Πώς να Stream Μουσική στο Ventrilo Χωρίς δεύτερο υπολογιστή

PC gamers και χρήστες του Ventrilo: είναι πολύ πιθανό να παίξετε μουσική στο Ventrilo από τον υπολογιστή παιχνιδιών σας, διατηρώντας παράλληλα τις πλήρεις φωνητικές επικοινωνίες Ventrilo. Ναι, υπάρχουν και άλλες τεχνικές που χρησιμοποιούν έναν ξεχωριστό υπολογιστή "μουσικής bot", αλλά αυτή η αποδεδειγμένη μέθοδος απαιτεί μόνο την ενιαία μηχανή τυχερών παιχνιδιών των Windows. Η παρακάτω μέθοδος χρησιμοποιεί επίσης διπλές παρουσίες του Ventrilo και κάποιο χρήσιμο λογισμικό ήχου-δρομολόγησης.

Αυτή η τεχνική διαρκεί 30 έως 60 λεπτά για να διαμορφώσει, καθώς θα χρειαστεί να έχετε πολλά κομμάτια στη θέση σας για να λειτουργήσει αυτή η ρύθμιση. Το τελικό αποτέλεσμα είναι σίγουρα αξίζει τον κόπο, ειδικά αν εσείς και οι συνάδελφοί σας guildmates και clansmen είναι τακτικά σε απευθείας σύνδεση μαζί και θα ήθελα την απόλαυση του DJ-έπαιξε μουσική.

Αυτή η τεχνική ροής μουσικής Vent βασίζεται σε δύο σημαντικά αποτελέσματα:

  1. ο DJ διατηρεί το δικό του όνομα χρήστη Vent για τις φωνητικές επικοινωνίες του, ενώ
  2. ένας δεύτερος χρήστης του Ventrilo (το "jukebox") χειρίζεται τη ροή μουσικής στον διακομιστή Vent.

Αυτή η προτεινόμενη μέθοδος αφορά τους χρήστες των Windows 7 / Vista / XP με έναν μόνο υπολογιστή με ισχύ παιχνιδιών μεσαίας κατηγορίας. Η συσκευή αναπαραγωγής μουσικής που ταιριάζει καλύτερα σε αυτή τη μέθοδο είναι το Winamp . 4GB μνήμης RAM και διπλές οθόνες θα σας βοηθήσουν, αλλά δεν απαιτούνται αυστηρά. Αυτή η ροή μουσικής εξαερισμού λειτουργεί σε εκδόσεις 32 και 64 bit των Windows.

Η πραγματική ομορφιά αυτής της ρύθμισης είναι ότι δίνει σε όλους τους χρήστες αερισμού τη δυνατότητα να ρυθμίζουν / σβήνουν τον όγκο μουσικής ξεχωριστά από τη φωνή του αποστολέα. Αυτό είναι ανεκτίμητο στην επιδρομή ΜΜΟ, όπου ορισμένοι προτιμούν τη σιωπή, ενώ άλλοι απολαμβάνουν τη μουσική.

Η παρακάτω ρύθμιση απαιτεί περίπου μία ώρα διαμόρφωσης και δοκιμής, αλλά τα αποτελέσματα αξίζουν σίγουρα την επένδυση χρόνου. Η πολυπλοκότητα που συνδέεται με αυτό είναι περίπου η ίδια πολυπλοκότητα με την καλωδίωση μιας νέας τηλεόρασης σε ένα DVD player.

Απαιτήσεις για αναπαραγωγή μουσικής Ventrilo με έναν υπολογιστή, Windows10 / Windows 8 / Windows 7:

  1. Winamp music player (έκδοση 5.66); άλλοι παίκτες είναι επίσης προαιρετικές εναλλακτικές λύσεις. Το Winamp διακόπτεται προσωρινά, αλλά εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε παλαιότερα αντίγραφα που θα λειτουργούν καλά για τις ανάγκες streaming σας.
  2. Εικονικό καλώδιο ήχου (αυτό είναι λογισμικό δρομολόγησης μουσικής, διατίθεται ως δοκιμαστικό λογισμικό ή αγοράστηκε για $ 30).
  3. Παράκαμψη DSEO της πολιτικής των Windows Signed Driver (μια καλοήθης μέθοδος για να επιτρέπεται στο λογισμικό VAC του τρίτου μέρους να εκτελείται σε Windows).
  4. Ελαττώστε τη συντόμευση Ventrilo για να ενεργοποιήσετε διπλά αντίγραφα ventrilo
  5. Τουλάχιστον 2GB μνήμης. Στην ιδανική περίπτωση, 4GB.
  6. Περίπου 1 ώρα για να εγκαταστήσετε, να διαμορφώσετε και να δοκιμάσετε τη ρύθμιση
  7. Ιδανικά: διπλές οθόνες, έτσι δεν χρειάζεται να κάνετε alt-tab από το παιχνίδι για να επιλέξετε τραγούδια


Απαιτήσεις ροής μουσικής:
Εξηγήστε εδώ

Οπτικός οδηγός βήμα προς βήμα:
Αναλυτικές οδηγίες εδώ