Συμβουλές για μεγάλη αυτοπροσωπογραφία

Ας πάρουμε αυτό ευθεία? οι εγωισμοί δεν είναι το ίδιο με την αυτοπροσωπογραφία. Η αυτοπροσωπογραφία είναι μια μορφή τέχνης. Οι Selfies είναι γρήγορες ασφάλειες. Οι εγωισμοί είναι πιο εύκολο να επιτευχθούν, ενώ τα αυτοπροσωπογραφίες παίρνουν το σχεδιασμό και το όραμα.

Ευτυχώς για όλους εσάς δεν το κάνω ούτε πολύ. Ζήτησα από πολύ καιρό φίλο μου κινητό φωτογράφο, την Kristie Michelle, να σας δώσω κάποιες οδηγίες σχετικά με το πώς έχει καταφέρει αυτό το είδος. Τα όπλα της επιλογής είναι το iPhone 4, το iPhone 6, και πιο πρόσφατα το iPhone 6S. Χρησιμοποιεί ένα τρίποδο Joby και η χρήση της σε εφαρμογές επεξεργασίας είναι τα Meters, Snapseed, VSCO, PaintFX, RNI Films, Tadaa και Handy Photo.

Το 2015, υπήρξε καλλιτέχνης στην κινητή φωτογραφία στο Κολόμπους του Οχάιο. Ελέγξτε τις συμβουλές της και, κυρίως, ελέγξτε τις εργασίες της στις κοινωνικές πλατφόρμες της. Instagram / Flickr / Facebook.

01 από 05

ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Kristie Michele Art Φωτογραφία

Ο φωτισμός είναι ο φίλος σου. Ο φυσικός φωτισμός είναι ο καλύτερος φίλος σου και τον αγαπάς με όλη σου την καρδιά. Με το σωστό φωτισμό, είτε είναι εσωτερικός / εξωτερικός, φυσικός / στούντιο, μπορεί να κάνει ή να σπάσει μια φωτογραφία. Δημιουργεί βάθος στις εικόνες σας, κάνει εξαιρετικό σκιώδη παιχνίδι και μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το πλάνο.

Ο καλύτερος χρόνος για να χρησιμοποιήσετε το φυσικό φως είναι το πρωί ή νωρίς το βράδυ γύρω από την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Καλύτερα γνωστή ως "χρυσή ώρα". Δεν θέλετε το σκληρό φως του ήλιου στο ψηλότερο μεσημέρι. Μια πιο απαλή και λεπτή προσέγγιση είναι καλύτερη για τα αυτοπροσωπογραφικά. Φυσικά, με φωτισμό στούντιο, κάθε στιγμή είναι μια καλή στιγμή.

Εδώ είναι μια επιπλέον συμβουλή: η χρήση μιας αυστηρής κουρτίνας, πάνω σε ένα παράθυρο, ενεργεί ως diffuser για το φυσικό φως και θα μαλακώσει. Περισσότερο "

02 του 05

ΣΥΝΘΕΣΗ

Kristie Michele Art Φωτογραφία

Η σύνθεση είναι το κλειδί! Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το "Rule of Thirds", αλλά είναι επίσης διασκεδαστικό να σκέφτεστε έξω από το κουτί. Πάντα να είστε ενήμεροι για το τι είναι γύρω σας, να βρεθείτε στο παρασκήνιο κλπ. Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε αντικείμενα προς όφελός σας, αρκεί να ταιριάζει σε αυτό που προσπαθείτε να επιτύχετε με την εικόνα σας. Μερικές φορές το φυτό ή ο λαμπτήρας θα φαίνεται καλό στο παρασκήνιο και μερικές φορές μπορεί να αφήσει τον θεατή μπερδεμένο. "Είναι έπρεπε να είναι εκεί; κατάλαβαν ότι ήταν πίσω εκεί;" Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε στηρίγματα, έχοντας τα στρατηγικά τοποθετημένα. Σχεδιάστε τη σύνθεσή σας.

