"Οι Sims" σκέφτηκαν φυσαλίδες

Κοιτάξτε μέσα στο μυαλό των Sims σας

Οι Sims δεν μιλούν αγγλικά. Αντίθετα, μιλάνε Simmish. Όταν παίζετε το "The Sims" θα δείτε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις εμφανίζονται φυσαλίδες σκέψης πάνω από το κεφάλι τους. Η σκέψη φυσαλίδες-εικόνες κάποιου είδους, ανάλογα με την κατάσταση - είναι μια ματιά στα κεφάλια τους, έτσι μπορείτε να δείτε τι είναι στο μυαλό τους.

Καταστάσεις

Οι φυσαλίδες σκέψης εμφανίζονται πάνω από ένα Sim στις ακόλουθες περιπτώσεις: κοιμάται, μιλάει και όταν ένα κίνητρο είναι χαμηλό και είναι απελπισμένοι. Κάθε σύμβολο που εμφανίζεται έχει νόημα. Όταν οι Sims συζητούν, η φούσκα σκέψης αντιπροσωπεύει αυτό που μιλούν. Ενώ τις περισσότερες φορές, μπορεί να φαίνεται ότι η φούσκα σκέψης δεν είναι ενδιαφέρουσα, είναι χρήσιμη σε ορισμένες περιπτώσεις.

Σημαίες φούσκα

Μερικές φορές μια φούσκα είναι απλώς μια τυχαία εικόνα που δεν έχει πρακτική σημασία. Άλλες φορές, είναι ένα σημάδι ότι ένα Sim αλληλεπιδρά με ένα άλλο. Σε άλλες περιπτώσεις, η φούσκα δίνει στον παίκτη υπαινιγμούς ότι κάτι δεν είναι σωστό - συνήθως, μέσα από μια κόκκινη φούσκα.

Μια κόκκινη φούσκα

Όταν η εικόνα της φούσκας σκέψης εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα, είναι ώρα να δώσετε προσοχή. Το Sim προσπαθεί να σας πει ότι ένα κίνητρο είναι εξαιρετικά χαμηλό. Για παράδειγμα, αν δείτε μια κόκκινη φούσκα με μπάσκετ ή τηλεόραση, σημαίνει ότι το Sim πρέπει να διασκεδάσει. Εάν υπάρχει μια εικόνα των ανθρώπων που φιλάει, ένα Sim πρέπει να κοινωνικοποιηθούν με άλλους Sims.

Οι φυσαλίδες σκέψης μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες αν τους κρατάτε ένα μάτι. Ενώ κοιμούνται, μερικές φορές βλέπετε εικόνες ενός άλλου Sim που ενδιαφέρονται βαθιά. Οι φυσαλίδες σκέψης είναι ένα μικρό κομμάτι του παιχνιδιού και δίνουν στο Sims έναν τρόπο επικοινωνίας με τον παίκτη.