Η Χαμηλή Κάλυψη σε Ogio Όλα τα Στοιχεία Backpack

Όταν μεγάλωσε λίγο βόρεια του ισημερινού, ο τροπικός βροντή δεν είναι απλώς μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Ben Stiller και τον Robert Downey Jr. Είναι πραγματική ζωή. Δεν θυμάμαι καν πόσες φορές πήγα στο σχολείο κατά τη διάρκεια της βροχερής περιόδου και ξέχασα την ομπρέλα μου για έναν ή άλλο λόγο.

Ας πούμε απλώς ότι πολλές φορές πήγαινα σπίτι όχι μόνο με κουλουριασμένες κάλτσες, αλλά με ένα ποτισμένο σακίδιο στην μπότα. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο ζήτημα για απλά πράγματα όπως σημειωματάρια και μολύβια. Εάν συχνά μεταφέρετε τα ηλεκτρονικά συστήματα αντίθεσης στο νερό, όπως ένα φορητό υπολογιστή ή ένα tablet, όπως κάνουν πολλοί άνθρωποι αυτές τις μέρες, τότε η προστασία των υδάτων είναι κάτι που γίνεται αναγκαιότητα αν βρεθείτε σε υγρή και άγρια ​​κατάσταση.

Αν και πολλά σακίδια αυτές τις μέρες είναι διαθέσιμα σε υλικό που μπορεί να υπερηφανεύεται για κάποιο επίπεδο προστασίας των υδάτων, τα φερμουάρ και οι ραφές εξακολουθούν να έχουν έναν τρόπο να αφήσουν το νερό μέσα όταν υποβάλλονται σε μια εκτεταμένη καταρρακτώδεις βροχή. Με αυτή την έννοια, μπορείτε να πείτε ότι το πακέτο All Elements του Ogio έχει σχεδιαστεί - ακόμη και με μηχανική επεξεργασία - για να κρατήσει το νερό να διαρρέει στα εσωτερικά του.

Με την πρώτη ματιά, τα All Elements φαίνονται αρκετά ομαλά για να είναι απλά για ένα σακίδιο. Δεν παίρνετε την πληθώρα των τσεπών και των διαμερισμάτων που έρχονται με το Ogio Gambit 17, για παράδειγμα, το οποίο συμβαίνει να είναι ένα από τα αγαπημένα μου σακίδια για να μεταφέρουν τα gadgets μαζί με όλα τα είδη άλλων. Ακόμα και η τσάντα messenger του ECBC Tomahawk έχει περισσότερες τσέπες.

Αντίθετα, η μόνη προφανής επιπλέον δυνατότητα αποθήκευσης είναι η τσέπη αποθήκευσης με γρήγορη πρόσβαση στο μπροστινό μέρος, η οποία δεν είναι τόσο ευνοϊκή για την πλήρη αποθήκευσή της, όπως οι γενναιόδωρες επιλογές αποθήκευσης του Gambit 17, αλλά είναι περισσότερο προσανατολισμένη για μικρά αντικείμενα όπως κλειδιά, κάρτες ή τι έχετε. Διαφορετικά, το σακίδιο έρχεται επίσης με εσωτερικά μανίκια για τη συγκράτηση ενός φορητού υπολογιστή ή tablet, καθώς και μερικές θήκες με ανοίγματα φερμουάρ. Σημειώστε ότι τα μανίκια μπορούν επίσης να αφαιρεθούν για ευκολότερο χειρισμό κατά την αποθήκευση των αντικειμένων σας.

Και πάλι, ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός όλων των στοιχείων μοιάζει με αυτόν τον τρόπο για έναν λόγο. Θυμηθείτε τι είπα σχετικά με τα φερμουάρ και τις ραφές είναι οι παράγοντες που επιτρέπουν την εισβολή νερού για σακίδια; Είναι λογικό, λοιπόν, ότι το σχέδιο όλων των στοιχείων ελαχιστοποιεί τον αριθμό των πιθανών ανοιγμάτων που θα μπορούσαν να προσκαλέσουν το νερό στα πολύτιμα εσωτερικά του στοιχεία.

Ακόμη και το επάνω άνοιγμα συνυπολογίζεται σε διαφορετικό σχέδιο. Αντί του γνωστού κλεισίματος φερμουάρ, το All Elements χρησιμοποιεί μια πτυσσόμενη κορυφή για να ενισχύσει περαιτέρω τις δυνατότητές του για προστασία από το νερό. Σίγουρα λειτουργεί καλά για αυτό που προορίζεται, ειδικά αν ζείτε σε βροχερές περιοχές ή σαν να κάνετε μεγάλες βόλτες με μοτοσυκλέτες ακόμη και κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας. Παρέχει πολύ καλύτερη προστασία από, ας πούμε, την κορυφή του χαστού Slappa Stovepipe.

Για επιπλέον υποστήριξη, το All Elements συνοδεύεται από ρυθμιζόμενους μπροστινούς ιμάντες που περνούν πάνω από το στήθος και τη μέση σας για πιο άνετο και ασφαλέστερο σετ. Για να αποφύγετε τους λουριά, ο Ogio τους σχεδίασε και έτσι μπορούν να τυλιχτούν και να στερεωθούν. Η πλάτη, εν τω μεταξύ, έρχεται με το γνωστό σχεδιασμό "Air Flow" του κατασκευαστή του σακιδίου. Αυτό το μαξιλαροειδές μαξιλάρι προσθέτει άνεση όταν το σακίδιο ακουμπά στην πλάτη σας, ειδικά κατά τη διάρκεια μεγάλων εκδρομών.

Παρόλο που το All Elements κάνει μεγάλη δουλειά για να κρατήσει το νερό έξω, ωστόσο, ότι η βελτιωμένη αντίσταση στο νερό έρχεται με μια τιμή. Το ένα είναι το προαναφερθέν πρόβλημα με το γεγονός ότι έχει λιγότερες επιπλέον τσέπες για πολεμιστές gadget όπως εγώ. Εκτός από έναν φορητό υπολογιστή και ένα tablet, για παράδειγμα, ταξιδεύω επίσης με πολλές φορητές μπαταρίες, πλήθος προσαρμογέων, καθώς και μια φωτογραφική μηχανή και τα διάφορα εργαλεία που πηγαίνουν με αυτό.

Για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, όπου προτιμώ καλύτερη ευελιξία και πρόσβαση στην αποθήκευση, κλίνω περισσότερο προς κάτι σαν το Gambit 17. Επίσης, δεν παίρνετε έναν τόνο μαξιλαριών για να επιβιώσετε μια σκληρή σταγόνα σε μια σκληρή επιφάνεια, ώστε η προστασία από τα κτυπήματα με τα All Elements δεν θα είναι μέχρι το ίδιο με την υγρασία της. Ακόμα, εάν η προτεραιότητά σας είναι να διατηρείτε τα gadget σας στεγνά, τότε αυτό συμβαίνει όταν όλα τα στοιχεία του Ogio λάμπουν.

Βαθμολογία: 4 στα 5

Για περισσότερες αναθεωρήσεις σχετικά με σακίδια που προορίζονται για gadgets, ανατρέξτε στον διανομέα των άλλων συσκευών και εξαρτημάτων.