Συμβουλές για την κοινή χρήση και τη συνεργασία στο Microsoft OneNote

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Microsoft OneNote για τη λήψη σημειώσεων, αλλά ξέρατε ότι έχει πολλούς τρόπους για να μοιραστείτε και να συνεργαστείτε σε αυτές τις σημειώσεις με άλλους;

Πραγματοποιήστε αυτή τη γρήγορη προβολή παρουσίασης για να διαπιστώσετε εάν το OneNote για επιφάνεια εργασίας, ιστό ή κινητό μπορεί να γίνει ακόμα πιο ισχυρό εργαλείο παραγωγικότητας για εσάς και την ομάδα ή την κοινότητά σας.

01 από 18

Συνεργαστείτε σε πραγματικό χρόνο στο Microsoft OneNote

Εμφάνιση συγγραφέων στο OneNote Online. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Η συνεργασία σε πραγματικό χρόνο σημαίνει ότι περισσότερα από ένα άτομα μπορούν να επεξεργάζονται ταυτόχρονα το ίδιο έγγραφο και η online έκδοση του Microsoft OneNote σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό με σημειώσεις.

Οι τροποποιήσεις θα πρέπει να εμφανίζονται αμέσως, αν και μερικοί χρήστες έχουν αναφέρει κάποιες καθυστερήσεις συγχρονισμού.

02 από 18

Κοινή χρήση των φορητών υπολογιστών OneNote μέσω συνδέσμου εγγράφων

Αποκτήστε έναν σύνδεσμο κοινής χρήσης με το Microsoft OneNote. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Μοιραστείτε τα αρχεία του OneNote ως ιδιωτικούς συνδέσμους που στέλνετε σε συγκεκριμένους παραλήπτες, οι οποίοι δεν χρειάζεται να κατέχουν το OneNote για να προβάλλουν τα αρχεία σας.

Επιλέξτε Αρχείο - Κοινή χρήση - Λήψη συνδέσμου κοινής χρήσης. Θα μπορείτε να προσδιορίσετε αν τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε μπορούν να επεξεργαστούν ή να προβάλλουν μόνο την εργασία σας.

03 από 18

Πώς να απενεργοποιήσετε ένα σύνδεσμο OneNote αφού το έχετε μοιραστεί

Απενεργοποιήστε τη σύνδεση κοινής χρήσης στο Microsoft OneNote. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αφού μοιραστείτε έναν σύνδεσμο Microsoft OneNote, μπορείτε να τον ακυρώσετε απενεργοποιώντας τον σύνδεσμο.

Για παράδειγμα, στην έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές, επιλέξτε Κοινή χρήση - Λήψη συνδέσμου κοινής χρήσης - Απενεργοποίηση.

04 από 18

Πώς να μοιραστείτε τις σημειώσεις του OneNote στο Bluetooth

Μοιραστείτε τις σημειώσεις της OneNote από μια συσκευή με δυνατότητα Bluetooth σε μια άλλη. Στο tablet μου Android, επέλεξα Κοινή χρήση - Bluetooth.

05 από 18

Τρόπος αποστολής σημειώσεων OneNote ως ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου OneNote σε άλλους. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Μπορείτε επίσης να έχετε το OneNote μόλις μοιραστεί μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τους παραλήπτες με τους οποίους θα θέλατε να τις μοιραστείτε. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να στείλετε τον σύνδεσμο στον εαυτό σας. Περιλαμβάνεται στην ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

06 από 18

Μοιραστείτε τις σημειώσεις OneNote στο Google Drive, στο Gmail και στο Google+

Λογότυπο Google Drive. (γ) Ευγένεια της Google

Μοιραστείτε τις σημειώσεις της OneNote στο Google Drive, το περιβάλλον σύννεφο της Google για το Gmail, τα Έγγραφα Google, το Google+ και πολλά άλλα.

Ανάλογα με την κινητή συσκευή σας, θα πρέπει να το δείτε ως μια επιλογή στο στοιχείο Κοινή χρήση. Δεν κατάφερα να βρω αυτή την επιλογή στην έκδοση για υπολογιστές.

07 από 18

Πώς μπορείτε να μοιραστείτε τις σημειώσεις OneNote στην Wi-Fi Direct

Επιλογές κοινής χρήσης από το OneNote Mobile. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Μοιραστείτε τις σημειώσεις της OneNote από μια συσκευή με Wi-Fi σε μια άλλη. Στο tablet μου Android, βρήκα αυτήν την επιλογή κάτω από το στοιχείο Share - Wi-Fi Direct.

08 από 18

Πώς να μοιράζεστε τις σημειώσεις OneNote στο LinkedIn

Μοιραστείτε το OneNote με το LinkedIn. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Μπορείτε να μοιραστείτε τις σημειώσεις της OneNote με το κοινωνικό σας δίκτυο LinkedIn για επαγγελματίες.

Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης στην επάνω δεξιά γωνία για κινητά ή επιλέξτε Αρχείο - Λογαριασμός - Προσθήκη υπηρεσίας - Κοινή χρήση - LinkedIn στην έκδοση επιτραπέζιου υπολογιστή.

09 από 18

Πώς να μοιράζεστε τις σημειώσεις OneNote στο YouTube

Μοιραστείτε το OneNote στο YouTube. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Μοιραστείτε τις σημειώσεις του OneNote στο YouTube, έναν ιστότοπο βίντεο που μπορεί να σας ενδιαφέρει να μοιραστείτε.

Κάντε αυτό επιλέγοντας Αρχείο - Λογαριασμός - Προσθήκη υπηρεσίας - Εικόνες και βίντεο - YouTube.

