Μια αναθεώρηση του Netvibes

Το Netvibes καθιστά πολύ εύκολη την προσαρμογή της αρχικής σας σελίδας . Η εγγραφή για την υπηρεσία είναι τόσο απλή όσο η τοποθέτηση του ονόματος χρήστη, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η επιλογή ενός κωδικού πρόσβασης. Μόλις τελειώσετε, θα οδηγηθείτε στην εξατομικευμένη αρχική σελίδα σας για να ξεκινήσετε να την προσαρμόζετε στα ενδιαφέροντά σας.

Η αρχική σελίδα έχει ρυθμιστεί με καρτέλες, ώστε να μπορείτε να έχετε μια γενική καρτέλα που περιέχει τις βασικές πληροφορίες που θέλετε στα δάκτυλά σας όταν ανοίγετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας και εξειδικευμένες καρτέλες για άλλα ενδιαφέροντα.

Μπορείτε να μετακινήσετε τα μίνι παράθυρα τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω από τη γραμμή τίτλου και σύροντας το παράθυρο στο σημείο που θέλετε να εμφανίζεται. Μπορείτε επίσης να κλείσετε τα παράθυρα κάνοντας κλικ στο κουμπί x, οπότε αν αυτή η αρχική σελίδα έχει μερικά παράθυρα που δεν χρειάζεστε, είναι εύκολο να τα ξεπεράσετε.

Η προσθήκη νέων παραθύρων είναι επίσης πολύ εύκολη. Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο προσθήκης περιεχομένου στην επάνω αριστερή γωνία της αρχικής σελίδας, κατεβάζετε μια λίστα όπου μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε ροές όπως οι ΗΠΑ Today (ακόμη και τροφοδοσίες βίντεο όπως η MTV Daily Headlines), βασικά widget όπως σημειωματάριο (e-mail και instant messaging), μηχανές αναζήτησης , εφαρμογές και εξωτερικά widget.

Η δυνατότητα να προσθέσετε αυτές τις λειτουργίες στην αρχική σας σελίδα και να τις οργανώσετε σε διαφορετικές καρτέλες μπορεί να βάλει τις πληροφορίες που θέλετε να βλέπουν με τα δάχτυλά σας. Αν είστε σαν εμένα και τυχαία χτυπήσετε αρκετούς διαφορετικούς ιστότοπους ειδήσεων και blogs κάθε πρωί, το Netvibes μπορεί να κάνει την ιστοσελίδα σας πολύ απλούστερη.

Το μόνο πραγματικό αρνητικό που είχα με τον Netvibes ήταν πόσο άσχημο και σκοντάψω τα πάντα ήταν στην αρχική μου σελίδα εκκίνησης. Αυτό δεν είναι δύσκολο να λυθεί. ο σύνδεσμος ρυθμίσεων στην επάνω δεξιά πλευρά του ιστότοπου σας επιτρέπει να αλλάξετε την εμφάνιση και την αίσθηση της αρχικής σελίδας σας, συμπεριλαμβανομένης της ζωγραφικής με διαφορετικό θέμα και της τοποθέτησης διαχωριστικών μεταξύ άρθρων ζωοτροφών. Αλλά θα ήταν ωραίο να ξεκινήσετε με μια πιο όμορφη εμφάνιση.

Η κατώτατη γραμμή

Το Netvibes είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να έχουν μια εξατομικευμένη αρχική σελίδα για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού τους . Είναι φορτωμένο με πολλές χρήσιμες λειτουργίες από μια λίστα υποχρεώσεων σε ένα σημειωματάριο για να αφήσετε τον εαυτό σας υπενθυμίσεις σε τροφοδοσίες ειδήσεων και προβλέψεις καιρού.

Η απλή διεπαφή του χρησιμοποιεί drag-and-drop για να επιτρέπει εύκολη προσαρμογή και οι πολλαπλές καρτέλες σάς επιτρέπουν να οργανώσετε την αρχική σελίδα με βάση τα ενδιαφέροντα.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή