Δωρεάν ιστοσελίδες για κορίτσια

Αυτές οι ιστοσελίδες υψηλής ποιότητας είναι σχεδιασμένες μόνο για κορίτσια

Παρά τις πολλές από τις πολλές ιστοσελίδες εκεί έξω, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε ποιοτικές και διασκεδαστικές ιστοσελίδες για τα κορίτσια. Σίγουρα, τους αρέσουν κάποιες από τις ίδιες τοποθεσίες με τα αγόρια, αλλά μερικές φορές θέλουν και οι ίδιοι οι χώροι τους να επισκεφθούν.

Εδώ είναι ιστοσελίδες με διασκεδαστικά παιχνίδια και δραστηριότητες για κορίτσια. Οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν ότι πολλοί από αυτούς περιλαμβάνουν branding για μια συγκεκριμένη εταιρεία ή προϊόν. Αυτό τους κρατά ελεύθερο.

Αν ψάχνετε για εικονικούς κόσμους, έχω επίσης μια λίστα από εικονικούς κόσμους για τα κορίτσια.

Αμερικανική κοπέλα διασκέδαση για κορίτσια

Η ιστοσελίδα American Girl Fun για κορίτσια είναι γεμάτη από παιχνίδια που περιλαμβάνουν ή εμπνέονται από τους αγαπημένους χαρακτήρες και τις ιστορίες της American Girl. Δεν χρειάζεται να είσαι fan του Αμερικανικού κοριτσιού για να διασκεδάσεις.

Υπάρχουν παζλ, δράση, λέξη, λαβύρινθο και ταιριάζουν τρία παιχνίδια. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που θα απολαύσουν και τα αγόρια.

Αυτός ο ιστότοπος απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού και μέσου σχολείου. Περισσότερο "

Οι περιπέτειες του Josie True

http://josietrue.com.

Οι περιπέτειες του Josie True είναι μια διαδικτυακή περιπέτεια με βάση το Flash. Josie, μια κινεζική αμερικανική κοπέλα, θέλει να βρει τον δάσκαλό της που λείπει και πρέπει να επιλύσει μια ποικιλία επιστήμης, μαθηματικών και λογικών παζλ στην πορεία.

Τα παζλ είναι αρκετά δύσκολο και θα εμπλακούν για tweens και μερικές έφηβες (βασίζεται σε ένα 5ο πρόγραμμα σπουδών). Μια περιπέτεια παρακολούθησης έχει ο Josie που ταξιδεύει στην Αρχαία Αίγυπτο. Περισσότερο "

Φραουλίτσα φραουλών

Αυτή η ιστοσελίδα Strawberry Shortcake παρουσιάζεται από την αμερικανική ευχή. Έχει βίντεο, εκτυπώσιμα φύλλα δραστηριοτήτων και μερικά χαριτωμένα παιχνίδια.

Τα κορίτσια μπορεί να αρέσουν στον διαγωνισμό ψησίματος, όπου μαθαίνουν τους κριτές με τη δημιουργικότητα και τη λογική τους. Ή ίσως προτιμούν να πάρουν μούρα στο κήπο του Strawberry Shortcake. Η ιστοσελίδα έχει επίσης παιχνίδια και δραστηριότητες για άλλους χαριτωμένους χαρακτήρες όπως Holly Hobbie και Care Bears.

Ο ιστότοπος Strawberry Shortcake απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας έξι έως δέκα, αν και μερικά από τα εκτυπώσιμα είναι κατάλληλα για τα μικρότερα παιδιά. Περισσότερο "

Δεσποινίς Ο και φίλοι

Η Miss O and Friends είναι μια ιστοσελίδα για τα κορίτσια. Αν και δεν είναι το πιο φανταχτερό από τα sites στον κατάλογο, είναι φιλικό προς τα κορίτσια με ειδικές ομάδες συμφερόντων, παιχνίδια, μουσική και ειδήσεις.

Να είστε προετοιμασμένοι για την αφθονία της διαφήμισης εδώ, αλλά και πολλά γνήσια κοπέλα μιλάμε. Περισσότερο "

Το Pop Studio μου

mypopstudio.com

Το My Pop Studio προτρέπει τα κορίτσια να σκεφτούν τα μηνύματα μέσα ενημέρωσης μέσω κάποιων καινοτόμων παιχνιδιών.

Στο μουσικό στούντιο, τα κορίτσια μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους pop star με τη δική τους εμφάνιση και μήνυμα. Μπορούν στη συνέχεια να σχεδιάσουν το δικό τους τραγούδι από μια ποικιλία στοιχείων και να παρακολουθήσουν το ποπ αστέρι τους εκτελούν. Άλλα κορίτσια μπορούν να αξιολογήσουν την απόδοση και να προσπαθήσουν να μαντέψουν το μήνυμα που προσπαθεί να μεταφερθεί.

Τα κορίτσια μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα τηλεοπτικό κλιπ, κόμικ ή διάταξη περιοδικών. Κάθε δραστηριότητα διδάσκει ένα διαφορετικό μάθημα, αλλά είναι εκπαιδευτικό χωρίς να είναι υπερβολικό.

Πρόσθετα υλικά είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα για εκπαιδευτικούς που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις δραστηριότητες στην τάξη.

Αυτός ο ιστότοπος είναι ο πλέον κατάλληλος για τους έφηβους και τα παλαιότερα tweens. Περισσότερο "

Beacon Street Girls

Το Beacon Street Girls είναι το διαδικτυακό σπίτι για τους διάφορους χαρακτήρες της σειράς βιβλίων Beacon Street Girls . Θα είναι πιο ευχάριστο για τα κορίτσια που έχουν διαβάσει τα βιβλία, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια διαθέσιμα για να προσελκύσουν ακόμη και εκείνους που δεν έχουν.

Αυτός ο ιστότοπος απευθύνεται σε tweens. Περισσότερο "