Πώς να ωθήσετε τα καλλιτεχνικά σας όρια χρησιμοποιώντας το iPhone σας

Από έναν βετεράνο της Instagram

Πριν σας παραδώσω σε μια από τις ιδιοφυίες των κινητών τεχνών, επιτρέψτε μου να σας δώσω κάποιες πληροφορίες γι 'αυτόν. Φυσικά θα πάω σε περισσότερες λεπτομέρειες σε μια συνέντευξη μαζί του για ένα ξεχωριστό άρθρο, αλλά στο μεταξύ, μπορώ να σας πω τι έβλεπα στο έργο του.

Συναντήθηκα τον Iain Sutherland μέσω ενός αμοιβαίου φίλου στο Instagram, Mellow Longfellow. Και οι δύο ήταν στο Instagram πριν ήμουν και είχε ήδη συγκεντρώσει μια καλή ακολουθία και κοινότητα (που είναι πολύ, πολύ διαφορετικό από το Instagram που βλέπουμε τώρα). Και οι δύο ήταν δραστήριοι σε ένα καταπληκτικό υπο-είδος κινητής φωτογραφίας την εποχή εκείνη. Η δουλειά τους έσπρωξε τα όρια της κινητής φωτογραφίας κυρίως επειδή ήταν ατρόμητοι με τις επεξεργασίες τους. Πάντα αναζητούσαν νέες εφαρμογές για να το χρησιμοποιήσουν για να στοιβάζουν και να δημιουργούν με. Τους συγκρίνω με τους τρελούς επιστήμονες εκείνης της εποχής του Instagram. Είναι σαν να περπατάς σε ένα εργαστήριο και να βλέπεις έναν τρελό επιστήμονα σε ένα λευκό παλτό, να μαζεύεις και να κόβεις, και στη συνέχεια να ουρλιάζεις στο τέλος, "είναι ζωντανός!

Είχα πάντα τον απόλυτο σεβασμό για τον Iain. Έμεινε πάντα πιστός στο έργο του, στην τέχνη του και στις πεποιθήσεις του για αυτή τη νέα και αύξουσα πλατφόρμα, την οποία γνωρίζουμε σήμερα ως Instagram. Ήταν πρωτοπόρος στη φύση, άγρια ​​δυτικά του Instagram. Το έργο του, η δημιουργικότητά του και η αφοσίωσή του στην τέχνη είναι αδέξια.

Είναι τιμή να τον συνέντευξη και να τον εξηγήσει το έργο του σε φόρμα εκμάθησης.

Με αυτό, σας συστήσω στο Iain Sutherland aka @dopeyfresh στο Instagram.

01 από 04

Τμήμα 1 Επεξεργασίες και λεπτομέρειες

Iain Sutherland

02 από 04

Τμήμα 2 Επεξεργασία και λεπτομέρειες

Iain Sutherland

03 του 04

Αποκλεισμός 3 τροποποιήσεων και λεπτομερειών

Iain Sutherland

04 του 04

Τελικές τροποποιήσεις μπλοκ και λεπτομέρειες

Iain Sutherland