Τα καλύτερα εξαρτήματα κιθάρας για το iPad

Εάν παίζετε κιθάρα, υπάρχουν μερικά αρκετά δροσερά αξεσουάρ που μπορείτε να πάρετε για το iPad σας. Το iPad μπορεί να ενισχύσει ένα πακέτο πολλαπλών εφέ, να αντικαταστήσει ένα πακέτο πολλαπλών εφέ, να γίνει ένα κουτί stomp ή απλά να καταγράψει αυτό που παίζετε μέσω του Garage Band ή μιας παρόμοιας εφαρμογής στούντιο μουσικής.

Γραμμή 6 AmpliFi FX100

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές όπως το AmpliTube που θα μετατρέψουν το iPad σε επεξεργαστή εφέ κιθάρας, αλλά τείνουν να είναι περισσότερο προσανατολισμένοι προς την πρακτική. Το AmpliFi FX100 από τη Γραμμή 6 είναι ένας επεξεργαστής πολλαπλών εφέ που ελέγχεται από το iPad σας, το οποίο σας δίνει ουσιαστικά το καλύτερο και των δύο κόσμων. Παίρνετε την ποιότητα ενός επεξεργαστή πραγματικών εφέ με την ευκολία να χρησιμοποιήσετε την οθόνη αφής του iPad για να διαμορφώσετε τον τόνο που παράγει.

Το AmpliFi FX100 σας επιτρέπει επίσης να συνδέσετε το Internet για να βρείτε τον καλύτερο τόνο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τη βιβλιοθήκη τραγουδιού σας, επιλέγοντας ένα τραγούδι και ανακαλύπτοντας τι προτείνει το AmpliFi FX100 ως τον πλησιέστερο τόνο κιθάρας για το τραγούδι. Και ενώ δεν είναι πάντα τέλεια, μπορεί να είναι ένα πολύ εύχρηστο χαρακτηριστικό. Περισσότερο "

DigiTech iPB-10 Προγραμματιζόμενη κιθάρα πολλαπλών αποτελεσμάτων Pedalboard

Ενώ τα περισσότερα από τα πακέτα εφέ για το iPad χρησιμοποιούν τη δύναμη επεξεργασίας του tablet για να δημιουργήσουν τα εφέ, κάτι που τα καθιστά πιο άξια χρήσης κατά τη διάρκεια της άσκησης, το DigiTech iPB-10 είναι αξιόλογο. Η μεγάλη διαφορά εδώ είναι ότι ο ήχος που προέρχεται από το DigiTech iPB-10 προέρχεται στην πραγματικότητα από το iPB-10. Το iPad χρησιμοποιείται για να ρυθμίσει τα εφέ αντί να παράγει πραγματικά τον ήχο, καθιστώντας το αντικαταστάτη για τις πολύ μικρές και δύσκολες στις οθόνες οθόνες που παίρνουμε κανονικά στο πακέτο πολλαπλών εφέ.

Μαζί με το BOSS και τη Γραμμή 6, η DigiTech είναι ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές επεξεργαστών πολλαπλών εφέ. Γι 'αυτό παίρνετε πραγματικά έναν ποιοτικό ήχο και επειδή έχει ένα προγραμματιζόμενο interface που είναι τόσο πιο εύκολο στη χρήση, μπορείτε να τσίμπησε τον ήχο σας χωρίς να θάβετε τη μύτη σας σε ένα εγχειρίδιο προσπαθώντας να θυμηθείτε ποια είναι η διαδικασία για να μαλακώσετε τη χορωδία ή να αντλήσετε το κέρδος. Περισσότερο "

