Ποια στατιστικά πρέπει να παρακολουθήσετε στο Pokemon Go;

Τι σημαίνουν πραγματικά η επίθεση, η αντοχή και η άμυνα;

Υπάρχουν πολλά περισσότερα για να Pokemon Go από ό, τι συναντά το μάτι, αλλά ένα τεράστιο μέρος του παιχνιδιού περιστρέφεται γύρω από τη μάχη. Ενώ υπάρχουν ακόμα πολλά για να γνωρίσουν οι άνθρωποι το παιχνίδι και τα πιο ευαίσθητα συστήματα του, υπάρχουν και πολλά που ανακαλύπτουμε ότι όλοι πρέπει να γνωρίζουμε τώρα, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου να κερδίσουμε μάχες και των ειδικών στατιστικών που πηγαίνουν με να το πράξει. Η μάχη είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού και με τη βοήθειά σας θα είστε στο δρόμο σας για να καταλάβετε τα γυμναστήρια και να τα κρατάτε όλα με το δικό σας σύντομα!

Ποια είναι τα στατιστικά στοιχεία μάχης Pokemon Go που πρέπει να γνωρίζω;

Μεγάλη ερώτηση! Εκτός από το CP (σημεία μάχης) που έχετε με κάθε Pokemon σας, υπάρχει επίσης μια σειρά στατιστικών που θα πρέπει να ασχοληθείτε με το παιχνίδι: Attack, Stamina, and Defense. Δεν υπάρχει πολύς λόγος για κάποιο από αυτά τα στατιστικά στοιχεία καθώς παίζετε μέσω του παιχνιδιού, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικά. Τα σημεία μάχης και τα κινούμενα σύνολα είναι σημαντικά μέρη κάθε μάχης φυσικά, αλλά αυτό δεν είναι μόνο που πρέπει να ασχοληθείτε.

Εάν αποφασίσετε να δώσετε σε ένα Pokemon ειδικά στοιχεία για να ενεργοποιήσετε το CP του, η επίθεσή του, η άμυνα και η αντοχή του θα παραμείνουν τα ίδια στο ίδιο είδος Pokemon. Εάν έχετε Meowth και είναι το αγαπημένο σας, θα δείτε ότι αυτά τα στατιστικά στοιχεία παραμένουν τα ίδια. Για το λόγο αυτό, θα θελήσετε να εξετάσετε το Attack Base Pokemon, το οποίο βασικά καθορίζει τι είδους ζημιά το τέρας σας πρόκειται να κάνει όταν τελικά αρχίζει στη μάχη. Τα βασικά αμυντικά στατιστικά στοιχεία έχουν σκοπό να καθορίσουν το είδος των ζημιών που θα σας προλάβει ο Pokemon, όταν θα πάρει τελικά ζημιά από μια αντίπαλη ομάδα.

Τέλος, η Stamina είναι ένα stat που ο Pokemon πρέπει να χρησιμοποιήσει για να εκτελέσει οποιαδήποτε "ειδική κίνηση" που μπορείτε να πείτε από το να κοιτάξετε το μπλε μπαρ κάτω από το μπαρ υγείας του Pokemon. Όσο πιο ψηλά πηγαίνει, τόσο περισσότερο το Pokemon μπορεί να ενεργοποιηθεί για μάχη. Τα υψηλότερα στατιστικά στοιχεία σημαίνουν ότι το Pokemon ενεργοποιείται με πολύ πιο γρήγορο και πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο, γι 'αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα θέλετε να παρακολουθείτε. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτά τα στατιστικά στοιχεία ανά Pokemon, και αντίθετα θα πρέπει να τα ελέγχετε ανά είδος. Κάθε Pidgey που παίρνετε από την αρχή του παιχνιδιού έξω θα έχει το ίδιο είδος στατιστικών στοιχείων, οπότε η ρίψη αναβαθμίσεων με τον τρόπο τους δεν σημαίνει τίποτα καθόλου. Στην ουσία, ίσως έχετε ήδη χάσει το χρόνο σας - αλλά το παιχνίδι σίγουρα δεν το εξηγεί αυτό.

Τι σημαίνει αυτό για μένα;

Όλη η ώθηση που έχετε κάνει με την υψηλότερη CP και whatnot δεν είναι ακριβώς πώς νομίζετε ότι έχει λειτουργήσει. Είναι σημαντικό να είστε βέβαιοι ότι παρακολουθείτε αυτές τις τάσεις όταν βγαίνουν, ειδικά αν δεν είστε σίγουροι για το πώς να προσεγγίσετε μάχες. Προηγουμένως ήταν (φαινομενικά) μια απλή υπόθεση, αλλά ακόμη και τώρα νέες πληροφορίες είναι στάζει αργά αλλά σίγουρα. Θα θελήσετε να διατηρήσετε μια μεγάλη ποικιλία Pokemon διαθέσιμη, ειδικά δεδομένου ότι τα στατιστικά στοιχεία παραμένουν τα ίδια έναντι του είδους και όχι του μοναδικού Pokemon.

Ψάχνετε για περισσότερα Pokemon Go συμβουλές και κόλπα; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος, καθώς έχουμε όλους τους βασικούς οδηγούς που χρειάζεστε εδώ για να γίνετε κύριος Pokemon. Βεβαιωθείτε ότι συνεχίζετε να ελέγχετε καθώς βρίσκεστε στο δρόμο σας για να γεμίσετε αυτές τις Pokedexes. Θυμηθείτε ότι κάποιοι Pokemon είναι κλειδωμένοι σε περιφέρειες, οπότε ίσως καταλήξετε να πάτε σε άλλες χώρες για να πάρετε αυτό που θέλετε σε μερικές περιπτώσεις, αλλά θα είμαστε εδώ μαζί σας κάθε βήμα της περιπέτειας! Κρατήστε ένα μάτι έξω για μια καταμέτρηση από ποια ομάδα θα πρέπει να επιλέξετε και γιατί να προχωρήσουμε, και γνωρίζετε ότι είστε σε καλά χέρια όταν πρόκειται για να είναι ένα Pokemaniac!