουν στο 1992 για τον εαυτό σας, όπου οι αρχικοί εκλογικοί χάρτες και οι επιθυμίες των κρατών είναι ακριβέστεροι σε εκείνη την χρονική περίοδο, αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη και για εσάς. Θα πρέπει να εκτελείτε καμπάνιες και προσπάθειες εκκίνησης με τον προϋπολογισμό σας και στα 50 κράτη. Ενώ οι πιθανότητές σας να μετατρέψετε βαθιά κόκκινα ή μπλε κράτη γύρω δεν είναι μεγάλη, αυτό το παιχνίδι σας δίνει μια καλή αίσθηση του πώς οι αμερικανικές εκλογές λειτουργούν από μια απλοποιημένη, αλλά ακόμα εύλογη άποψη. Αξίζει να ελέγξετε εάν θέλετε κάτι πιο γειωμένο στην πραγματικότητα. Περισσότερο "

Δικτάτορα: εμφάνιση

Tigrido

Αν έχετε παίξει αρχηγό κράτους και σκεφτείτε μετά από την επανάσταση, ήρθε η ώρα να είστε ο καλύτερος δικτάτορας που μπορείτε να είστε, τότε αυτό το παιχνίδι είναι για σας. Πρέπει να εξισορροπήσετε 6 διαφορετικές φατρίες κάθε φορά, κάνοντας ναι ή όχι αποφάσεις στα αιτήματά τους να κρατήσετε μεμονωμένες φατρίες να γίνουν πολύ αδύναμες ή ισχυρές. Αν σας αρέσει το Reigns, αλλά θέλετε κάτι που έχει λίγο περισσότερο έλεγχο από το τυχαίο χαρτί-σχέδιο, Tinder-esque πτυχή του παιχνιδιού, αυτό μπορεί να είναι για σας. Μερικές διαφορετικές εκδόσεις, με ποικίλες επιδράσεις ελεύθερης αναπαραγωγής, είναι διαθέσιμες στο Google Play για να μπορείτε να τις διαβάσετε. Περισσότερο "

Επανάσταση του πολιτισμού 2

Χαρακτηριστικός χαρακτήρας John F. Kennedy στην επανάσταση του πολιτισμού 2. 2K Games

Δημιουργήστε έναν πολιτισμό από το μηδέν, παίζοντας ως ένας από τους πολλούς κορυφαίους ηγέτες. Αυτή η κλασική σειρά παιχνιδιών από τον Sid Meier έχει σχεδιαστεί για κινητά (αν και πολλοί θα αγαπούσαν ένα ευθεία θύρα του Civilization 5 για κινητά), δίνοντάς σας μια καλή, φορητή, έκδοση εισόδου σε αυτή την κλασσική σειρά. Θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε έναν πολιτισμό από το μηδέν, προσπαθώντας να περιηγηθείτε στους αντιπάλους σας, προσπαθώντας να κερδίσετε με έναν από τους τέσσερις τρόπους. Καταγράψτε όλες τις πρωτεύουσες του εχθρού για να κερδίσετε μέσω Κυριαρχίας. Συλλέξτε 20.000 χρυσά και οικοδομήστε την Παγκόσμια Τράπεζα για να κερδίσετε μέσω της οικονομίας. Διαχειριστείτε την οικοδόμηση των Ηνωμένων Εθνών και κερδίστε μέσω του Πολιτισμού. Ή, οικοδομήστε ένα διαστημόπλοιο, φτάνοντας στο Alpha Centauri, για να κερδίσετε μέσω της επιστήμης. Απλά προσέξτε για τον πυρηνικό Gandhi. Μπορεί να αναρωτιέσαι γιατί ο Γκάντι θα ήταν τόσο ακανθώδης όταν προσπαθούσε να σας καταστρέψει με πυρηνικά όπλα όταν του δόθηκε η ευκαιρία, αλλά είναι μια αναφορά σε ένα κλασικό παιχνίδι της σειράς Πολιτισμός όπου ένα σφάλμα θα μπορούσε να προκαλέσει τον Γκάντι να πάει ειρηνικό να είναι πυρηνικός πολέμαρχος . Έχει γίνει ένα τόσο αγαπημένο αστείο για τη σειρά που έχει κολλήσει γύρω στα μελλοντικά παιχνίδια. Περισσότερο "

