Δωρεάν προσαρμόσιμα πρότυπα για εκπαιδευτικούς από τη Microsoft

Ψάχνετε για δωρεάν ακαδημαϊκά πρότυπα για εκπαιδευτές ή καθηγητές; Η Microsoft έχει μια δέσμη πόρων που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Αυτή η παρουσίαση είναι ένας γρήγορος τρόπος να εξοικειωθείτε με το τι προσφέρει η εταιρεία λογισμικού. Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει τα καλύτερα πρότυπα της Microsoft για φοιτητές . Σημειώστε ότι τώρα κάνετε αναζήτηση για πρότυπα της Microsoft απευθείας από μεμονωμένα προγράμματα όπως το Word , το Excel ή το PowerPoint . Σας παρουσιάζω πώς για κάθε προτεινόμενο πρότυπο σε αυτή τη συλλογή.

01 από 12

Δωρεάν ακαδημαϊκά εκτυπώσιμα και πρότυπα για εκπαιδευτικούς

Εκπαιδευτικό λογισμικό. (γ) Jetta Productions / Photodisc / Getty Images

Ψάχνετε για δωρεάν ακαδημαϊκά πρότυπα για εκπαιδευτές ή καθηγητές; Η Microsoft διαθέτει μια δέσμη πόρων που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Αυτή η παρουσίαση διαφανειών είναι ένας γρήγορος τρόπος να εξοικειωθείτε με το τι προσφέρει η εταιρεία λογισμικού. Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει τα καλύτερα πρότυπα της Microsoft για φοιτητές.

Σημειώστε ότι τώρα κάνετε αναζήτηση για πρότυπα της Microsoft απευθείας από μεμονωμένα προγράμματα όπως το Word, το Excel ή το PowerPoint. Σας παρουσιάζω πώς για κάθε προτεινόμενο πρότυπο σε αυτή τη συλλογή.

02 από 12

Εκτυπώσιμο πρότυπο βιβλίων βαθμίδας για το Microsoft Excel

Εκτυπώσιμο πρότυπο σχολικών βιβλίων για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της παρακολούθησης και του σχεδιασμού στην τάξη είναι ένα καλό πρότυπο βιβλίο βαθμίδας Classroom για το Microsoft Excel.

Ανοίξτε το Excel, επιλέξτε Αρχείο - Νέο, στη συνέχεια αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

03 από 12

Εκτυπώσιμο πρότυπο διάταξης καθισμάτων για το Microsoft PowerPoint

Εκτυπώσιμο πρότυπο διάταξης καθισμάτων για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Ας ελπίσουμε ότι το χάος δεν θα εμφανιστεί στην τάξη σας, χάρη σε έναν μικρό προγραμματισμό με κάτι τέτοιο όπως αυτό το Πρότυπο διάγραμμα καθισμάτων για το Microsoft PowerPoint.

Ανάλογα με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του εκτυπωτή σας, αυτές πρέπει να εκτυπώνονται σε μια πλήρη σελίδα. Αυτό το σετ σχεδίασης είναι εξαιρετικά δροσερό γιατί μόλις το κατεβάσετε, θα βρείτε συνολικά έξι διατάξεις τάξης για να διαλέξετε και να προσαρμόσετε.

Ανοίξτε το PowerPoint, επιλέξτε Αρχείο - Νέο, στη συνέχεια αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

04 από 12

Εκτυπώσιμη λίστα υποχρεώσεων για πρότυπα διδασκόντων στο Microsoft Excel

Εκτυπώσιμο πρότυπο καταλόγου διδασκαλίας για μαθητές για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Εάν έχετε περισσότερα πράγματα να κάνετε από το χρόνο για να τα κάνετε, δημιουργήστε κάποια σειρά χρησιμοποιώντας αυτήν την εύχρηστη λίστα εκτυπώσεων Task-To Do για το πρότυπο των εκπαιδευτικών στο Microsoft Excel.

Αναζητήστε αυτό το αρχείο στο Excel, επιλέγοντας Αρχείο - Νέο, στη συνέχεια αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει Ψηφιακά ή εκτυπώσιμα πρότυπα ημερολογίου για το Microsoft Office .

05 από 12

Εκτυπώσιμο πρότυπο ακαδημαϊκού ημερολογίου για κάθε έτος στο Microsoft Word

Ακαδημαϊκό ημερολόγιο για οποιοδήποτε πρότυπο έτους ή εκτυπώσιμο στο Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Προγραμματίστε συμβάντα κλάσης για κοινή χρήση με τους γονείς και τη διοίκηση ή ένα πρόγραμμα ιδιωτικού σχεδίου μαθήματος χρησιμοποιώντας αυτό το Πρότυπο ακαδημαϊκού ημερολογίου του Microsoft Word για οποιοδήποτε έτος. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα και το κείμενο, να προσθέσετε εικόνες και άλλα στοιχεία σχεδιασμού. Ή, αν αυτό το σχέδιο δεν λειτουργεί για εσάς, ο ίδιος σύνδεσμος θα σας δείξει μια σειρά από άλλες ελεύθερες επιλογές από τη Microsoft.

