Πώς να παίξετε Animal Crossing: Νέο φύλλο για το Nintendo 3DS

Πάρτε κάποια βοήθεια για να φτιάξετε τον κόσμο σας

Animal Crossing: Το νέο Leaf για το Nintendo 3DS είναι ένας προσομοιωτής ζωής που σας βάζει στο κοντό παντελόνι (ή φόρεμα) ενός δημάρχου μικρής πόλης. Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι απλώς να ζήσετε το είδος της ζωής που θέλετε να ζήσετε, το οποίο γενικά περιλαμβάνει την οικοδόμηση της πόλης σας, τη δημιουργία νέων φίλων, την αλίευση ψαριών και την κυνηγώντας σφάλματα.

Κατά ειρωνικό τρόπο, η διασταύρωση με τα ζώα: το ανοιχτό παιχνίδι παιχνιδιού του New Leaf και η έλλειψη σταθερών στόχων μπορεί να σας κατακλύσουν και να τονιστούν αν είστε συνηθισμένοι σε παιχνίδια που σαφώς επισημαίνουν πού να πάνε και τι να κάνουν. Δεν υπάρχει "λάθος" τρόπος για να παίξετε το New Leaf, αλλά εδώ υπάρχουν μερικές συμβουλές για την απόκτηση της μεγαλύτερης απόλαυσης από το παιχνίδι.

Η συνομιλία σας με τη γάτα Rover καθορίζει την εμφάνιση του avatar σας

Είναι ενδιαφέρον ότι, για ένα παιχνίδι που υποτίθεται ότι είναι όλα σχετικά με εσάς, το Animal Crossing: Το New Leaf προσφέρει ελάχιστες επιλογές για την προσαρμογή των avatar, ιδιαίτερα νωρίς στην εμπειρία. Όταν ξεκινάτε το παιχνίδι, έχετε μια συζήτηση στο τρένο με μια γάτα που ονομάζεται Rover και οι απαντήσεις που δίνετε στις ερωτήσεις του Rover καθορίζουν το φύλο, το σχήμα των ματιών, το ύφος των μαλλιών και το χρώμα των μαλλιών. Εδώ είναι ένας οδηγός που περιγράφει κάθε ερώτηση και το βλέμμα σας απαντήσεις παρέχουν.

Δεν μπορείτε να αλλάξετε το σχήμα των ματιών του avatar σας, αλλά μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα και το στυλ των μαλλιών όταν ξεκλειδώσετε το κομμωτήριο Shampoodle.

Ανακυκλώστε, Schmooze, και δωρίστε στο μουσείο της πόλης σας για να πάρετε μια βαθμολογία 100% των εγκρίσεων όσο το δυνατόν γρηγορότερα

Έχετε συνταχθεί ως δήμαρχος μόλις βγείτε από το τρένο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε εκ νέου την οργάνωση της πόλης από το λεπτό. Πρέπει πρώτα να κερδίσετε την έγκριση των πολιτών.

Ευτυχώς, είναι ένα εύκολο μάτσο για να σας ευχαριστήσω. Για να λάβετε την έγκρισή σας μέχρι και 100% εγκαίρως, μιλήστε με τους γείτονές σας, στείλτε τους επιστολές, γράψτε στο μήνυμα μηνύματος της πόλης (εκτός από το σιδηροδρομικό σταθμό) και δώστε πολλά ψάρια και σφάλματα στο μουσείο. Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε και πουλάτε στο Re-Tail, επίσης. Το Re-Tail θα ανακυκλώνει επίσης τα σκουπίδια που θα συναντήσετε όταν αλιεύετε. Πρέπει να πληρώσετε μια μικρή αμοιβή για να έχετε τα απορρίμματα σωστά απορριφθεί, αλλά φαίνεται καλό σε σας? πολύ καλύτερα από το να το ρίχνεις στο έδαφος.