Πολιτική τσέπης

Kongregate

Το Kongregate έχει ένα κλικ που είναι απόλυτα κατάλληλο για την εκλογική περίοδο στην Pocket Politics. Η μορφή είναι γνωστή σε πολλούς παίκτες που κάνουν κλικ, αλλά με την ιδέα ότι είστε ένας πολιτικός που προσπαθεί να αυξήσει το προφίλ του για να είναι κυρίαρχος πολιτικός. Αυτό σημαίνει να συγκεντρωθούν χρήματα, πατώντας, αλλά και να αγοράσετε αδράνεια με τα χρήματα ότι βυθίζετε να αξίζεστε όλο και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου. Αυτά αντιπροσωπεύουν διάφορα ενδιαφέροντα, από τις χαμηλού επιπέδου προσπάθειες της βάσης έως την επίδραση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη χρήση τους προς όφελός σας. Τελικά, θα μπορείτε να μεταβείτε από τον αρχηγό της κοινότητας σε πρόεδρο, και στη συνέχεια μπορείτε να συνταξιοδοτηθείτε ... και να ξεκινήσετε ξανά! Φυσικά, υπάρχουν κάποιες πτυχές που δεν είναι αρκετά ρεαλιστικές, αλλά είναι ευκολότερο από ό, τι πραγματικά τρέχει για το γραφείο! Περισσότερο "

Κίνδυνος: Παγκόσμια Κυριαρχία

Hasbro

Η διπλωματία είναι μια χαρά. Αλλά μερικές φορές, να γίνετε νικητής απαιτεί να κατακτάτε όλους. Και γιατί να μην το κάνει σε μια κινητή έκδοση του δημοφιλούς κινδύνου επιτραπέζιου παιχνιδιού; Αυτή η έκδοση είναι ελεύθερη να δοκιμάσετε με πολλά δροσερά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου του online παιχνιδιού, του single player και του τοπικού pass and play. Αυτό που είναι εντάξει για αυτή την έκδοση είναι ότι διαθέτει υποστήριξη Chromecast, ώστε εσείς και οι φίλοι σας ή / και η οικογένειά σας να κάθονται γύρω από την τηλεόραση, παίζοντας μέσω tablet ή τηλεφώνου Android , με την κατάσταση του παιχνιδιού να ενημερώνεται μέσω της οθόνης της τηλεόρασης. Αυτό το παιχνίδι είναι ελεύθερο να δοκιμάσετε, με μερικά κουπόνια διαθέσιμα για να παίξετε με την ημέρα, αν και μπορείτε απλά να ξεκλειδώσετε το πλήρες παιχνίδι και το γρήγορο παιχνίδι Γαλλική Επανάσταση χάρτη για $ 5,99. Περισσότερο "

Plague Inc.

Miniclip

Κοιτάξτε, αυτό δεν φαίνεται να είναι ένα πολιτικό παιχνίδι, αλλά κοιτάξτε το έτσι: ίσως σε αυτές τις εκλογές, ριζοβολείτε για το Sweet Meteor O'Death. Ίσως ο μόνος τρόπος να ξανακάνετε την Αμερική είναι να εξαλείψετε τα πάντα και να ξεκινήσετε από το μηδέν. Plague Inc. είναι εκεί για αυτό συγκεκριμένα. Αυτό το κλασικό τυχερό παιχνίδι σας επιτρέπει να ξεκινήσετε μια ασθένεια για να προσπαθήσετε να εξαλείψετε όλη τη ζωή στη γη και, στη συνέχεια, να αποφύγετε τα αντίμετρα. Οι εκλογές δεν θα έχουν σημασία όταν έχουν ξεχαστεί όλοι. Περισσότερο "