Κινητή Πληρωμή: Πλεονεκτήματα για τις Μικρές Επιχειρήσεις

Η πληρωμή μέσω κινητού τηλεφώνου είναι μια τάση που προσελκύει γρήγορα τους πελάτες. Το προηγμένο κινητό που υπάρχει σήμερα επιτρέπει στους χρήστες όχι μόνο να περιηγούνται στο Διαδίκτυο και να επικοινωνούν με τις επαφές τους στο κοινωνικό δίκτυο ενώ βρίσκονται εν κινήσει, αλλά και να κάνουν αγορές και να κάνουν πληρωμές για το ίδιο μέσω του κινητού καναλιού. χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν μετρητά ή πιστωτικές κάρτες. Η εφαρμογή ενός συστήματος κινητών πληρωμών δεν απαιτεί μεγάλη υποδομή ή τεχνική τεχνογνωσία και είναι σχετικά ανέξοδη και χωρίς προβλήματα για τις επιχειρήσεις B2B . Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα προαναφερθέντα πλεονεκτήματα, ένας αυξανόμενος αριθμός μικρότερων εταιρειών υιοθετούν τώρα αυτό το σύστημα πληρωμών.

Σε αυτήν την ανάρτηση, σας προσφέρουμε τα πολλά πλεονεκτήματα της πληρωμής μέσω κινητού τηλεφώνου για τις μικρές επιχειρήσεις.

Αποδοχή πιστωτικών καρτών στο κινητό

Εικόνα © Isis.

Ένα σύστημα πληρωμής μέσω κινητού τηλεφώνου εξαλείφει την ανάγκη των χρηστών να βγάζουν μετρητά για πληρωμές. Μερικές φορές, οι χρήστες αποφασίζουν να μην αγοράσουν ένα προϊόν, απλά επειδή δεν έχουν τα έτοιμα μετρητά για να κάνουν την πληρωμή γι 'αυτό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις μικρές επιχειρήσεις , οι οποίες υποστηρίζουν μόνο συναλλαγές σε μετρητά. Η αποδοχή μεγάλων πιστωτικών καρτών μέσω κινητών βοηθά τις εταιρείες να προσφέρουν μια άμεση, χωρίς μετρητά πληρωμή στους πελάτες. αυξάνοντας έτσι τη δική τους πελατειακή βάση και ενισχύοντας τις πωλήσεις.

Ενσωμάτωση προγραμμάτων αφοσίωσης

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της δημιουργίας ενός συστήματος πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου είναι ότι επιτρέπει στις εταιρείες να ενσωματώσουν απρόσκοπτα προγράμματα πίστης και κινήτρων από μόνα τους. Κάθε φορά που ένας πελάτης πραγματοποιεί αγορά ή πληρωμή μέσω του smartphone ή του tablet, οι πληροφορίες αποθηκεύονται μέσα στην εφαρμογή. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη οι χρήστες να παρακολουθούν με μη αυτόματο τρόπο τις αγορές τους, τα σημεία ανταμοιβής, τα κουπόνια κ.λπ. προσθέτοντας έτσι αξία για τους τελικούς χρήστες. ενθαρρύνοντας τους να κάνουν αγορές συχνότερα.

Μείωση του χρόνου ολοκλήρωσης του ελέγχου

Οι πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου είναι γρήγορες και, ως εκ τούτου, επιταχύνουν τη συνολική διαδικασία πληρωμής για τους πελάτες. Όντας πολύ ταχύτερος και χωρίς προβλήματα, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα πληρωμών με πιστωτικές κάρτες, βοηθά τους πελάτες να ολοκληρώσουν την πληρωμή τους μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών. προτρέποντάς τους να επιστρέψουν για περισσότερα. Η εφαρμογή αυτού του συστήματος βοηθά επίσης τις εταιρείες να εξυπηρετούν περισσότερους πελάτες με πιο αποτελεσματικό τρόπο. ειδικά κατά τις ώρες αιχμής.

Κατανόηση της Συμπεριφοράς των Πελατών

Οι μικρές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν συχνά την πρόκληση να παρακολουθούν τις δαπάνες των πελατών και να διατηρούν απογραφή των πωληθέντων προϊόντων. Οι διαθέσιμες πλατφόρμες πληρωμών προσφέρουν αυτόματες υπηρεσίες για την παρακολούθηση της συμπεριφοράς των χρηστών , βοηθώντας έτσι τις εταιρείες να κατανοήσουν τα πρότυπα ζήτησης των πελατών. Τα συστήματα αυτά παρέχουν λεπτομερή αρχεία καταγραφής των καταναλωτικών αγορών και πληρωμών, τα οποία τελικά βοηθούν τις εταιρείες να εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες. Η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μεταφράζεται αυτόματα σε καλύτερη επιχείρηση για την εταιρεία.

Μείωση των χρεώσεων πιστωτικών καρτών

Ορισμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας πληρώνουν χαμηλότερη χρέωση ανά συναλλαγή σε σύγκριση με εταιρείες πιστωτικών καρτών. Ωστόσο, άλλοι δεν χρεώνουν τέλη έως ότου ένας πελάτης ικανοποιήσει ένα συγκεκριμένο επίπεδο κινήτρων. Τέτοιες πλατφόρμες βοηθούν τις επιχειρήσεις - ειδικά τις μικρότερες επιχειρήσεις - να αυξήσουν τις αποταμιεύσεις τους. Οι εταιρείες θα πρέπει πρώτα να καταρτίσουν έναν κατάλογο με τις καταλληλότερες πλατφόρμες πληρωμών για κινητά. στη συνέχεια, συγκρίνετε τις τιμές, προτού επιλέξετε την πιο οικονομικά αποδοτική επιλογή .

Συμπερασματικά

Μια τυχαία αναζήτηση στο διαδίκτυο θα αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με διάφορες πλατφόρμες πληρωμών για κινητά. κάθε μία από τις οποίες προσφέρει διαφορετικές υπηρεσίες. προσφέροντας ποικίλα σχέδια τιμολόγησης επίσης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μελετήσει καθένα από τους όρους και τις προϋποθέσεις τους λεπτομερώς και καταλαβαίνετε την λεπτή εκτύπωση, προτού αποφασίσετε τελικά να εγγραφείτε για έναν από αυτούς.