iRig BlueBoard

Είστε έτοιμοι να μειώσετε τα καλώδια που γεμίζουν την αίθουσα πρακτικής σας; Η IK Multimedia ανακοίνωσε το iRig BlueBoard στο NAMM 2013. Το BlueBoard είναι ένα Bluetooth MIDI pedalboard σχεδιασμένο για να σας επιτρέπει να ελέγχετε τις μουσικές σας εφαρμογές με μια βρύση του ποδιού σας χωρίς να προσθέτετε ακόμα ένα καλώδιο στο μείγμα. Το BlueBoard διαθέτει τέσσερα μαξιλάρια με οπίσθιο φωτισμό και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με εφαρμογές όπως το AmpliTube. Περισσότερο "

iRig HD για κιθάρα

Το iRig HD είναι ένας καλός σύντροφος για τα AmpliTube και άλλα πακέτα πολλαπλών εφέ που διατίθενται στο iPad. Μετά από όλα, χρειάζεστε ακόμα έναν τρόπο να συνδέσετε την κιθάρα σας στο iPad σας και το iRig HD είναι μια από τις καλύτερες λύσεις για να κάνετε ακριβώς αυτό. Το iRig HD διαθέτει υποδοχή 1/4 "για την κιθάρα σας και συνδέεται στην υποδοχή ακουστικών του iPad. Περιλαμβάνει επίσης μια υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, ώστε να μην αφήσετε τη δυνατότητα να ακούτε τον εαυτό σας να παίζει στα ακουστικά.

Το iRig HD είναι το επόμενο επίπεδο του δημοφιλούς iRig αξεσουάρ της IK Multimedia. Περισσότερο "

Griffin GuitarConnect

Παρόμοια με το iRig, το Griffin GuitarConnect είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποκτήσετε την κιθάρα σας συνδεδεμένη στο iPad σας. Πωλήθηκε παράλληλα με το Stompbox του Griffin και σχεδιάστηκε για χρήση με το iShred, δεν ήμουν ένας τεράστιος ανεμιστήρας του Stompbox, αλλά μου άρεσε πολύ η GuitarConnect. Ενώ το iRig είναι σαφώς ένας προσαρμογέας, το GuitarConnect είναι ένα καλώδιο που χωρίζει την πρόσθετη υποδοχή ακουστικών. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το GuitarConnect παρέχει μόνο περίπου 6 πόδια καλωδίου, το οποίο δεν θα είναι αρκετό αν θέλετε να κινηθείτε πολύ.

Apogee Jam

Για όσους πραγματικά σοβαροί για να συνδέσουν την κιθάρα τους στο iPad τους και χρησιμοποιώντας πακέτα όπως το Garage Band, το Apogee Jam προσφέρει λίγο περισσότερη ποιότητα στη λύση από το iRig ή το GuitarConnect, αλλά είναι αρκετά ακριβότερο. Το Apogee Jam κοστίζει σήμερα περίπου $ 99 σε σύγκριση με τα $ 20- $ 40 που μπορείτε να ξοδέψετε σε άλλη λύση, αλλά το αποτέλεσμα είναι μια ψηφιακή σύνδεση και υψηλότερης ποιότητας ήχος. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, το Apogee Jam συνδέεται απευθείας με τον συνδετήρα 30 ακίδων του iPad ή το βύσμα Lightning, ανάλογα με το μοντέλο iPad. Και επειδή δέχεται το καλώδιο 1/4 "και εκπέμπει ήχο μέσω USB, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να συνδεθεί στον φορητό σας υπολογιστή Mac ή Windows.

iRig Stomp

Έχετε ποτέ θελήσει να ενσωματώσετε το iPad σας στη συναυλία σας ή την άσκηση για ένα συγκεκριμένο τραγούδι ή να πάρετε έναν συγκεκριμένο ήχο, αλλά θέλετε να το κλείσετε εύκολα για το υπόλοιπο της συνεδρίασής σας; Το iRig Stomp έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει τις εφαρμογές επεξεργασίας σημάτων AmpliTube και άλλων εφαρμογών κιθάρας μέσω ενός κουτιού stomp. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παράλληλα με άλλα εφέ εισάγοντας το iRig Stomp στην αλυσίδα σας, γυρίζοντάς το με το πόδι σας. Περισσότερο "