Πώς να γίνετε τηλεμεταφορέας ή να βρείτε μια δουλειά από το σπίτι

Θέλετε να εργαστείτε στο σπίτι αλλά προτιμάτε την ασφάλεια ενός σταθερού κέρδους έναντι της έναρξης της δικής σας επιχείρησης; Η απόκτηση θέσης τηλεργασίας ή τηλεργασίας μπορεί να είναι απλώς το εισιτήριο για εσάς: Μην μεταφέρετε και αφήστε τον εργοδότη σας να χειριστεί τις πωλήσεις και τη διοίκηση της εταιρείας.

Εάν είστε σαν το 38% των Αμερικανών υπαλλήλων που δεν έχουν τηλεδιάσκεψη, αλλά έχουν δουλειές που μπορούν να εκτελεστούν εξ αποστάσεως, ίσως να είστε σε θέση να δημιουργήσετε μια συμφωνία εργασίας από το σπίτι με τον τρέχοντα εργοδότη σας και να τηλεμεταφέρετε τουλάχιστον ένα μέρος της εβδομάδας. Εδώ είναι τα καλύτερα μέρη για να κοιτάξετε και τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να γίνετε τηλεμεταφορέας.

Δυσκολία: Μέσος όρος

Χρόνος που απαιτείται: ποικίλλει

Εδώ:

  1. Κοιτάξτε στον τρέχοντα εργοδότη σας . Συχνά το καλύτερο μέρος για να αποκτήσετε θέση τηλεργασίας είναι στην εταιρεία στην οποία είστε ήδη με: έχετε ήδη δημιουργήσει μια σχέση με αυτόν τον εργοδότη και - παρόλο που η εργασία από το σπίτι θα είναι λίγο διαφορετική και απαιτεί κάποια μετάβαση - έχετε ήδη -εξοδική γνώση για το πώς να κάνετε τη δουλειά σας. Επίσης, πολλοί οργανισμοί δεν επιτρέπουν τηλεργασία έως ότου έχετε δημιουργήσει αποδεδειγμένο ιστορικό στην εταιρεία.
    1. Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι τα καθήκοντά σας και το επάγγελμα σας είναι κατάλληλα για τηλεργασία . Αν είναι, παραλείψτε τα υπόλοιπα βήματα παρακάτω και πηγαίνετε κατευθείαν στο πώς να διαπραγματευτείτε μια απομακρυσμένη ρύθμιση εργασίας .
  2. Ερευνητικές δυνατότητες νέων εργοδοτών που είναι φιλικές προς την τηλεργασία . Αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά, αναζητήστε εκείνους που έχουν προγράμματα τηλεργασίας ή είναι γνωστό ότι αφήνουν τους υπαλλήλους τους να εργάζονται από το σπίτι. Γενικά, αυτές είναι συνήθως μεγάλες εταιρείες (έχουν τους πόρους για να επιτρέψουν την τηλεργασία και θέλουν να προσελκύσουν το καλύτερο ταλέντο) και τις μικρές επιχειρήσεις (θέλουν να προσελκύσουν και να διατηρήσουν το καλύτερο ταλέντο). Λάβετε υπόψη ότι οι περισσότεροι οργανισμοί αποφασίζουν για τις δυνατότητες τηλεργασίας, κατά περίπτωση, και μπορεί να θέλουν να εργαστείτε στο γραφείο πριν σας αφήσετε να τηλεμεταφέρετε.
    1. Περισσότερα: Κατάλογος Κορυφαίων Εταιρειών για Τηλεργασία .
  1. Ελέγξτε τις λίστες εργασίας που καθορίζουν ότι μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι . Ορισμένες λίστες εργασιών στοχεύουν σε άτομα που θέλουν να εργαστούν από το σπίτι. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν βλέπετε αυτά τα είδη των λιστών εργασίας είναι να αποφύγετε την τρομερή πληθώρα απάτης στο σπίτι, η οποία θα σας κοστίσει χρήματα αντί να σας πληρώσει για να εργαστείτε. Ο οδηγός του About.com για την αναζήτηση εργασίας έχει ένα χρήσιμο άρθρο σχετικά με το πώς να αποφύγετε τις απάτες στο σπίτι, τις οποίες πρέπει να διαβάσετε σίγουρα πριν ψάξετε για μια θέση εργασίας από το σπίτι.
    1. Υπάρχουν ορισμένοι χώροι για τηλεργασία (πολλοί απαιτούν συνδρομή ή τέλος συντήρησης), αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε γενικούς καταλόγους καταλόγων εργασίας που σας επιτρέπουν να κάνετε αναζήτηση σε εθνικό επίπεδο και για τις λέξεις-κλειδιά "τηλεργασία", "telecommute" και "τηλεργασία" ( " εργασία στο σπίτι " και "εργασία από το σπίτι" μπορεί να έχουν περισσότερους απατεώνες). Εάν το επιτρέπει ο ιστότοπος, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε "telecommut *" και "τηλεργασία *" - προσθέστε τον αστερίσκο για να συμπεριλάβετε παραλλαγές αυτών των όρων στα αποτελέσματα αναζήτησης. Ακολουθούν μερικές συνδέσεις για να ξεκινήσετε:
      • Indeed.com αναζήτηση για "telecommut *" και "τηλεργασία *"
  1. Η αναζήτηση Monster.com για "τηλεργασία", "telecommute", "telecommuter", και "τηλεργασία" * "
  2. Flexjobs.com: Τηλεχειρήσεις χειρός και online εργασίες - ίσως το καλύτερο του είδους του. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον κατάλογό τους με πάνω από 2.000 θέσεις εργασίας, καθώς και πόρους όπως τα εταιρικά υπόβαθρα και οι καθημερινές ενημερώσεις, είναι 14,95 δολάρια ανά μήνα ή 49,95 δολάρια το χρόνο.
  3. Tjobs.com: ένας άλλος καταγεγραμμένος κατάλογος εργασίας από το σπίτι, αλλά αυτός περιλαμβάνει πολλές θέσεις ανεξάρτητων (δηλαδή αυτοαπασχολούμενων) εκτός από κάποιες εργασίες τηλεργασίας . Η διεπαφή είναι λίγο ξεπερασμένη, αλλά προσφέρουν πόρους αναζήτησης θέσεων εργασίας, πιστοποιούνται από το Γραφείο Καλύτερης Επιχειρηματικότητας και το κόστος είναι 15 δολάρια το χρόνο.
  4. Περισσότερα: Το site Business Home.com έχει οδηγίες για την εξεύρεση νόμιμων θέσεων εργασίας από το σπίτι και επίσης δημοσιεύει τακτικά νέες διαθέσιμες θέσεις τηλεδιάσκεψης - αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη.
  5. Προσαρμόστε την εφαρμογή εργασίας σας και συνεχίστε για να παρουσιάσετε δεξιότητες τηλεργασίας . Οι ιδιότητες που αναζητούν οι εργοδότες στους τηλεμεταφορείς περιλαμβάνουν αυτοκίνηση, υπευθυνότητα, άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και άνεση με την τεχνολογία. Βεβαιωθείτε ότι το βιογραφικό σας δείχνει πώς έχετε χρησιμοποιήσει αυτά τα χαρακτηριστικά σε προηγούμενες εργασίες και ότι είστε διατεθειμένοι να προβάλλετε τις γνώσεις σας σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της τηλεργασίας στη συνέντευξη σας. Εάν έχετε εμπειρία τηλεργασίας (ή σημαντικός χρόνος εργασίας εξ αποστάσεως), βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνεται και στο βιογραφικό σας σημείωμα - αυτό μπορεί να είναι το πιο πειστικό σημείο στο βιογραφικό του τηλεγραφητή.
  1. Αποκτήστε εξοπλισμό και ταχύτητα στην τεχνολογία και την επικοινωνία . Παρόλο που ορισμένες εταιρείες παρέχουν εξοπλισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών στους υπαλλήλους τηλεπικοινωνιών , δεν το κάνουν όλοι. Μπορείτε να πάρετε ένα πόδι επάνω έχοντας τουλάχιστον τον βασικό εξοπλισμό που απαιτείται για την εργασία από το σπίτι . Εάν μπορείτε να αποδείξετε ισχυρές δεξιότητες δακτυλογράφησης και ικανότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών (π.χ. να δείτε τα πιστοποιητικά κλάσης υπολογιστών) και να μάθετε πώς να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τηλέφωνο και IM, να χρησιμοποιείτε web conferencing και να συνεργάζεστε ουσιαστικά με άλλους, η εφαρμογή τηλεργασίας σας θα είναι ισχυρότερη.

