Πολιτική κωδικού πρόσβασης: Εκτέλεση ιστορικού κωδικού πρόσβασης

Ρύθμιση των ρυθμίσεων πολιτικής κωδικού πρόσβασης του Vista

Αυτή η ρύθμιση ασφαλείας καθορίζει τον αριθμό μοναδικών νέων κωδικών πρόσβασης που πρέπει να συσχετιστούν με έναν λογαριασμό χρήστη, πριν να μπορέσει να επαναχρησιμοποιηθεί ένας παλιός κωδικός πρόσβασης. Η τιμή πρέπει να είναι μεταξύ 0 και 24 κωδικών πρόσβασης.

Αυτή η πολιτική επιτρέπει την ενισχυμένη ασφάλεια διασφαλίζοντας ότι οι παλιοί κωδικοί πρόσβασης δεν επαναχρησιμοποιούνται κάθε φορά που ένας χρήστης υποχρεούται να αλλάζει περιοδικά ή να ενημερώνει τον κωδικό πρόσβασής του.

Προεπιλογές:

Σημείωση: Από προεπιλογή, οι υπολογιστές σε έναν τομέα δικτύου ακολουθούν τη διαμόρφωση των ελεγκτών τομέα τους.

Η εφαρμογή του ιστορικού κωδικών πρόσβασης θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τη ρύθμιση Πολιτική ηλικίας ελάχιστου κωδικού πρόσβασης, για να διασφαλιστεί ότι οι χρήστες δεν δημιουργούν απλά κωδικό πρόσβασης μετά τον κωδικό πρόσβασης αμέσως, προκειμένου να παρακάμψουν τη ρύθμιση "Ενίσχυση ιστορικού κωδικού πρόσβασης" και να επαναχρησιμοποιήσουν παλιότερο κωδικό πρόσβασης παλαιότερα. Για πληροφορίες σχετικά με την ελάχιστη ρύθμιση πολιτικής ασφαλείας ηλικίας κωδικού πρόσβασης, ανατρέξτε στην ενότητα Ελάχιστη ηλικία κωδικού πρόσβασης.