Συμβουλές για την ισοπεδωτική ταχύτητα στο World of Warcraft

Μάθετε συμβουλές και τεχνάσματα που θα σας βοηθήσουν να ανεβάσετε γρήγορα το επίπεδο στο WoW.

Σημείωση: Αυτό το άρθρο είναι μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης και συνεχώς αυξανόμενης συλλογής χρήσιμων οδηγών του World of Warcraft , πληροφορίες που διατηρούμε μια τρέχουσα λίστα και ενημερώνουμε συνεχώς. Ρίξτε μια ματιά στο World of Warcraft Guides Index για περισσότερες συμβουλές WoW, συμβουλές, τεχνάσματα, τακτικές και οδηγίες.

Γενικές συμβουλές για την αντιστοίχιση ταχύτητας

Μπορεί να ξεκινάτε ... ή αυτό μπορεί να είναι το επόμενο σας alt για να περπατήσετε κατά μήκος του κόσμου του Azeroth. Αλλά ενώ μερικοί παίκτες του World of Warcraft ίσως επιθυμούν να απολαύσουν τη βόλτα και το επίπεδο στο ρυθμό τους, πολλοί άλλοι θέλουν να φτάσουν στο ανώτατο όριο όσο το δυνατόν συντομότερα. Υπάρχουν πολλοί οδηγοί questing για αυτόν τον λόγο. Πολλοί οδηγοί δείχνουν ακριβείς διαδρομές και πληροφορίες αναζήτησης για να χτυπήσουν κάθε περιοχή όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά γίνεται.

Για έναν νέο παίκτη, αυτό θα σπάσει μόνο την εμβάπτιση και θα χαλάσει την «ιστορία» των διαφόρων μεγάλων ιστορικών γραμμών που βρέθηκαν σε όλο το παιχνίδι. Οι παίκτες των βετεράνων μπορεί να θέλουν να φτάσουν γρήγορα, αλλά εξακολουθούν να ξαναβρίσκουν παλιές θέσεις για να ξαναζήσουν το παιχνίδι μέσα από φρέσκα μάτια. Πώς μπορεί ένας παίκτης να τερματίσει γρήγορα χωρίς να σπάσει τη βύθιση του παιχνιδιού; Επίπεδο έξυπνο. Υπάρχουν τρόποι για γρήγορο επίπεδο που ισχύουν σε οποιαδήποτε περιοχή του παιχνιδιού.

Πάρτε όλες τις διαθέσιμες αναζητήσεις στην άμεση περιοχή

Ένας κόμβος αναζήτησης: μια πόλη, ένα μικρό χωριό, κάθε τόπος που έχει μια ομάδα χαρακτήρων που δεν είναι παίκτες θα έχει μια παρτίδα αναζητήσεων. Πολλοί από αυτούς αλληλοεπικαλύπτονται ο ένας με τον άλλον που μοιράζονται τους ίδιους όχλους ή λαμβάνουν χώρα στην ίδια περιοχή. Η συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων θα σας εξοικονομήσει από την ανάγκη να επιστρέψετε στην πόλη μόνο για να επιστρέψετε για να σκοτώσετε τους ίδιους όχλους για δεύτερη φορά.

Αποσπάσματα αναζήτησης που γίνονται γκρι

Οι αναζητήσεις όπως το εργαλείο είναι χρωματικά κωδικοποιημένες: οι κόκκινες αναζητήσεις είναι σχεδόν αδύνατον να ολοκληρωθούν, το πορτοκαλί είναι παράλογα δύσκολο αλλά πιθανό, το κίτρινο είναι λίγο δύσκολο αλλά καταφέρντο και πράσινο σε ένα επίπεδο πολύ εύκολο. Γκρίζα αναζήτηση είναι αναζητήσεις που μόλις ανταμείβετε την εμπειρία σας λόγω του χαρακτήρα σας που έχει υπερβολική στάθμη για αυτό.

Αυτές οι αναζητήσεις για το χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωσή τους δεν αξίζουν μια θέση ότι μια πράσινη αναζήτηση και πάνω παίρνει εκτός για επιδιώξεις επίτευγμα - αυτό μπορεί να ολοκληρωθεί αργότερα σε υψηλότερα επίπεδα (όπως για το επίτευγμα Loremaster) - ή για αργότερα rep άλεση. Κάντε πράσινες αναζητήσεις το συντομότερο δυνατό για να αποφύγετε την πτώση της εμπειρίας όταν γίνονται γκρίζα.

Κάντε τα μπουντρούμια μόνο αφού έχετε πάρει όλες τις προαπαιτούμενες αποστολές

Προσπαθήστε να συγκεντρώσετε όλες τις αναζητήσεις για ένα μπουντρούμι, πριν προσπαθήσετε να κάνετε ουρά για αυτό. Κατά προτίμηση συλλέξτε τις αναζητήσεις μπουντρουμιών μόλις είναι διαθέσιμες για να αποφύγετε να τους πάρει όταν είστε πάνω ισοπεδωθούν. Τα ίδια τα μπουντρούμια ανταμείβουν μια καλή πείρα λόγω της ομαδοποίησης των όχλων, αλλά οι αναζητήσεις πάνω από αυτή ανταμείβουν μεγάλη εμπειρία και αξιοπρεπή εργαλεία αναζήτησης.

Εργασία σε κυκλική μόδα όταν ψάχνετε

Προσπαθήστε να εργαστείτε σε ολόκληρη την περιοχή αναζήτησης, φροντίζοντας να κάνετε όλους τους στόχους αναζήτησης κατά μήκος του τρόπου: να σκοτώσετε mobs, drops από mobs, συγκεντρωμένα αντικείμενα και ούτω καθεξής. Εργαστείτε γύρω από την πλήρη περιοχή μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι αναζητήσεις στο αρχείο καταγραφής.

Εάν είστε πλήρως ξεκούραστοι, ενεργοποιήστε όλες τις ολοκληρωμένες αναζητήσεις ταυτόχρονα

Η απόλυτα ξεκούραστη εμπειρία (αυτό είναι το μπλε χρώμα που απολαμβάνει η μπάρα εμπειρίας αντί της μωβ) αποφέρει 200% περισσότερη εμπειρία ανά σκοτώσει. Η εμπειρία Quest δεν λειτουργεί το ίδιο με την εμπειρία της mob. Αντί να χρησιμοποιείτε μόνο το μπόνους ξεκούρασης, η εμπειρία αναζήτησης σπρώχνει τη μπάρα προς τα πάνω, επεκτείνοντας το μπόνους ανάπαυσης. Πείτε εάν η μισή μπάρα εμπειρίας σας είναι μπλε. Αν γυρίσετε σε 10 αναζητήσεις όλοι μαζί, η συνήθης εμπειρία από όλους τους θα μπορούσε να ενισχύσει έναν χαρακτήρα σε ένα πλήρες επίπεδο. Σε αντίθεση με τους όχλους όπου το κέρδος από την εμπειρία θα χρησιμοποιήσει το εν λόγω επίδομα - οι αποστολές απλώς «πιέζουν» την μπάρα περαιτέρω. Κάνοντας αυτό θα μπορούσε να σας καθαρίσει ένα επίπεδο και εξακολουθεί να έχει το 200% μπόνους για όσους σκοτώνουν εφαρμόζοντας το άρμεγμα το υπόλοιπο μπόνους.

σχετικοί σύνδεσμοι