Οι καλύτεροι δωρεάν προσομοιωτές πτήσης

Οι σημερινοί προσομοιωτές πτήσης είναι όλοι επιχειρήσεις. Όχι όχι η δουλειά μιας αεροπορικής εταιρίας (har!), Μάλλον είναι η εμπειρία της πτήσης ενός αεροπλάνου. Έχετε το γήπεδο, το γκρεμό, το ρολό και την επιτάχυνση για να λάβετε υπόψη. Πρέπει να βρίσκεστε σε ταχύτητα κατά την απογείωση, να ανεβείτε και να χαμηλώσετε και πρέπει να είστε σε επίπεδο ασφαλείας.

Η καμπύλη μάθησης είναι απότομη και αν δεν έχετε (ή δεν μπορείτε να μάθετε) πολλή υπομονή τότε, δωρεάν ή μη, αυτοί οι προσομοιωτές πτήσης μπορεί να μην είναι για σας.

Για να είναι σαφές, το πρώτο παράδειγμα είναι ελεύθερο και το δεύτερο είναι δωρεάν για δύο εβδομάδες.

01 από 02

Flightgear

Πλησιάζοντας στο αεροδρόμιο Palma de Mallorca στο Boeing 777 της Flightgear. (CC BY-SA 2.0) από sukiweb

Το Flightgear είναι ενδιαφέρον επειδή δεν είναι μόνο ένας πολύ ικανός προσομοιωτής, είναι επίσης ένα έργο ανοιχτού κώδικα. Όχι μόνο είναι αυτό το παιχνίδι δωρεάν, θα μπορούσατε ακόμη και να βρεθείτε συνεισφέροντας στο έργο (αν θέλετε, φυσικά). Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για λειτουργικά συστήματα Windows, OS X και Linux (ένα σπάνιο-yay, open source !). Περισσότερο "

02 του 02

"Aces High"

Στιγμιότυπο οθόνης © HiTech Creations, Inc.

Ένα αεροσκάφος πτήσης του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που προσφέρει δωρεάν παιχνίδι εκτός σύνδεσης και 8 προσώπων από το κεφάλι στο κεφάλι. Μπορείτε να επιλέξετε 50 αεροσκάφη από 6 διαφορετικές χώρες. Ανθρώπινες δεξαμενές, μεταφορείς, κρουαζιερόπλοια και πολλά άλλα. Υπάρχει μια συνδρομή για το online παιχνίδι. η λήψη έρχεται με 2 εβδομάδες δωρεάν. Περισσότερο "