Επανεξέταση: Bamboo Grooveade iPhone και υπόθεση ξύλου

Με κάθε περασμένη δεκαετία, η τεχνολογία συνεχίζει να αυξάνεται με άλματα. Το smartphone με οθόνη αφής που διαδόθηκε από το iPhone είναι ένα τέλειο παράδειγμα, γρήγορα ξεπερνώντας μια ιδέα που χλευάζεται ο Steve Ballmer της Microsoft σε έναν παράγοντα μορφής που θεωρείται πλέον απαραίτητος από αμέτρητους καταναλωτές. Απλά ρωτήστε τον πρώην ηγέτη smartphone Blackberry . Παρά τις ζωντανές οθόνες τους, ωστόσο, υπάρχει ακόμα κάτι μακρινό κρύο για συσκευές όπως το iPhone της Apple ή η σειρά Galaxy της Samsung. Για τους χρήστες iPhone, το Grovemade με έδρα το Πόρτλαντ προσπαθεί να αποκαταστήσει την κατάσταση τοποθετώντας κυριολεκτικά το ξύλο ή το μπαμπού σε μια σειρά από περιπτώσεις για τη δημοφιλή συσκευή.

Το Grovemade είναι μια φυσική εναλλακτική λύση

Με το χέρι, το Grovemade iPhone έχει μια ανθρώπινη αφή που προσθέτει ζεστασιά στο βιομηχανικό σχέδιο του gadget. Όπως και η μοναδικά σχεδιασμένη μούμια Loop , αυτή η περίπτωση είναι σίγουρα ένας εκκινητής συνομιλίας, ειδικά μεταξύ των ανθρώπων που είναι συνηθισμένοι στα πλαστικά περιστατικά που κυριαρχούν στην αγορά σήμερα, όπως το Seidio Obex ή το Hitcase Pro . Φαίνεται επίσης αρκετά ωραίο και εκπληκτικά πηγαίνει καλά με την πιο μοντέρνα εμφάνιση της συσκευής που λικνίζονται.

Για τους λαούς που αγαπούν την ποικιλία, η υπόθεση Grovemade iPhone έρχεται επίσης σε διάφορες επιλογές εκτός από την έκδοση μπαμπού που παρουσιάζεται σε αυτή την αναθεώρηση. Αυτές περιλαμβάνουν μια πιο σκοτεινή εκδοχή καρυδιού και μια ελαφρύτερη με βάση το σφενδάμι. Υπάρχει επίσης μια επιλογή πολλαπλών χρωμάτων που χρησιμοποιεί ανακυκλωμένο υλικό skateboard αν προτιμάτε μια πιο ψυχεδελική ατμόσφαιρα. Μιλώντας για την ανακύκλωση, η χρήση φυσικών υλικών αποτελεί μεγάλη έμφαση στην υπόθεση Grovemade. Εκτός από την ίδια την περίπτωση που κατασκευάζεται κυρίως από μπαμπού ή ξύλο, η ίδια η συσκευασία χρησιμοποιεί ένα μείγμα κυματοειδούς χαρτονιού και χαρτιού, το οποίο είναι ένα ωραίο άγγιγμα για τους περιβαλλοντικά συνειδητούς λαούς.

Εγκατάσταση θήκης Grovemade

Η εγκατάσταση της θήκης είναι αρκετά απλή. Το Grovemade σχεδίασε την υπόθεση σε δύο μέρη και η τοποθέτηση του τηλεφώνου στη θέση του είναι τόσο εύκολη όσο το γλιστράει. Η λήψη του τηλεφώνου είναι εξίσου απλή, ειδικά σε σύγκριση με την άσκηση που σπάζει τα νύχια που μερικές περιπτώσεις μπορεί να σας φέρουν. Όταν τοποθετηθεί, η θήκη παρέχει τα απαραίτητα ανοίγματα για τα διάφορα κουμπιά, την υποδοχή ακουστικών και τη θύρα φόρτισης. Σημειώστε ότι τα ανοίγματα με εσοχές μπορεί να είναι χοντρά, έτσι ώστε να εμποδίζουν τους χρήστες να συνδέουν το τηλέφωνο ή να χρησιμοποιούν ακουστικά με παχύτερα βύσματα. Η θήκη προσθέτει ένα κομμάτι κομμάτι στο τηλέφωνο, καθώς, αν και το μαύρο χείλος στην έκδοση I δειγματοληψία βοηθά να δώσει μια ψευδαίσθηση της λεπτότητας.

Η κατώτατη γραμμή στο Grovemade

Παρά το γεγονός ότι μου αρέσει πολύ η εμφάνιση και η γενική ιδέα πίσω από την υπόθεση Grovemade, έρχεται επίσης με το μερίδιο των θεμάτων. Το ένα είναι ότι το εξωτερικό χείλος που προστατεύει την οθόνη από την επαφή δεν αυξάνεται τόσο υψηλά όσο κάποιες άλλες περιπτώσεις. Αν και αυτό παρέχει μια πολύ καθαρότερη συνολική εμφάνιση όταν συνδυάζεται με το iPhone, παρέχει επίσης λιγότερη προστασία από τις σταγόνες σε ανώμαλες επιφάνειες. Όταν ολισθαίνετε, θα θέλετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι η θήκη παγιδεύει σωστά το πλευρικό κιγκλίδωμα του τηλεφώνου ή ότι η τοποθέτηση δεν θα είναι τόσο ασφαλής. Διαφορετικά, μπορεί να προκαλέσει την αποσύνδεση της θήκης μετά από μια πτώση, ειδικά από την επίδραση στις γωνίες της. Επίσης, ενώ η εφαρμογή είναι άνετη κατά την αρχική χρήση, μπορεί να χαλαρώσει με την πάροδο του χρόνου, ειδικά εάν η εσωτερική επένδυση αρχίσει να φθείρεται. Τέλος, η τιμολόγηση μπορεί να είναι αρκετά υψηλή για μια περίπτωση. Οι παραλλαγές του iPhone 4, για παράδειγμα, κοστίζουν $ 59 ενώ οι εκδόσεις του iPhone 5 ήταν $ 79 όταν αυτές βγήκαν. Οι μεγαλύτερες περιπτώσεις για τα πιο πρόσφατα iPhones κοστίζουν ακόμη περισσότερο στα 99 δολάρια για τα iPhone 6 και 6 και τα επιβλητικά 109 δολάρια για τα iPhone 6 Plus και 6s Plus.

Μια υπόθεση για το iPhone SE, εν τω μεταξύ, θα σας επαναφέρει $ 89. Είναι απλά μια από τις πραγματικότητες με μια περίπτωση που δουλεύει με το χέρι και δεν παράγεται μαζικά από μια μηχανή.

Συνολικά, ωστόσο, η υπόθεση Grovemade iPhone λειτουργεί καλά για το κομμάτι του πληθυσμού που στοχεύει. Σίγουρα δεν είναι για τους καταναλωτές που εκτιμούν είτε την οικονομική προσιτότητα είτε την πλήρη προστασία των πτώσεων. Για τους περιβαλλοντικά συνειδητούς ανθρώπους ή για όσους τοποθετούν ένα ασφάλιστρο σε μια μοναδική εμφάνιση, ωστόσο, η υπόθεση Grovemade iPhone φέρνει το ξύλο, έτσι να μιλήσει. Και αν αυτή η τελευταία γραμμή σάς έκανε να καγχάσετε, λοιπόν, περισσότερη δύναμη σε εσάς, φίλε μου.

Τελική βαθμολογία: 4 αστέρια από 5