Οφέλη για την τηλεργασία

6 λόγοι που κάνει καλή επιχειρηματική αίσθηση

Οι ρυθμίσεις απομακρυσμένης εργασίας που ονομάζονται προγράμματα τηλεργασίας, προσφέρουν σημαντικά οφέλη στους εργαζομένους. Στην πραγματικότητα, η τηλεργασία είναι καλή όχι μόνο για τους εργαζόμενους αλλά και για τους εργοδότες τους.

Ωστόσο, παρόλο που ενδέχεται να πέσετε σε έναν από τους τύπους θέσεων εργασίας που λειτουργούν καλύτερα για τηλεργασία , ο εργοδότης σας ίσως να μην γνωρίζει τα οφέλη.

Αν ενδιαφέρεστε να έχετε μια δουλειά από το σπίτι ή άλλο είδος εργασίας τηλεδιάσκεψης , μπορεί να είστε σε θέση να διαπραγματευτείτε ένα με την επιχείρησή σας , ειδικά αν γνωρίζουν πώς και γιατί η τηλεργασία μπορεί να είναι τόσο ευεργετική για την παραγωγικότητα και άλλους τομείς.

Εξοικονομήστε χώρο γραφείου και μειώστε τα έξοδα

Maskot / Getty Images

Το κόστος του χώρου γραφείων για τον μέσο εργαζόμενο εκτιμάται ότι θα κυμανθεί γύρω στα 10.000 δολάρια το χρόνο!

Οι εταιρείες μπορούν να εξοικονομήσουν χιλιάδες σε χώρους γραφείων και χώρο στάθμευσης για κάθε εργαζόμενο που εργάζεται εξ αποστάσεως, αλλά αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Υπάρχουν αρκετοί τομείς μιας επιχείρησης που βλέπουν ένα όφελος από την εξοικονόμηση κόστους της τηλεργασίας.

Σκεφτείτε όλα τα διαφορετικά πράγματα που ο εργοδότης πρέπει να προσφέρει για να κρατήσει έναν υπάλληλο στη ζωή σε μια επιχείρηση. Εκτός από το προφανές, όπως το νερό και ο ηλεκτρισμός, υπάρχουν επαναλαμβανόμενα είδη γραφείου, πολλές φορές φαγητό, εταιρικά οχήματα σε ορισμένες περιπτώσεις και πολλά άλλα.

Επιπλέον, εάν οι εργαζόμενοι εργάζονται στο σπίτι ή σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία όπου τα ταξίδια είναι περιορισμένα ή δεν απαιτούνται, εξοικονομούν έξοδα ταξιδίου, πράγμα που είναι ένας τρόπος που ένας εργοδότης μπορεί να προσφέρει ένα τηλεματικό μικρότερο μισθό, ενώ εξακολουθεί να ωφελεί τον εργαζόμενο.

Ο αριθμός των εργαζομένων τηλεργασίας που μπορεί να υποστηρίξει κάθε επιχείρηση είναι βασικά περιορισμένος μόνο από τα διαθέσιμα κεφάλαια, δεδομένου ότι μπορούν να εργαστούν οπουδήποτε στον κόσμο, οπότε η μελλοντική ανάπτυξη δεν περιορίζεται από τους διαθέσιμους χώρους γραφείων.

Όλη αυτή η εξοικονόμηση κόστους πραγματοποιείται μέσω της επιχείρησης με διάφορους τρόπους, από την παροχή καλύτερης υπηρεσίας, την καλύτερη καταβολή των εργαζομένων, την ανάπτυξη του εμπορικού σήματος, την καινοτομία, την επέκταση του εργατικού δυναμικού κλπ.

Βελτιώστε την παραγωγικότητα και την ισορροπία εργασίας / ζωής

Η τηλε-εργασία βελτιώνει την παραγωγικότητα. Αρκετές μελέτες και αναφορές παρέχουν στοιχεία από 15% έως 45% κέρδη στην παραγωγικότητα όταν οι εργαζόμενοι εργάζονται από το σπίτι.

Οι εργαζόμενοι γίνονται πιο παραγωγικοί όταν αυτοί κάνουν τηλεδιάσκεψη επειδή υπάρχουν λιγότερες περισπασμούς, ελάχιστη (αν υπάρχει) κοινωνικοποίηση, μηδενική διαχείριση πάνω από τον ώμο και λιγότερο άγχος.

Οι τηλεμεταφορείς έχουν επίσης συνήθως μεγαλύτερη αίσθηση ελέγχου της ευθύνης απέναντι στο έργο τους, γεγονός που συμβάλλει σίγουρα σε ένα καλύτερο προϊόν εργασίας και ικανοποίηση.