Συμβουλές:

  1. Μην ανησυχείτε αν ο εργοδότης σας δεν διαθέτει επίσημο πρόγραμμα τηλεδιάσκεψης. Προτείνετε στον προϊστάμενό σας να εργάζεται από το σπίτι με μερική ή δοκιμαστική βάση για να ξεκινήσει.
  2. Εάν είστε διατεθειμένοι να μετακομίσετε, μπορεί να έχετε καλύτερη τύχη να βρείτε μια θέση εργασίας από το σπίτι (τουλάχιστον μερική απασχόληση) σε μια από τις κορυφαίες πόλεις για τηλεργασία .
  3. Εάν γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι επιθυμείτε μόνο μια θέση εργασίας από το σπίτι, δηλώστε εκ των προτέρων στην συνοδευτική επιστολή / συνέντευξη, αλλά εξηγείστε τα οφέλη τόσο για εσάς όσο και για τον εργοδότη και ενισχύστε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εκτελέσετε την εργασία ακόμα καλύτερα από το σπίτι. Εάν το σύνολο δεξιοτήτων σας είναι σε ζήτηση και είστε υποψήφιος υψηλής εξειδίκευσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τηλεργασία - τουλάχιστον μερικώς - ως διαπραγματευτικό τσιπ.
  4. Βεβαιωθείτε ότι ο υποψήφιος εργοδότης ξέρει ότι θέλετε να πετύχετε στη δουλειά και να συμβάλλετε στην επιχείρηση - μην δίνετε την εντύπωση ότι η εργασία από το σπίτι είναι το κύριο κίνητρό σας. Επικεντρωθείτε στις ικανότητές σας και την ικανότητά σας να ολοκληρώσετε τη δουλειά.
  5. Ακολουθήστε τις βέλτιστες πρακτικές για τη γενική αναζήτηση εργασίας - δείτε την τοποθεσία Job Searching στο site μας για περισσότερες οδηγίες σε αυτόν τον τομέα.

Ο, τι χρειάζεσαι: