Απλά βήματα για να δείτε ποια έκδοση του Microsoft Office έχετε

Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access και Εκδότης (Απρίλιος 2015)

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά τα προγράμματα λογισμικού γραφείου της Microsoft, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι γνωρίζετε την εκδοχή, το service pack και την έκδοση bit που εκτελείτε. Συνήθως, πρόκειται για πληροφορίες που χρειάζεστε γρήγορα, οπότε ελέγξτε πώς μπορείτε να το βρείτε σωστά στα προγράμματα που έχετε εγκαταστήσει, δοκιμάζοντας τα παρακάτω βήματα.

Ακολουθεί ο τρόπος για να εντοπίσετε ποια έκδοση έχετε καθώς και σχετικές λεπτομέρειες όπως την έκδοση bit που εκτελείτε (32-bit ή 64-bit) ή το πιο πρόσφατο service pack που εφαρμόστηκε στην εγκατάσταση σας.

Όταν αυτό το επίπεδο λεπτομερειών του προγράμματος έρχεται σε Handy

Τα πλεονεκτήματα της γνώσης σε ποια έκδοση του Microsoft Office χρησιμοποιείτε περιλαμβάνουν:

Η έκδοση σας μπορεί επίσης να συσχετιστεί με πρόσθετα εργαλεία. Για παράδειγμα, όταν ελέγχετε τα πρότυπα της Microsoft, μόνο μερικοί ενδέχεται να είναι συμβατοί με την έκδοση σας. Ορισμένα πρόσθετα μπορούν να λειτουργούν μόνο με συγκεκριμένες εκδόσεις. Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμες πληροφορίες όταν συνεργάζεστε και μοιράζεστε αρχεία με άλλους που μπορεί να χρησιμοποιούν διαφορετική έκδοση του Office από εσάς.

Εδώ είναι πώς

  1. Επιλέξτε Αρχείο ή Βοήθεια του κουμπιού του Office . Αναζήτηση για 'Ποια έκδοση του Microsoft Office χρησιμοποιώ;'. Αυτό θα πρέπει να επιστρέψει ένα άρθρο με εικόνες και οδηγίες για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση του Microsoft Office , συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης bit που εκτελείτε. Εύκολος!
  2. Αφού ανοίξετε το πρόγραμμα, επιλέξτε Βοήθεια (επιλέξτε το κουμπί Αρχείο ή Office στην επάνω αριστερή γωνία, στη συνέχεια στην επιλογή Βοήθεια ή, επιλέξτε το μικρό ερωτηματικό στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης) και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Σχετικά με το Microsoft Word, Excel, PowerPoint κ.λπ." για να εμφανίσετε ένα παράθυρο διαλόγου με πληροφορίες σχετικά με την έκδοση που χρησιμοποιείτε.
  3. Σε νεότερες εκδόσεις, ενδέχεται να μην δείτε το θέμα 'Σχετικά με το Microsoft Word, Excel, PowerPoint κ.λπ.' κάντε κλικ στο σύνδεσμο. Αντ 'αυτού, στο Βοήθητο πλαίσιο αναζήτησης, πληκτρολογήστε' Σχετικά με το Microsoft Excel ',' Ποια έκδοση του Office χρησιμοποιώ; 'ή ακόμα και' Έχω εκτελεί Office 32 bit ή 64 bit; ' αν χρειάζεστε αυτό το επίπεδο λεπτομέρειας.
    1. Αυτή είναι μια ωραία διαδρομή για να εισέλθετε, επειδή μπορείτε επίσης να δείτε πράγματα όπως έκδοση Service Pack ή επίπεδο, Αναγνωριστικό προϊόντος ή Άδεια χρήστη. Λάβετε υπόψη ότι σε ορισμένες εκδόσεις ίσως χρειαστεί να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο πρόσθετης έκδοσης και πληροφοριών πνευματικών δικαιωμάτων για να αποκαλύψετε το Service Pack που είναι εγκατεστημένο.

Συμβουλές

  1. Μάθετε περισσότερα για το Τελευταίο Service Pack της Microsoft . Ή, εάν το καταλαβαίνετε ήδη, αναζητήστε το εγκατεστημένο Service Pack του Microsoft Office, των Windows ή του Windows Service Pack. Στα Windows, μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κλικ στο κουμπί Έναρξη - Στο πλαίσιο αναζήτησης "Σύστημα" - Επιλέξτε το αποτέλεσμα κάτω από τον Πίνακα Ελέγχου . Σημειώστε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να πάρουν λίγο πιο δύσκολο για τις νεότερες εκδόσεις του Office ή του Office 365 σχετικά με το Service Pack που χρησιμοποιείτε. Όταν ο αριθμός πίσω από το "MSO" είναι 15.0.4569.1506 ή υψηλότερος, τότε έχετε εγκατεστημένο το Service Pack 1 (αυτό είναι το πιο πρόσφατο για το Office 2013). Ευτυχώς, δεν είναι τόσο δύσκολο να ενημερωθείτε ή ακόμα και να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία, ώστε να μην χρειάζεται να παρακολουθείτε τόσο προσεκτικά το λογισμικό σας. Μετά την εύρεση της έκδοσής σας μέσω των παρακάτω βημάτων, ίσως να θέλετε να μάθετε πώς να αυτοματοποιήσετε τις ενημερώσεις του Office και άλλα: 3 επιλογές για τη διατήρηση της έκδοσης του Microsoft Office Current .
  2. Μπορείτε επίσης να μάθετε πώς εγκαταστάθηκε το Office, το οποίο μπορεί να είναι σημαντικό να γνωρίζετε για ορισμένες εργασίες αντιμετώπισης προβλημάτων. Σε ένα πρόγραμμα, επιλέξτε Αρχείο - Λογαριασμός. Αν δείτε τις Ενημερωμένες επιλογές, η έκδοση σας εγκαταστάθηκε με τη νεότερη μέθοδο εγκατάστασης Click-to-Run. Εάν δεν βλέπετε τις Ενημερώσεις Επιλογών, πιθανότατα χρησιμοποιήσατε μια παραδοσιακή μέθοδο εγκατάστασης MSI (Windows Installer Package).