Περισσότερες εργασίες γίνονται τελικά

Εάν οι εργαζόμενοι επιλέξουν το δικό τους πρόγραμμα εργασίας στο σπίτι, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να το κάνουν τόσο ευέλικτο ώστε να είναι εξαιρετικά εξυπηρετικό για την προσωπική τους ζωή χωρίς να επηρεάζει αρνητικά την απόδοση της εργασίας.

Αυτό μεταφράζεται όχι μόνο σε μια καλύτερη εγχώρια ζωή, αφού έχουν τον απόλυτο έλεγχο του τι μπορούν να κάνουν στο σπίτι αλλά και ένας υπάλληλος που καταφέρνει ακόμα να κάνει τη δουλειά τους παρά τα προσωπικά εμπόδια που κανονικά θα ανάγκασαν έναν κανονικό εργαζόμενο να μείνει σπίτι.

Οι τηλεμεταφορείς και οι μετακινούμενοι εργαζόμενοι μπορούν να εργάζονται σε κακές καιρικές συνθήκες όταν τα παιδιά είναι άρρωστα στο σπίτι ή κατά τη διάρκεια κλεισίματος των σχολείων και σε άλλες περιπτώσεις όπου οι τακτικοί υπάλληλοι ενδέχεται να πάρουν μια προσωπική ή άρρωστη μέρα.

Η μείωση της απρογραμμάτιστης απουσίας μπορεί να σώσει τους μεγάλους εργοδότες πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια ετησίως και να αυξήσει γενικά το ηθικό του προσωπικού.

Τα προγράμματα τηλεργασίας επιτρέπουν επίσης σε μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις να διατηρούν τις λειτουργίες τους σε περιόδους έκτακτης ανάγκης, σε σοβαρά καιρικά φαινόμενα ή όταν υπάρχουν ανησυχίες για επιδημίες υγείας όπως η γρίπη.

Προσελκύει το νέο προσωπικό και αυξάνει τη διατήρηση των υπαλλήλων

Οι πιο ευτυχείς εργαζόμενοι είναι συνήθως καλύτεροι υπάλληλοι και η τηλεργασία σίγουρα αυξάνει την ικανοποίηση των εργαζομένων ως προς την εργασία και, συνεπώς, την αφοσίωση.

Τα προγράμματα τηλεεργασίας βοηθούν επίσης τις εταιρείες να διατηρούν τους εργαζόμενους με κοινές περιστάσεις όπως η ανάγκη να φροντίσουν τα άρρωστα μέλη της οικογένειας, να ξεκινήσουν μια νέα οικογένεια ή να εγκατασταθούν για προσωπικούς λόγους. Ο περιορισμός του κύκλου εργασιών εξοικονομεί σημαντικά έξοδα πρόσληψης.

Η τηλεργασία είναι επίσης ένα εξαιρετικό κίνητρο όταν ψάχνετε για πρόσθετο εξειδικευμένο προσωπικό σε επαγγέλματα που έχουν υψηλή ζήτηση. Το ένα τρίτο των CFO σε μια έρευνα δήλωσε ότι ένα πρόγραμμα τηλεδιάσκεψης ήταν ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε κορυφαία ταλέντα.

Καλύτερη επικοινωνία

Όταν η μόνη σας μορφή επικοινωνίας ως telecommuter είναι πάνω από κλήσεις κειμένου και ήχου / βίντεο, όλες οι συνομιλίες στο πρόσωπο εξαλείφθηκαν, αφού όλες οι προσπάθειες επικοινωνίας σας είναι άμεσα στοχευμένες και όχι μόνο "στην κουβέντα γραφείου".

Αυτό καθιστά όχι μόνο ευκολότερο να γίνει η δουλειά λόγω λιγότερων περισπασμών, αλλά παρέχει επίσης ένα περιβάλλον χωρίς άγχος για να μιλήσετε σε διαχειριστές και να δώσετε κριτική, κάτι που είναι μερικές φορές δύσκολο για τους τακτικούς υπαλλήλους να κάνουν.

Βοήθεια για την αποθήκευση του περιβάλλοντος

Οι επιχειρήσεις μπορούν να συμβάλουν στην προώθηση ενός πιο πράσινου κόσμου μέσω της δημιουργίας προγραμμάτων απομακρυσμένης εργασίας. Λιγότεροι μετακινούμενοι ταξιδιώτες σημαίνουν λιγότερα αυτοκίνητα στο δρόμο, γεγονός που σημαίνει μικρότερη ατμοσφαιρική ρύπανση και μειωμένη κατανάλωση καυσίμων.

Η Ομάδα για το Κλίμα για την Παγκόσμια Πρωτοβουλία για την Ηλεκτρονική Αειφορία υποδεικνύει ότι η τηλεργασία και οι τεχνολογίες, όπως η online τηλεδιάσκεψη, μειώνουν τους τόνους διοξειδίου του άνθρακα κάθε χρόνο.

Συνολικά, μοιάζει με τηλεμεταφορές που ωφελούν όλους.