10 από 18

Πώς να μοιραστείτε τις σημειώσεις OneNote στο Facebook

Μοιραστείτε το OneNote στο Facebook. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Μοιραστείτε το OneNote σημειώνει κοινωνικά στο Facebook.

Οι επιλογές ποικίλλουν ανά συσκευή, αλλά μπορώ να επιλέξω Αρχείο - Λογαριασμός - Προσθήκη υπηρεσίας - Κοινή χρήση - Facebook στην έκδοση επιτραπέζιου υπολογιστή. Σε άλλες εκδόσεις, αναζητήστε αυτό κάτω από την επιλογή Share (Κοινή χρήση) στην επάνω δεξιά γωνία.

11 από 18

Πώς να μοιραστείτε τις σημειώσεις του OneNote στο Flickr

Μοιραστείτε το OneNote με το Flickr. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Μοιραστείτε τις σημειώσεις της OneNote στο Flickr, έναν ιστότοπο online gallery που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Κάντε αυτό επιλέγοντας Αρχείο - Λογαριασμός - Προσθήκη υπηρεσίας - Εικόνες και βίντεο - Flickr.

12 από 18

Πώς να μοιράζεστε σημειώσεις και σημειωματάρια του OneNote στο Twitter

Μοιραστείτε το OneNote στο Twitter. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Μοιραστείτε το OneNote σημειώνει κοινωνικά στο Twitter.

Για παράδειγμα, επιλέξτε Αρχείο - Λογαριασμός - Προσθήκη υπηρεσίας - Κοινή χρήση - Facebook στην έκδοση επιτραπέζιου υπολογιστή. Σε άλλες εκδόσεις, βρείτε αυτό κάτω από την επιλογή Κοινή χρήση στην επάνω δεξιά γωνία.

Παρατηρήστε, ωστόσο, πόσο καιρό αυτοί οι συναρπαστικοί σύνδεσμοι είναι. Επειδή το Twitter περιορίζει τους χαρακτήρες σας, ίσως θέλετε να το στείλετε μέσω μιας υπηρεσίας όπως το TinyURL πριν χτυπήσετε Post.

13 από 18

Πώς να μοιραστείτε τις σημειώσεις OneNote στην Evernote

Evernote Συμβουλές και κόλπα για αρχάριους σε 10 εύκολα βήματα. Evernote

Δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε σε ένα πρόγραμμα σημειώσεων. Δείτε πώς μπορείτε να μοιραστείτε τις σημειώσεις σας Evernote στο Microsoft OneNote. (Στο tablet μου Android, θα μπορούσα να το κάνω επιλέγοντας Share - OneNote. Ίσως χρειαστεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας της Microsoft πριν από την κοινή χρήση του αρχείου.)

14 από 18

Πώς να μοιράζεστε τις σημειώσεις του OneNote στο Google Keep

Σημείωση Google Keep Taking Application. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Google

Μοιραστείτε το OneNote με το Google Keep , άλλο δημοφιλές ηλεκτρονικό εργαλείο λήψης σημειώσεων. (Στο tablet μου Android, επέλεξα "Κοινή χρήση" - Google Keep, έπρεπε να μετακινηθώ στη λίστα επιλογών για να δείτε αυτό.)

15 από 18

Ρυθμίστε τις συναντήσεις στο Outlook απευθείας από το OneNote

Ενημέρωση των λεπτομερειών της συνάντησης του Microsoft Outlook από το OneNote. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Μπορείτε εύκολα να οργανώσετε και να οργανώσετε συναντήσεις απευθείας από το OneNote, στέλνοντας μια σελίδα σημείωσης ή κοινόχρηστο σημειωματάριο με την ατζέντα, για παράδειγμα, σε παραλήπτες μέσω του Outlook.

Το πλεονέκτημα είναι ότι, ως δημιουργός της συνάντησης, ενημερώνεστε για όλες τις αλλαγές στα έγγραφα, αλλά και οι αλλαγές των συναντήσεων θα ενημερώνονται και στο OneNote.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, μπορείτε να ορίσετε εργασίες και υπενθυμίσεις που θα εμφανίζονται στο OneNote και στο Outlook. σύνδεση σε άλλη διαφάνεια

16 από 18

Μοιραστείτε τις Σημειώσεις της Microsoft OneNote με τις Συνεδριάσεις στο Διαδίκτυο και το Microsoft Lync

Μοιραστείτε τις σημειώσεις OneNote με μια ηλεκτρονική συνάντηση. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Εάν πραγματοποιείτε συναντήσεις στο διαδίκτυο μέσω της Microsoft Lync, μπορείτε να μοιραστείτε τις σημειώσεις του OneNote επιλέγοντας File - Share - Share with Meeting.

17 από 18

Μοιραστείτε τις σημειώσεις του Microsoft OneNote στο Microsoft SharePoint

Μοιραστείτε τις σημειώσεις OneNote στο SharePoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Μπορείτε να μοιραστείτε τις σημειώσεις του OneNote με το SharePoint στην έκδοση desktop, αλλά πρέπει πρώτα να το προσθέσετε ως υπηρεσία. Μεταβείτε στην επιλογή Λογαριασμός - Προσθέστε μια υπηρεσία - Αποθήκευση - SharePoint.

18 από 18

Πώς να μοιράζεστε σημειώσεις OneNote στο Dropbox

Λογότυπο Dropbox. (γ) Ευγένεια εικόνας από το Dropbox

Μοιραστείτε τις σημειώσεις Evernote σε έναν λογαριασμό αποθήκευσης νέφους που ίσως ήδη χρησιμοποιείτε: Dropbox.

Από το μενού "Κοινή χρήση", απλώς μετακινηθείτε και επιλέξτε Dropbox. Μπορεί να σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.