Τα καλύτερα πρότυπα ημέρας του Αγίου Πατρικίου της Microsoft και τα εκτυπώσιμα

01 από 10

Δωρεάν εκτυπώσεις ή πρότυπα για την ημέρα του Αγίου Παττυ για Word, Excel και PowerPoint

Τα πρότυπα ημέρας του Αγίου Πατρικίου και οι εκτυπώσεις. (γ) Tomaz Sedonja / Getty Images

Η τύχη των Ιρλανδών μπορεί να μην είναι το μόνο που χρειάζεστε για να προετοιμαστείτε για εκδηλώσεις, πάρτι, ή απλά διασκεδάστε τα παιδιά!

Η Microsoft προσφέρει πολλά πρότυπα διακοπών που προσθέτουν λίγη αίσθηση στην αλληλογραφία ή υποστηρίζουν το θέμα της συναντήσεώς σας.

Δεν επισκέπτεστε πλέον έναν κύριο ιστότοπο για να μετακινηθείτε σε πρότυπα από τη Microsoft. Αντ 'αυτού, ανοίγετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα του Office, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε ένα πρότυπο. Αυτό μπορεί να χυθεί, γιατί πρέπει να τραβήξετε αυτές τις λέξεις-κλειδιά από το λεπτό αέρα.

Για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο, έχω συγκεντρώσει αυτά τα πρότυπα που κρίνω καλύτερο ώστε να μπορείτε να τα βρείτε πιο απλά. Απολαμβάνω!

02 από 10

Πρότυπο σελίδων χρωματισμού Leprechaun ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Word

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου για το πρότυπο φύλλων για το Microsoft Office. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι μια γιορτή γεμάτη από σύμβολα και μύθους για να γοητεύσει τα παιδιά. Γιατί να μην το εκμεταλλευτείτε;

Η Microsoft έχει αρκετές δραστηριότητες χρωματισμού σελίδων για τα παιδιά για να διακοσμήσει, συμπεριλαμβανομένου αυτού του διασκεδαστικού πρότυπου δραστηριότητας της σελίδας ζωγραφικής της ημέρας του Αγίου Πατρικίου για το Microsoft Word.

Ανοίξτε το Word, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε το πρότυπο που ονομάζεται παραπάνω.

Οι σελίδες δραστηριοτήτων όπως αυτή είναι δωρεάν και μπορούν να εκτυπωθούν, γεγονός που τους καθιστά εξαιρετικό για λύσεις τελευταίας στιγμής για μερικά παιδιά ή για μια ολόκληρη σειρά από αυτά.

Αν δεν θέλετε να χάνετε έγχρωμο μελάνι στα σύνορα, απλά επιλέξτε την εκτύπωση σε κλίμακα του γκρι και θα καταλήξετε με ένα πολύ ωραίο φύλλο για τα παιδιά να χρωματίσει.

03 από 10

Έντυπο ιρλανδικής αμερικανικής κληρονομιάς γεγονότος με το πρότυπο της Celtic Harp για το Microsoft Word

Ιρλανδικό πρότυπο Flyer συμβάντος για το Microsoft Office. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Το έργο Celtic knot του Irish American Heritage Event Flyer με το Celtic Harp Template για το Microsoft Word προσφέρει μια ωραία αντίθεση με μερικές από τις πιο χαριτωμένες εικόνες που περιβάλλουν την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

Ανοίξτε το Word, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε το πρότυπο που ονομάζεται παραπάνω.

Θυμηθείτε να είστε ευέλικτοι όταν εργάζεστε με τα πρότυπα. Ενώ είναι αλήθεια ότι θέλετε ένα όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έργο σας (σε τελική ανάλυση, το όλο θέμα είναι να εξοικονομήσετε χρόνο και εργασία!), Είναι επίσης έξυπνο να σκεφτούμε τις πρόσθετες χρήσεις γι 'αυτούς.

Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρότυπο ως διαφημιστικό εργαλείο ή να το προσαρμόσετε για να γίνει ενημερωτικό δελτίο και όχι φυλλάδιο.

04 από 10

Εκτυπώσιμο πρότυπο ετικετών αυτοκόλλητων ετικετών για τον Microsoft Publisher

Πρότυπο εκτύπωσης ετικετών για πράσινη φωτογραφία και εικόνα για εκδότες Microsoft Publisher. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Γιατί μιλάω λέξεις στην Ημέρα του Αγίου Πατρικίου; Ανοίξτε τον εκδότη, επιλέξτε Νέο και αναζητήστε το πρότυπο εκτύπωσης ετικετών φωτογραφιών και εικόνων.

Για παράδειγμα, προσθέστε κείμενο όπως "Kiss me, I'm Irish", "Erin Go Bragh" ή άλλες φράσεις διακοπών. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε clip art όπως ένα χρυσό δοχείο. Μπορείτε να επισημάνετε και να κάνετε δεξί κλικ για να προσαρμόσετε το χρώμα φόντου των κόκκινων και μπλε στηλών.