Ορίστε τις εντολές της πόλης που ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού σας

Μόλις έχετε μερικές επιπλέον καμπάνες για να πετάξετε, θα πρέπει να μιλήσετε με την βοηθό σας Isabelle για να τοποθετήσετε είτε το Night Owl είτε το Early Bird διάταξη στη θέση του. Και τα δύο διατάγματα είναι προσαρμοσμένα για να ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού σας: Under Night Owl, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά τρεις ώρες αργότερα (το Re-Tail, το τελευταίο κατάστημα που κλείνει, κλείνει στις 2 το πρωί) και κάτω από το Early Bird ανοίγουν τρεις ώρες νωρίτερα. Κάθε διάταγμα μπορεί να ακυρωθεί ή να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.

Μην πάρετε πάρα πολύ με το ρολόι στο παιχνίδι!

Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά την αναπαραγωγή του New Leaf, θα σας ζητηθεί να ορίσετε την τρέχουσα ώρα και ημερομηνία. Από τη στιγμή που το παιχνίδι μετακινείται σε πραγματικό χρόνο, όλα αυτά έχουν σημασία για το πότε θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα κλπ. Μπορείτε να αλλάζετε την ημερομηνία και την ώρα κάθε φορά που ξεκινάτε το New Leaf, αλλά δεν πρέπει να κάνετε τίποτα δραστικό: "Time paradoxes" μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και δυσλειτουργίες. Επιπλέον, εάν αγοράζετε και πωλείτε γογγύλια (η χρηματιστηριακή αγορά του παιχνιδιού), η αλλαγή του ρολογιού θα προκαλέσει τη γογγυλότητά σας να σαπίσουν αμέσως και να καταστούν άνευ αξίας.

Αν η πραγματική σας ζωή ακολουθεί ένα περίεργο πρόγραμμα και οι διατάξεις περί νυχτερινής κουκουβάγιας ή πρώιμων πτηνών δεν παρέχουν αξιοπρεπείς ευκαιρίες για να επισκεφθείτε τα καταστήματα του New Leaf , τότε ίσως να εξετάσετε το ενδεχόμενο προσαρμογής του ρολογιού του παιχνιδιού ανάλογα. Ακριβώς μην πάτε να σκίσετε μπρος-πίσω μέσα στο χρόνο.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε φρούτα στο μενού σας

Ο χώρος απογραφής σας είναι περιορισμένος, ο οποίος μπορεί να κάνει τη συλλογή και την πώληση φρούτων έναν τεράστιο πόνο στον εαυτό σας-ξέρει τι. Ευτυχώς, μπορείτε να στοιβάζετε όμοια φρούτα. Στην οθόνη απογραφής, απλά σύρετε και αποθέστε τα φρούτα πάνω από το άλλο για να δημιουργήσετε μπούσελ μέχρι και 9 τεμαχίων. Αυτό μειώνεται με μεγάλη δύναμη στο χορτάρι της χορτονομής.

Διαφορετικοί και Καιρικές συνθήκες αποφέρουν διαφορετικά σφάλματα και ψάρια

Όπως και στην πραγματική ζωή, μερικές από τις άγριες φύσεις στο New Leaf προτιμούν φωτεινές, ηλιόλουστες συνθήκες, ενώ άλλα είδη θέλουν να χτυπήσουν γύρω στο σκοτάδι και τη βροχή. Πάντα προσπαθήστε να ψαρεύετε και να πιάσετε σφάλματα σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, σε διαφορετικούς καιρούς και σε διαφορετικές εποχές για να ολοκληρώσετε την εγκυκλοπαίδεια σας.

Νέα ψάρια και σφάλματα πρέπει να πάνε κατευθείαν στο μουσείο

Όταν αλιεύετε ένα ψάρι ή ένα σφάλμα για πρώτη φορά, θα πρέπει να το πάρετε στο μουσείο αντί να το πουλήσετε ή να το παραδώσετε. Υπάρχουν πολλά σπάνια ψάρια στο Νέο φύλλο που είναι δύσκολο να τα πιάσετε και ίσως να μην έχετε τύχη δύο φορές. Συμβουλή: Όταν πιάσετε ένα critter για πρώτη φορά, ο αδερφός σας θα πει "Αναρωτιέμαι τι λέει η εγκυκλοπαίδεια μου για το νέο μου αλίευμα;"

Επισκεφθείτε το νησί για φρουτώδες φρούτα, ψάρια και σφάλματα

Αφού εγκαταστήσετε τη νέα σας ζωή και εξοφλήσετε το πρώτο σας δάνειο, θα πάρετε μια πρόσκληση για να επισκεφθείτε έναν παράδεισο τροπικού νησιού. Για να πάτε εκεί, κατεβαίνετε στις αποβάθρες της πόλης σας και πληρώστε 1.000 καμπάνες στο Kapp'n κάπα / χελώνα. Θα κάνετε το κόστος του ταξιδιού αρκετές φορές με τα φρούτα, τα ψάρια και τα σφάλματα που συγκεντρώνετε.

Το νησί έχει ένα ντουλάπι δίπλα στην κύρια είσοδο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε τα αντικείμενα σας στο σπίτι. Τίποτα που συλλέγετε στο νησί δεν μπορεί να πάει στο σπίτι στις τσέπες σας.

Προμηθεύουν και καλλιεργούν ξένα φρούτα

Η πόλη σας έχει τοπικά οπωροφόρα δέντρα: Τα μήλα, τα κεράσια και τα πορτοκάλια είναι τρία παραδείγματα. Οι καρποί από αυτά τα δέντρα πωλούν για 100 καμπάνες, αλλά φρούτα που δεν είναι εγγενή στην πόλη σας πηγαίνουν για υψηλότερες τιμές. Το καλύτερο από όλα, τα φρούτα είναι ένας ανανεώσιμος πόρος, έτσι μπορείτε να φυτέψετε, να διαλέξετε και να τα πουλήσετε ξανά και ξανά.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να αρπάξετε ξένους καρπούς. Το νησί, για παράδειγμα, φιλοξενεί τροπικά οπωροφόρα δέντρα. Μπορείτε να στείλετε κάποιο σπίτι, να το φυτεψετε και να συλλέξετε όταν τα δέντρα ανθίζουν. Καλύτερα, ένας φίλος μπορεί να επισκεφτεί και να φέρει μια προσφορά φρούτων από τη γενέτειρά του (υπό τον όρο ότι αυτός ή αυτή δεν αναπτύσσει τους ίδιους εγχώριους καρπούς όπως εσείς).

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, ένας από τους πολίτες σας μπορεί να σας δωρίσει με ένα μόνο κομμάτι ξένων φρούτων. Μην το φάτε! Φύτεψε το! Επίσης, μην φυτέψετε οπωροφόρα δέντρα πολύ κοντά, καθώς δεν μπορούν να ριζωθούν εάν είναι γεμάτοι.

Βρήκατε ένα "τέλειο" φρούτο; Φύτεψε το!

Αν είστε αρκετά τυχεροί να κουνήσετε ένα "τέλειο" κομμάτι φρούτων από ένα από τα δέντρα σας, βεβαιωθείτε ότι το φυτό. Υπάρχει μια πιθανότητα να αποδώσει ένα ολόκληρο δέντρο γεμάτο τέλεια φρούτα. Ωστόσο, τέλεια οπωροφόρα δέντρα είναι εύθραυστα και θα χάσουν τα φύλλα τους μετά τη συγκομιδή τους. Πάντα διατηρήστε ένα τέλειο φρούτο που έχει τεθεί στην άκρη για να το φυτεψετε και να διατηρήσετε τον κύκλο της ζωής σας.

Hit Rocks με το φτυάρι σας για μεγάλες ανταμοιβές

Τα βράχια στην πόλη σας είναι για κάτι περισσότερο από το να φτάσετε στο δρόμο σας. Αν τους απομακρύνετε με το φτυάρι σας (ή το τσεκούρι σας), μπορείτε να βρείτε σφάλματα και πολύτιμο μεταλλεύμα. Μια φορά την ημέρα, μπορείτε να βρείτε ακόμη και ένα "ροκ χρημάτων", το οποίο καταβάλλει μετρητά για την αύξηση των ονομαστικών αξιών κάθε φορά που το χτυπάτε. Ο βράχος είναι ενεργός μόνο για μερικά δευτερόλεπτα, οπότε πρέπει να το χτυπήσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η αναστροφή θα σας επιβραδύνει, αλλά μπορείτε να αποδώσετε καλύτερα με την πρακτική. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να ανοίξετε τρύπες και να τοποθετήσετε τον εαυτό σας ανάμεσα στις τρύπες και το βράχο, οπότε η ανάκρουση δεν θα σας επηρεάσει.

Το λιανικό εμπόριο πληρώνει τις καλύτερες τιμές για τα προϊόντα σας, καθώς και τις περιστασιακές τιμές πριμοδότησης

Είστε έτοιμοι να πουλήσετε; Πηγαίνετε στο Re-Tail. Πληρώνει τις καλύτερες τιμές για τα περισσότερα από τα στοιχεία σας. Πληρώνει επίσης τιμές πριμοδότησης για επιλεγμένα στοιχεία που περιστρέφονται σε καθημερινή βάση.

Συμβουλή: Δοκιμάστε να ομαδοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα οπωροφόρα δέντρα γύρω από το κατάστημα, ώστε να μην χρειαστεί να πατάτε πέρα ​​από την πόλη για να πουλήσετε τα προϊόντα σας!

Θέλετε Cool Nintendo Kitsch; Αγοράστε μπισκότα τύχης με κέρματα

Εάν χρειάζεστε κάποιο πρόσθετο κίνητρο για να βγάλετε το Nintendo 3DS σας για μια βόλτα, να θυμάστε ότι τα Nooklings πωλούν μπισκότα τύχης για δύο Coins Play . Οι περισσότερες από αυτές τις περιουσίες μπορούν να ανταλλαγούν για ρούχα και αντικείμενα που σχετίζονται με τη Nintendo. Περιστασιακά, το εισιτήριό σας δεν θα είναι νικητής, αλλά μην απελπίζεστε: ο Tommy ή ο Timmy θα σας δώσουν ένα βραβείο παρηγοριάς. Ποιος χρειάζεται ένα Master Sword όταν μπορείτε να έχετε ένα σιδερώστρα;

Τα ντουλάπια και οι αποθήκες αποθήκευσης συνδέονται

Τα ντουλάπια είναι ένα ζωτικής σημασίας κομμάτι των επίπλων για να κρατήσετε στο σπίτι σας, επειδή εκεί είναι όπου όλα τα πράγματα σας πρέπει να πάνε όταν δεν χρειάζεται να το μεταφέρουν. Ωστόσο, η αγορά δύο ντουλαπιών δεν σας δίνει διπλάσια ποσότητα αποθηκευτικού χώρου. όλο το χώρο αποθήκευσης στο New Leaf συνδέεται, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων θυρίδων. Υπάρχει αρκετός χώρος αποθήκευσης, αλλά δεν είναι πολύ δύσκολο να το γεμίσετε.

Αν θέλετε να κρατήσετε μια πόλη γύρω, να είστε ένας τρομερός φίλος

Κάποιοι από τους κατοίκους της πόλης σας θα επιβιώσουν, αλλά άλλοι θα πάρουν την κνησμό να κινηθούν έξω. Εάν έχετε έναν πραγματικό μπλε φίλε που θέλετε να παραμείνετε γύρω, δώστε του αρκετή προσοχή. Μιλήστε καθημερινά, στείλτε επιστολές (το χαρτοπωλείο μπορεί να αγοραστεί στο κατάστημα Nooklings, και τα γράμματα μπορούν να ταχυδρομηθούν μέσω του ταχυδρομείου) και να επισκεφτείτε το σπίτι συχνά.

Περιστασιακά, ένας ντόπιος μπορεί να αρρωστήσει και δεν θα πάει έξω. Εάν θέλετε να πετύχετε πραγματικά πόντους, δώστε τους κάποιο φάρμακο μέχρι να αισθάνονται καλύτερα. Μπορείτε να αγοράσετε φάρμακα στο κατάστημα Nooklings '.