Ανοίξτε το Word, επιλέξτε Αρχείο - Νέα, στη συνέχεια αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

06 από 12

Πόροι για το πρότυπο εκπαιδευτή υποκατάστασης για το Microsoft Word

Εκτυπώσιμοι πόροι και σχέδια για το πρότυπο των καθηγητών υποκατάστασης για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Βοηθώντας τον καθηγητή αναπληρωτή σας να πλοηγηθεί στην τάξη σας μπορεί να υπερβεί τα απλά σχέδια μαθημάτων. Με τη χρήση αυτού του πόρου για το υποκατάστατο πρότυπο διδασκόντων για το Microsoft Word, το υποσύνολο σας μπορεί να είναι πολύ λιγότερο πιθανό να επιστρέψει σε μία από αυτές τις τρομερές αναφορές.

Αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί ανοίγοντας το Word και, στη συνέχεια, επιλέγοντας Αρχείο - Νέο.

07 από 12

Αναπληρώστε το πρότυπο φόρμας σχολίων σχολίων για το Microsoft Word

Φόρμα σχολικής ανατροφοδότησης για το δάσκαλο για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Όποιος έχει υποκατάστατο δίδαξε μια τάξη γνωρίζει την ημέρα μπορεί να πάρει αρκετά ταραχώδη. Είτε είστε καθηγητής αναπληρωτή ή προετοιμάζετε σχέδια μαθήματος για το πότε αναλαμβάνει την τάξη σας, αυτό το εκτυπώσιμο πρότυπο φόρμας σχολίων αντικατάστασης εκπαιδευτή για το Microsoft Word διευκολύνει την επικοινωνία σχετικά με το μάθημα και τη συμπεριφορά στην τάξη.

Ανοίξτε το Word, επιλέξτε Αρχείο - Νέα, στη συνέχεια αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

08 από 12

Πρότυπο διδακτέας ύλης μαθήματος και εκτυπώσιμο για το Microsoft Word

Εκτυπώσιμο πρότυπο μαθήματος για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Για τους φοιτητές, είναι απαραίτητη μια σαφής και συνοπτική περιγραφή των προσδοκιών και των στόχων ή των μαθησιακών αποτελεσμάτων.

Αυτό το Πρότυπο Σπουδών Μαθήματος και το Εκτυπώσιμο για το Microsoft Word είναι ένας γρήγορος τρόπος προετοιμασίας για την επικείμενη διδασκαλία σας.

Αν δεν αγαπάτε τη διάταξη αυτού του προτύπου, μπορεί να σας αρέσουν άλλες επιλογές προτύπου αναλυτικού προγράμματος που θα βρείτε όταν επιλέγετε Αρχείο - Νέο, στη συνέχεια αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί στο πεδίο αναζήτησης.

09 από 12

Επιστροφή στο πρότυπο λίστας ελέγχου προμήθειας σχολείου ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word

Εκτυπώσιμη επιστροφή στο πρότυπο λίστας προμηθειών σχολείου για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το πρότυπο επιστροφής στο σχολείο προμηθειών ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Word είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσαρμόσετε τι θα πρέπει να φέρει ο φοιτητής στην τάξη, αν το επιτρέπει το εκπαιδευτικό σας ίδρυμα. Ένα μόνο μικρότερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε για την επερχόμενη τάξη ή τον όρο σας.

Με το Word ανοιχτό, επιλέξτε File - New, στη συνέχεια αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

10 από 12

Πρότυπο ακαδημαϊκού πίνακα ή εκτυπώσιμο για το Microsoft PowerPoint

Πρότυπο του πίνακα πινάκων προπονητή από τη Microsoft.com. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Το Πρότυπο Ακαδημαϊκού Τραπέλου ή το Εκτυπώσιμο για το Microsoft PowerPoint μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια γενική παρουσίαση εκπαίδευσης. Αυτό το προσαρμόσιμο PowerPoint διαθέτει δροσερά σκίτσα που εκτείνονται σε πολλά θέματα.

Ανοίξτε το PowerPoint και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αρχείο - Νέο, στη συνέχεια αναζητήστε αυτό το πρότυπο με λέξη-κλειδί.

11 από 12

Εκτυπώσιμο πρότυπο ιστορικού pass pass ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel

Εκτυπώσιμο πρότυπο Ιστορικού Pass Pass για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το εκτυπώσιμο πρότυπο ιστορικού pass pass ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε καρτέλες στις οποίες οι μαθητές έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τα διατεθέντα διαλείμματα τους. Οι αναπληρωματικοί καθηγητές μπορεί επίσης να βρουν αυτό το βοήθημα.

Στο Excel, αναζητήστε αυτό το πρότυπο επιλέγοντας Αρχείο - Νέο.

12 από 12

Εκτυπώσιμο πρότυπο σχεδίου ημερήσιου μαθήματος ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Word

Εκτυπώσιμο πρότυπο σχεδίου ημερήσιου μαθήματος για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το δωρεάν πρότυπο εκτύπωσης για το Daily Lesson Plan για το Microsoft Word μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε την ημέρα, την εβδομάδα ή το ακαδημαϊκό έτος.

Ανοίξτε το Word, επιλέξτε Αρχείο - Νέα, στη συνέχεια αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.