Οι αυτοκόλλητες ετικέτες όπως αυτό είναι φυσικά εκτυπώσιμες σε απλό χαρτί αλλά για να έχετε το αυτοκόλλητο αποτέλεσμα θα χρειαστείτε ένα προϊόν από την Avery ή άλλους παρόχους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την περιγραφή της Microsoft μέσω του συνδέσμου που παρέχεται πριν αγοράσετε τα φύλλα σας Avery, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό μέγεθος.

05 από 10

Πράσινες προτιμήσεις για τη σελίδα σημειώσεων για το Microsoft OneNote

Πράσινες προτιμήσεις για τη σελίδα σημειώσεων για το Microsoft OneNote. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Μπορείτε να προσαρμόσετε το OneNote με βάση τις προτιμήσεις χρώματος. Έτσι, εάν σας αρέσει το συντονισμό χρωμάτων για διακοπές, ελέγξτε τις οδηγίες μου: 18 τρόποι να αλλάξετε την εμφάνιση και την αίσθηση του Microsoft OneNote .

06 από 10

Πρότυπο ετικετών με πράσινο άγγιγμα ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Word

Πρότυπο ετικέτας πράσινου τόνου ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Office. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Το πρότυπο που παρουσιάζεται εδώ είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ξεφλουδίσετε ένα συμβαλλόμενο μέρος ή απλώς να βεβαιωθείτε ότι δεν παίρνετε τσιμπημένο. Ανοίξτε το Word, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε το πρότυπο ετικετών πράσινου τόνου ή το εκτυπώσιμο.

Περιλαμβάνει αρκετά πράσινο, καθώς και πολλά περιθώρια για την προσθήκη εικόνας ή μηνύματος της ημέρας του Αγίου Παττυ. Αυτά επίσης κάνουν μεγάλες ετικέτες ονομάτων.

07 από 10

Πράσινο και χρυσό πρότυπο banner συμβαλλόμενων μερών ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word

Πράσινο και Χρυσό Εορτασμός ή Πρότυπο Banner Party για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το Πρότυπο Banner για το Πράσινο και το Χρυσό ή το Εκτυπώσιμο για το Microsoft Word είναι ένας τρόπος για να εκτυπώσετε ένα ή δύο γράμματα ανά σελίδα, τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να στοιχειοθετήσετε μαζί ως διακόσμηση για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Πατρικίου.

Ανοίξτε το Word, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε το πρότυπο που ονομάζεται παραπάνω.

08 από 10

Πράσινο πιστοποιητικό δώρου ή πρότυπο κουπονιού και εκτυπώσιμο για το Microsoft Word

Πράσινο πιστοποιητικό δώρου ή πρότυπο κουπονιού και εκτυπώσιμο για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Από τις επαγγελματικές προσφορές έως τις προσωπικές γιορτές, αυτό το πράσινο πιστοποιητικό δώρου ή το πρότυπο κουπονιού και το εκτυπώσιμο υλικό για το Microsoft Word είναι ένας τρόπος για να προσαρμόσετε ένα ψηφιακό ή εκτυπώσιμο πακέτο για την Ημέρα του Αγίου Παττυ.

Ανοίξτε το Word, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε το όνομα προτύπου που αναφέρεται παραπάνω.

09 από 10

Πρότυπο σχεδίασης πράσινου περιγράμματος για το Microsoft PowerPoint

Πρότυπο σχεδίασης πράσινου περιγράμματος για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Μπορεί να έχετε χρήση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου για αυτό το πρότυπο σχεδίασης πράσινου περιγράμματος για το Microsoft PowerPoint. Αυτό μπορεί να είναι μια διασκεδαστική προσθήκη σε ένα πάρτι. Μπορεί επίσης να είναι ένα φοβερό εργαλείο για ακαδημαϊκές ή επαγγελματικές παρουσιάσεις.

Ανοίξτε το PowerPoint, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε το όνομα προτύπου που αναφέρεται παραπάνω.

Βρείτε άλλη επιλογή παρουσίασης στην επόμενη διαφάνεια.

10 από 10

Πρότυπο παρουσίασης πράσινου και χρυσού για το Microsoft PowerPoint

Πρότυπο παρουσίασης πράσινου και χρυσού για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Ακολουθεί μια άλλη επιλογή προτύπου παρουσίασης για την Ημέρα του Αγίου Παττυ. Ανοίξτε το PowerPoint, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε: Πρότυπο παρουσίασης πράσινου και χρυσού.

Κάντε μια υπέροχη μέρα του Αγίου Παττυ. Ανατρέξτε σε περισσότερες προτάσεις του Microsoft Office Template στη σελίδα Πρότυπα του Microsoft Office αυτού του ιστότοπου.