Πώς να κόψετε, να αντιγράψετε και να επικολλήσετε στο Microsoft Office

Όταν εργάζεστε με κείμενο ή αντικείμενα στα προγράμματα του Microsoft Office, θα χρειαστεί να κόψετε, να αντιγράψετε και να επικολλήσετε να επεξεργαστείτε ή να μετακινήσετε τα πράγματα.

Πώς να κόψετε, να αντιγράψετε και να επικολλήσετε στο Microsoft Office

Ακολουθεί μια εξήγηση για κάθε εργαλείο και πώς να το χρησιμοποιήσετε, καθώς και μερικές συμβουλές και κόλπα που μπορεί να μην γνωρίζετε.

  1. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Αντιγραφή για να αντιγράψετε αντικείμενα. Πρώτα, κάντε κλικ στο αντικείμενο ή επισημάνετε το κείμενο. Στη συνέχεια, επιλέξτε Αρχική - Αντιγραφή. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε μια συντόμευση πληκτρολογίου (όπως το Ctrl - C στα Windows) ή κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Αντιγραφή . Το αρχικό στοιχείο παραμένει, αλλά τώρα μπορείτε να τοποθετήσετε ένα αντίγραφο σε άλλο σημείο, όπως περιγράφεται στο βήμα 3 παρακάτω.
  2. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία "Αποκοπή" για να απαλλαγείτε από αντικείμενα. Η χρήση της λειτουργίας Cut είναι διαφορετική από τη χρήση του Delete ή Backspace. Μπορείτε να το θεωρήσετε ως προσωρινά αποθηκευμένο καθώς και καταργημένο. Για να κάνετε Αποκοπή, κάντε κλικ στο αντικείμενο ή επισημάνετε το κείμενο. Στη συνέχεια επιλέξτε Αρχική σελίδα - Κοπή. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε μια συντόμευση πληκτρολογίου (όπως το Ctrl - X στα Windows) ή κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Αποκοπή . Το αρχικό στοιχείο καταργείται, αλλά τώρα μπορείτε να το τοποθετήσετε αλλού, όπως περιγράφεται στο βήμα 3 παρακάτω.
  3. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Επικόλληση για να τοποθετήσετε αντικείμενα που έχετε αντιγράψει ή κοπεί. Κάντε κλικ στην οθόνη όπου θέλετε να τοποθετήσετε το αντικείμενο ή το κείμενο. Στη συνέχεια, επιλέξτε Αρχική - Επικόλληση. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε μια συντόμευση πληκτρολογίου (όπως το Ctrl - V στα Windows) ή κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Επικόλληση .

Πρόσθετες συμβουλές και κόλπα

  1. Επισημάνετε οποιοδήποτε μπλοκ κειμένου και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο F2, το οποίο λειτουργεί τόσο ως αντιγραφή όσο και ως επικόλληση. Μπορεί να ακούγεται ασήμαντο, αλλά μερικά έργα το κάνουν αξίζει τον κόπο! Αφού πατήσετε το πλήκτρο F2, τοποθετήστε απλώς τον κέρσορα στο οποίο θέλετε να μετακινηθεί το κείμενό σας και πατήστε Enter.
  2. Σημειώστε ότι προς την πλευρά ή το κάτω μέρος του στοιχείου "Επικολλημένο", μπορείτε να επιλέξετε ένα μικρό εικονίδιο "Επιλογές επικόλλησης" με επιλογές "Επικόλληση ειδικών", όπως η διατήρηση μορφοποίησης ή η διατήρηση μόνο του κειμένου. Πειραματιστείτε με αυτές τις επιλογές, καθώς τα αποτελέσματα μπορούν να κάνουν τα έργα σας πολύ πιο εύκολα εξαλείφοντας μερικές από τις διαφορές μορφοποίησης μεταξύ δύο διαφορετικών πηγών, για παράδειγμα.
  3. Μπορεί να είστε σε θέση να επιταχύνετε το παιχνίδι σας όταν πρόκειται για την επιλογή κειμένου στην πρώτη θέση. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι ή το trackpad για να σχεδιάσετε ένα μεγάλο κουτί γύρω από μια ομάδα κειμένου που θέλετε να επιλέξετε. Προσπαθήστε να κρατάτε πατημένο το ALT καθώς σχεδιάζετε την επιλογή για να το κάνετε πιο ακριβές. Σε ορισμένα προγράμματα του Microsoft Office, μπορείτε να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο CTRL και στη συνέχεια να κάνετε κλικ οπουδήποτε στην παράγραφο ή την πρόταση για να επιλέξετε ολόκληρο το κείμενο. Ή, κάντε κλικ στο τρίπτυχο για να επιλέξετε μια ολόκληρη παράγραφο. Έχετε επιλογές!
  1. Επίσης, καθώς σχεδιάζετε το κείμενο ή το έγγραφό σας, μπορείτε να βρείτε την ευκαιρία να εισαγάγετε ένα σύμβολο κράτησης θέσης ενώ περιμένετε να ολοκληρωθεί ή να είναι διαθέσιμο το πραγματικό υλικό προέλευσης. Αυτό είναι όπου η γεννήτρια Lorem Ipsum έχει ενσωματωθεί στο Microsoft Word. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εισαγάγετε κείμενο που προφανώς δεν είναι το τελικό σας κείμενο, αν και σας προτείνω να το επισημάνετε σε ένα φωτεινό χρώμα, για να είστε βέβαιοι ότι το πιάσετε αργότερα! Για να το κάνετε αυτό, θα πληκτρολογήσετε μια εντολή στο έγγραφό σας στο Word, οπότε κάντε κλικ οπουδήποτε έχει νόημα (για το πού προσπαθείτε να συμπληρώσετε κείμενο). Πληκτρολογήστε = rand (# παραγράφων, # γραμμών και πατήστε Enter στο πληκτρολόγιό σας για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία γεννήτριας κειμένου Lorem Ipsum.Για παράδειγμα, μπορούμε να πληκτρολογήσουμε = rand (3,6) για να δημιουργήσουμε τρεις παραγράφους με έξι γραμμές έκαστο. p 'αριθμός παραγράφων, κάθε ένας από τους οποίους έχει γραμμές' l '. Παραδείγματος χάριν, το = rand (3,6) θα δημιουργήσει 3 ψευδείς παραγράφους με 6 γραμμές το καθένα.
  2. Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει το εργαλείο Spike, το οποίο σας επιτρέπει να αντιγράφετε και να επικολλάτε περισσότερες από μία επιλογές ταυτόχρονα, σε πραγματικό στυλ "πρόχειρο".