Το σεμινάριο στοιβασίας εφαρμογών του Ali Jardine

01 από 05

Η διαίσχυσή μου

Όταν το In Doubt Stick ένα πουλί σε αυτό. Ali Jardine

Έχουν περάσει σχεδόν 5 χρόνια από τότε που άρχισα να κάνω τέχνη με το iPhone μου. Οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ έχουν αλλάξει λίγο, αλλά η διαδικασία έχει σχεδόν παραμείνει η ίδια. Η διαίσθηση είναι ένα σημαντικό εργαλείο που χρησιμοποιώ όταν δημιουργώ μια νέα εικόνα. Αρχίζω με μια φωτογραφία φόντου και δημιουργώ με στοιχεία και χρώμα, πάντα σκεφτόμενοι την οπτική κίνηση και σύνθεση. Μερικές φορές έχω μια σχεδόν ολοκληρωμένη ιδέα και άλλες φορές αρχίζω να παίζω και να δουλεύω οργανικά.

02 του 05

Μερικές από τις αγαπημένες μου εφαρμογές

Φακός. Ali Jardine

Για αυτήν την εικόνα χρησιμοποίησα τρεις από τις αγαπημένες μου εφαρμογές, το Juxtaposer (μια μεγάλη εφαρμογή για την κάλυψη εικόνων) , το Lens Light (μια εξαιρετική εφαρμογή για να προσθέσετε πηγές φωτός στις εικόνες) και το Meters (μια καταπληκτική εφαρμογή για επεξεργασία με βασικά εργαλεία επεξεργασίας καθώς και χρησιμοποιώντας προκαθορισμένα φίλτρα) . Ξεκίνησα στο Juxtaposer με εικόνα φόντου. Juxtaposer είναι μια από τις πρώτες εφαρμογές που αγόρασα και είναι μία από τις πιο σημαντικές εφαρμογές στην εργαλειοθήκη μου. Δημιούργησα εκατοντάδες γραμματόσημα που διατηρώ στο Juxtaposer για να τα χρησιμοποιήσω όταν χρειάζεται. Για να προσθέσω μια κορυφαία εικόνα, επέλεξα τη σφραγίδα φόρτωσης και έπειτα επέλεξα μια σφραγίδα που έκανα από την κόρη μου, τον Pippin, χορεύοντας. Στη συνέχεια έχω προσθέσει μια άλλη σφραγίδα που έκανα από μερικά πουλιά πηγαίνοντας στο μενού (αριστερή πλευρά, τρεις μπάρες, τρεις κουκκίδες), επιλέγοντας να προσθέσετε νέα κορυφαία εικόνα και στη συνέχεια να φορτώσετε τη σφραγίδα. Μετά την τακτοποίηση των πτηνών, επέστρεψα στο μενού και επέλεξα την κορυφαία εικόνα σφραγίδας. Το έκανα περίπου 20.000 φορές μέχρι να έχω αρκετά πουλιά. (Απλά αστειεύομαι.)

03 του 05

Το λαμπερό αστέρι μου

Φως του φακού 2. Ali Jardine

Άνοιξα την αποθηκευμένη εικόνα μου στο φως φακού έπειτα. Το Φως φακού είναι μια εφαρμογή που σας δίνει ελαφρά στοιχεία για να προσθέσετε λίγο λάμψη στις εικόνες σας. Εκτιμώ ότι μπορώ να ελέγξω σχεδόν τα πάντα σε αυτό το app από τη φωτεινότητα στο χρώμα και μπορεί ακόμα και να καλύψω τμήματα έξω. Ήθελα να βεβαιωθώ ότι ο θεατής ήξερε ότι η κόρη μου, ο Pippin, το κλώτσησε με τον ήλιο και έτσι βοήθησα τον ήλιο να λάμψει λίγο πιο φωτεινό προσθέτοντας το φαινόμενο Helios που βρέθηκε στη συλλογή Sun της εφαρμογής. Έβαλα δύο Helios και έπαιξα με τη φωτεινότητα στην επεξεργασία και έπειτα χρησιμοποίησα το εργαλείο μάσκας για να βγάλω τον ήλιο κάτω από μια εγκοπή (γιατί η κόρη μου πρέπει να λάμπει τα φωτεινότερα!).

04 του 05

Ολοκληρώστε τη διαδικασία

Φως του φακού 3. Ali Jardine

Έχω αποθηκεύσει τη φωτογραφία μου και την άνοιξα στο Mextures. Το Meters είναι και η εφαρμογή που χρησιμοποιώ όταν θέλω να φτιάξω τις φωτογραφίες μου λίγο πιο ζωγραφισμένες και πλούσιες. Οι υφές και το grunge είναι μερικά από τα αγαπημένα μου από οποιαδήποτε εφαρμογή που έχω βρει μέχρι στιγμής. Δοκίμασα ένα σωρό συνδυασμούς διασκέδασης, αλλά εγκαταστάθηκα στους φθινοπωρινούς ουρανούς στην κατηγορία Τοπικό Ενίσχυση στο 33% και έπειτα στρωματοποιημένο (στο στρώμα, κάντε κλικ στον κύκλο με το συν) Σοβαρό στο 34% στην κατηγορία Ατμόσφαιρα. Έχω αποθηκεύσει τη φωτογραφία μου και τελείωσε.

05 του 05

Δημιουργία και κοινή χρήση

Τελευταίο κομμάτι. Ali Jardine

Υπάρχουν πολλές χρήσιμες εφαρμογές για iPhoneography και iPhone art (Υπάρχουν πολλές εφαρμογές παρόμοιες για το Android και το Windows Phone OS) . Μερικά από τα άλλα αγαπημένα μου είναι η νέα εφαρμογή Instagram, η διάταξη, η εκπληκτική εφαρμογή επεξεργασίας, το Snapseed (iOS Android), το οποίο πραγματικά δεν μπορούσα να ζήσω χωρίς και ένα νέο φαβορί που μόλις άρχισα να παίζω με το iColorama. Αν έχετε μια αγαπημένη εφαρμογή, αφήστε ένα σχόλιο στο Instagram μου και πείτε μου γιατί σας αρέσει τόσο πολύ ώστε να το δοκιμάσω, θα ήθελα πολύ να δω τι ωραία πράγματα δημιουργείτε και μοιράζεστε με τον κόσμο!

Ακολουθήστε τον Ali Jardine σε αυτές τις τοποθεσίες:

Ιστοσελίδα του Instagram στο Facebook