03 του 05

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

Kristie Michele Art Φωτογραφία

Για μένα, αυτό είναι εξίσου σημαντικό με το φωτισμό. Τα αυτοπροσωπογραφικά σας θα πρέπει πάντα να μεταδίδουν κάποιο είδος συναισθημάτων, είτε είναι χαρούμενα, λυπημένα, θυμωμένα, χαρούμενα, μυστηριώδη, σοβαρά, ύπουλα, σκοτεινά, ανόητα .... Πείτε μια ιστορία χωρίς να χρειάζεται να πω μια λέξη. Τα περισσότερα από τα αυτοπροσωπογραφικά μου έχουν σοβαρή / σκοτεινή φύση, σχεδόν ποτέ δεν βλέπω να χαμογελάω. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ευτυχισμένος. Αυτό είναι τέχνη, εξάλλου. Νιώθω με αυτό το είδος πορτραίτων, παίρνετε την καλύτερη αντίδραση από τους ανθρώπους, λέει τις καλύτερες ιστορίες. Γενικά θα συνοδεύω τις εικόνες μου με στίχους τραγουδιών ή εισαγωγικά που βρίσκω. Θα ήθελα να διαβάσω ή να ακούσω κάτι που μου αρέσει και στη συνέχεια να δημιουργήσω μια εικόνα για να το ακολουθήσω, ή θα κάνω μια βολή και στη συνέχεια να ξεκινήσω το μερικές φορές τρομακτικό καθήκον να ψάξω για τέλειους στίχους ή να κάνω προσφορά με εικόνα με βάση το πώς Το βλέπω. Μερικές φορές μου παίρνει περισσότερο χρόνο για να βρω έναν αγώνα, απ 'ότι για να φτιάξεις τα πορτρέτα! Αυτά δεν είναι μόνο εαυτοί. Περισσότερο "

04 του 05

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ (τι σας κάνει να ξεχωρίζετε, τι γνωρίζετε)

Kristie Michele Art Φωτογραφία

Βρείτε την θέση σας. Κάτι που θα σας ξεχωρίσει από τους άλλους. Δεν είστε ο μόνος που παίρνετε αυτοπροσωπογραφία, δημιουργήστε έτσι μια εντύπωση! Για μένα, είναι δύο πράγματα: Πρώτα θα ήταν τα moody somber πορτρέτα μου. Αισθάνομαι ότι αυτός ο τύπος πορτρέτων έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο. Μεταφέρουν το βάθος και το συναίσθημα, το οποίο πάντα προσπαθώ να αποκτήσω με τα πορτρέτα μου. Εκφράζουν τόσα πολλά και θέλω να κάνω τους θεατές να αισθάνονται κάτι όταν βλέπουν τα πορτρέτα μου. Δεύτερο είναι κάτι περισσότερο από τη διασκέδαση των αυτοπροσωπογραφιών ... σειρά μαύρων και άσπρων ποδιών. Πριν από μερικά χρόνια, είχα δημοσιεύσει έναν πυροβολισμό των ποδιών μου, επεξεργασμένο σε μαύρο και άσπρο. Ένας φίλος μου πρότεινε, ή με προκάλεσε πραγματικά, να ξεκινήσω μια σειρά για το Instagram. Δεν είχα σχεδιάσει να γίνει αυτό "πράγμα" μου, αλλά το έκανε. Με τα χρόνια, έχω τους οπαδούς μου να μου λένε ότι μπορούν να αναγνωρίσουν τα πόδια μου πριν δουν το όνομά μου. Τώρα Η υπογραφή! Εάν θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό που πιστεύω ότι είναι μια μοναδική σειρά, μπορείτε να ελέγξετε το hashtag μου στο IG. #hoodkitty_bwlegs_series Υπάρχουν σχεδόν 180 εικόνες σε αυτή τη σειρά. Περισσότερο "

05 του 05

ΑΠΟΡΡΙΨΤΕ / ΘΕΛΕΤΕ / ΕΞΑΡΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΣΑΣ

Kristie Michele Art Φωτογραφία

Καλα να περνας! Απολαύστε αυτό που κάνετε! Όπως είπα στην άκρη # 4, είναι πάντα μεγάλη η ύπαρξή σας, αλλά νομίζω ότι η επέκταση της καλλιτεχνίας σας και η ώθηση στα όριά σας είναι κάτι που πρέπει να κάνει κάθε καλλιτέχνης. Πειραματιστείτε με διαφορετικούς τύπους επεξεργασίας (υπάρχουν πολλές εφαρμογές εκεί έξω!), Συνεργάζονται με άλλους καλλιτέχνες, παίρνετε απόψεις από ανθρώπους που έχουν γνώμη για εσάς, εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τι βάζετε εκεί έξω, αλλά και τον εαυτό σας ερώτηση ... θέλω να πω με αυτό το αυτοπροσωπογραφία; ". Δώστε νόημα πίσω από αυτό που κάνετε. Μην κάνετε μόνο φωτογραφίες για χάρη της λήψης φωτογραφιών. Η φωτογραφία, ανεξάρτητα από το στυλ που κάνετε, πρέπει να είναι πάντα διασκεδαστική, απολαυστική και να έχει νόημα σε σας.

Κλείνοντας τις σκέψεις

Ελπίζω να απολαύσατε τις συμβουλές μου και έδωσε κάποια εικόνα για την αυτοπροσωπογραφία. Μη διστάσετε να μου ρωτήσετε τυχόν απορίες σας σχετικά με την κινητή φωτογραφία. Είμαι πάντα πρόθυμος να μοιραστώ τεχνικές, συμβουλές επεξεργασίας και πολλά άλλα!