Μάθετε πώς να προσδιορίσετε τα πλαστά έργα τέχνης του Crazy Redd από την πραγματική διαπραγμάτευση

Μια φορά την εβδομάδα, μια αλεπού που ονομάζεται Crazy Redd θα δημιουργήσει κατάστημα στην πλατεία της πόλης σας. Ο Red είναι ένας κακοποιημένος έμπορος τέχνης, του οποίου τα αντικείμενα είναι συχνά πλαστά, αλλά είναι απαραίτητο να μιλήσετε μαζί του εάν θέλετε να συμπληρώσετε την πτέρυγα τέχνης του μουσείου σας.

Τα περισσότερα από τα πράγματα Redd peddles βασίζονται σε περίφημα γλυπτά και πίνακες ζωγραφικής, όπως ο David και η κυρία του Michelangelo, η Da Vinci με μια Ermine. Τα ψεύτικα έργα του Redd έχουν κάτι προφανώς λανθασμένο με αυτά: Στην Κυρία Με μια Ερμή, για παράδειγμα, η κυρία θα κρατήσει μια γάτα αντί για μια ερμήνη. Οι νόμιμες εργασίες του Redd, ωστόσο, θα φαίνονται εντάξει.

Περιττό να πούμε ότι ο Blathers δεν πρόκειται να βάλει πλαστά έργα ζωγραφικής ή γλυπτά στο μουσείο. Αν δεν είστε στην ιστορία της τέχνης σας, το Thonky.com έχει ένα πρακτικό φύλλο εξαπατήσεως.

Χρησιμοποιήστε τη σουίτα Dream για διακόσμηση εμπνευσμένη

Όλοι στεγνώθηκαν για τις ιδέες διακόσμησης; Η οικοδόμηση και η επίσκεψη στο Dream Suite μπορεί να είναι μια μεγάλη βοήθεια. Η σουίτα Dream σας επιτρέπει να επισκεφτείτε τυχαίες πόλεις (ή συγκεκριμένες πόλεις, εάν έχετε έναν "κωδικό ονείρου"). Τίποτα που κάνετε σε μια πόλη ονείρου δεν θα επηρεάσει το πραγματικό πράγμα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ρίξετε μια ματιά στις πόλεις άλλων παικτών και να πάρετε κίνητρα.

Συμβουλή: Επισκεφθείτε την πόλη ενός παίκτη της Ιαπωνίας. Το New Leaf έχει διατεθεί στο εξωτερικό για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και η Ιαπωνία είχε μήνες για να δημιουργήσει κάποιες πολύ απίστευτες πόλεις.

Προσαρμόστε την πόλη σας στο τελευταίο pixel με QR κώδικες

Οι QR κώδικες του New Leaf ανοίγουν ατελείωτες δημιουργικές δυνατότητες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς QR για να προσαρμόσετε τα πάντα από το πεζοδρόμιο της πόλης σας στα δικά σας κρεβάτια.

Η "ραπτομηχανή" που διαβάζει τους QR κώδικες βρίσκεται στο κατάστημα των Able Sisters. Δεν θα είναι διαθέσιμο όταν ξεκινάτε το παιχνίδι, αλλά μόλις εγκατασταθείτε και ξοδέψετε λίγα χρήματα στα καταστήματα της πόλης, ο Sable θα σας αφήσει να το χρησιμοποιήσετε. Ακολουθούν ορισμένοι κωδικοί QR για εκπληκτικά μοτίβα.

Μην δακρύζετε γύρω από την άρθρωση

Εάν μπορείτε να το βοηθήσετε, αποφύγετε να τρέχετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Το τρέξιμο φθείρει το γρασίδι σας, φοβίζει τα ψάρια και τα έντομα και μπορεί να καταστρέψει τα παρτέρια.

Να περάσεις καλά!

Και πάλι, δεν υπάρχει λάθος τρόπος να παίξετε Animal Crossing . Ακόμα κι αν αυτές οι πληροφορίες φαίνεται συντριπτική, είναι απλώς προτάσεις για να σας βοηθήσουμε να γίνετε δήμαρχος A +. Το πραγματικό σημείο είναι να κάνεις ό, τι θέλεις και να διασκεδάσεις.