Μεγάλες χρήσεις για το Google Street View

Βελτιώστε το Street View

Το Google Street View είναι ένα διασκεδαστικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξετε το σπίτι σας, να περπατήσετε στο δρόμο σας , να δείτε διάφορες πόλεις ή ακόμα και να κάνετε εικονικές διακοπές. Αλλά οι χρήσεις του ξεπερνούν μόνο την ψυχαγωγία όταν βαρεθείτε. Υπάρχουν πολλές χρήσεις για την προβολή Google Street View.

Η Google Street View αποτελεί μέρος των Χαρτών Google. Εάν δεν είστε τόσο εξοικειωμένοι με αυτό, ίσως να θέλετε να ακολουθήσετε μια γρήγορη πορεία για τον τρόπο χρήσης των Χαρτών Google πρώτα.

Διαφορετικά, ας δούμε κάποιες από τις σπουδαίες χρήσεις της Google Street View.

Ελέγξτε τον προορισμό σας

Μερικές φορές η διεύθυνση μόνος σας δεν είναι αρκετή για να βρείτε τον προορισμό σας, ειδικά αν κατευθυνθείτε προς ένα κατάστημα σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο ή σε μια συνωστισμένη διασταύρωση. Χρησιμοποιώντας το Google Street View, μπορείτε να δείτε μια καλή εμφάνιση στην περιοχή και να εντοπίσετε τον προορισμό σας στον ελεύθερο χρόνο σας, αντί να ελπίζετε να το εντοπίσετε καθώς οδηγείτε στο παρελθόν στο αυτοκίνητό σας.

Αναζητήστε ορόσημα και ανατρέξτε στη διαδρομή

Εκτός από την καλή εμφάνιση της ακριβούς θέσης του προορισμού σας, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ορόσημα για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε εκεί. Άγνωστο με μια διασταύρωση; Ελέγξτε το προτού μπείτε στο αυτοκίνητο. Μάθετε ποια κτίρια ή εστιατόρια γρήγορου φαγητού βρίσκονται κοντά, τα οποία θα σας ενημερώσουν ότι θα ανεβείτε στη διασταύρωση.

Ελέγξτε ένα εστιατόριο ή ένα ξενοδοχείο

Είτε εστιάζετε σε μια περιοχή της πόλης σας που δεν είστε τόσο εξοικειωμένοι με ή σχεδιάζετε διακοπές, το Google Street View μπορεί να σας αφήσει να δείτε το εστιατόριο ή το ξενοδοχείο, ώστε να μπορείτε να δείτε αν βρίσκεται σε καλή γειτονιά ή αν φαίνεται παλιά και υποβαθμισμένη. Μπορείτε επίσης να δείτε τι βρίσκεται κοντά, αν υπάρχουν καλές τοποθεσίες αγορών και πόσο απέχει από την παραλία, το πάρκο ψυχαγωγίας κλπ.

Ελέγξτε ένα House & amp; Γειτονιά από μια λίστα ακινήτων

Το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμάστε για αυτές τις εικόνες σε μια ιστοσελίδα ακινήτων είναι ότι έχουν σχεδιαστεί για να πουλήσουν το σπίτι. Η Google Street View θα σας δώσει μια αμερόληπτη ματιά στο σπίτι και θα σας αφήσει να δείτε ολόκληρη τη γειτονιά. Είναι το πλησιέστερο πάρκο σε κοντινή απόσταση; Πόσο απασχολημένος είναι η πλησιέστερη διασταύρωση;

Ψάξτε για καλό πάρκινγκ

Είτε πρόκειται να φάτε είτε να πάτε για να δείτε ένα συγκρότημα σε μια λέσχη, το πάρκινγκ μπορεί μερικές φορές να είναι ένα ζήτημα. Κάθε πόλη έχει τοποθεσίες που απλά δεν διαθέτουν μεγάλο χώρο στάθμευσης. Με το Street View της Google, μπορείτε να περάσετε έξω την περιοχή και να αναζητήσετε ελπιδοφόρες περιοχές που θα μπορούσαν να σας προσφέρουν εξαιρετικό χώρο στάθμευσης.

Δείτε το παλιό σας Hangouts και το σπίτι της παιδικής ηλικίας

Όλοι γίνονται νοσταλγικοί μερικές φορές. Μπορώ ακόμα να θυμηθώ να επιστρέψω στην παλιά γειτονιά μου για να βρω ότι ο χώρος πίσω από το σπίτι μας έχει μετατραπεί σε τεράστια οικιστική ανάπτυξη. Αλλά, δεν χρειάζεται να οδηγείτε όλος τον τρόπο εκεί έξω τώρα. Εάν η περιοχή καλύπτεται από Street View, μπορείτε να πάρετε νοσταλγική από την άνεση του σπιτιού σας.

Ελέγξτε μια τοποθεσία για μια Ζωγραφική ή Σχέδιο

Η προβολή Google Street View μπορεί να είναι μια ευλογία για έναν καλλιτέχνη. Είτε θέλετε να σχεδιάσετε μια χαρτοπαικτική λέσχη στη λωρίδα του Λας Βέγκας είτε απλά θέλετε να πάρετε κάποια έμπνευση ελέγχοντας μια περιοχή στο κέντρο της πόλης, το Street View μπορεί να σας αφήσει να κοιτάξετε το τοπίο και να τραβήξετε μέχρι το περιεχόμενο της καρδιάς σας, ακόμη και αν βυθίζει βροχή έξω .