Το καλύτερο Κιτ εκκίνησης κάμερας Smartphone για αγορά στο 2018

Κάντε καλύτερες φωτογραφίες με αυτά τα αξεσουάρ κορυφαίας φωτογραφικής μηχανής για το smartphone σας

Χάρη στην Instagram, ο καθένας είναι φωτογράφος αυτές τις μέρες. Αλλά μερικές φορές το smartphone σας δεν έχει αρκετή ισχύ κάμερας για να σας δώσει το τέλειο σουτ (ακόμα και αν το φιλτράρετε), έτσι βοηθά να έχετε κάποια πρόσθετα πρόσθετα. Αλλά ποιες θα πρέπει να επιλέξετε; Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε στρογγυλοποιήσει τα καλύτερα αξεσουάρ φωτογραφικής μηχανής smartphone που είναι διαθέσιμα σήμερα. Από υπαίθριους φακούς φωτογραφίας έως μίνι τρίποδα και το καλύτερο αυτοκόλλητο stick, υπάρχει ένα εξάρτημα για κάθε κατάσταση και για τους καταναλωτές παντού, αυτή είναι η τέλεια εικόνα.

Όσο πιο προηγμένες είναι οι κάμερες smartphone, δεν είναι ακόμα σε θέση να πραγματοποιούν μεγέθυνση σε ένα αντικείμενο ή ένα άτομο χωρίς αλλοίωση της εικόνας. Ευτυχώς, η βιομηχανία αξεσουάρ προσπάθησε να λύσει αυτό το βασικό πρόβλημα με τους πρόσθετους φακούς και το Olloclip 4 σε 1 είναι το καλύτερο στην αγορά αυτή τη στιγμή. Γενικά για το iPhone, η Olloclip μεταφέρει επίσης φακούς για τα Samsung Galaxy S5 και S4, με την ελπίδα ότι θα υποστηριχθούν επιπλέον συσκευές στη γραμμή. Ζυγίζοντας μόλις κάτω από μια ουγγιά με τους προσαρτημένους φακούς, θα παρατηρήσετε σχεδόν καθόλου την Olloclip όταν συνδεθεί και, ως εξωτερικό πρόσθετο, δεν υπάρχει πρόσθετη καθυστέρηση λήψης κατά τη λήψη μιας φωτογραφίας. Ακριβώς σημείο και πυροβολούν.

Το κλιπ 4 σε 1 προσθέτει ένα ευπροσάρμοστο σύνολο επιλογών φακού, συμπεριλαμβανομένης μιας ευρυγώνιας για την λήψη περισσότερου τοπίου, ενός ψαρέματος για ένα μοναδικό οπτικό πεδίο 180 μοιρών, καθώς και για φακούς μακροζυμνούς 10x και 15x για κοντινές λήψεις, που ξεπερνά τα όρια που μπορεί φυσικά να ανακαλύψει το γυμνό μάτι.

Το ψάρι και η ευρεία γωνία παρέχουν κάποιες μοναδικές φωτογραφικές ευκαιρίες, αλλά το Olloclip λάμπει πραγματικά με τους φακούς μακροεντολών. Θα χάσετε κάποια εστίαση στις άκρες των εικόνων σας με μακροεντολές με αυξημένες παραμορφώσεις, αλλά είναι ένα μικρό τίμημα για να πληρώσετε για τον τύπο φωτογραφίας που η φωτογραφική μηχανή smartphone σας δεν μπορεί να κάνει.

Στο μειονέκτημα, η γρήγορη αναστροφή των φακών μπορεί να οδηγήσει σε κάποια ανεπιθύμητα δακτυλικά αποτυπώματα και η βάση εμποδίζει το πίσω φλας στα μοντέλα iPhone, κάτι που είναι μια περίεργη επιλογή σχεδιασμού.

Το κορυφαίο pick για το καλύτερο stick seflie είναι το Mpow iSnap X, το οποίο έρχεται έτοιμο για Bluetooth και είναι μόνο 7.1 "κατά την κατάρρευση. Όταν επεκταθεί, το τηλεσκοπικό στήριγμα 31,5 "παρέχει αρκετή απόσταση για να τραβήξει την τέλεια στιγμή. Ως ένα επιπλέον μικρό επίχρισμα, θα έχετε την επιλογή σας από μαύρες, μπλε ή ροζ-χρωματισμένες λαβές για να προσφέρετε μια μικρή εξατομίκευση. Η ρυθμιζόμενη συναρμολόγηση 270 μοιρών σημαίνει ότι θα βρείτε την ιδανική γωνία για να φανείτε όσο το δυνατόν καλύτερα ενώ φωτογραφίζετε μόνοι σας. Η αντιστοίχιση είναι ένα cinch. Απλά ενεργοποιήστε το, συνδυάστε το με το smartphone της επιλογής σας μέσω Bluetooth και, voila, είστε έτοιμοι να πάτε.

Διαβάστε περισσότερες κριτικές για τα καλύτερα αυτοκόλλητα που διατίθενται για αγορά online.

Όταν πρόκειται για τρίποδα για smartphones, λίγα ονόματα προκαλούν περισσότερη οικουμενική αγάπη από το GorillaPod. Πρακτικός, εύκαμπτος και παντού, το GorillaPod GripTight είναι ένα απίστευτο εργαλείο για τον πιο απλό και επαγγελματικό φωτογράφο. Ο σφιγκτήρας προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε συσκευή μέτρησης μεταξύ 66mm και 99mm και λειτουργεί για τα περισσότερα smartphones στη σημερινή αγορά.

Τοποθέτηση του τηλεφώνου στη λαβή GripTight είναι εύκολο, απλά τραβήξτε το σφιγκτήρα ανοιχτό και σπρώξτε το ξανά, σφίξτε τη βίδα και είστε έτοιμοι να πάτε. Τα εύκαμπτα πόδια επιτρέπουν την τοποθέτηση σε σχεδόν οποιαδήποτε θέση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια επίπεδη επιφάνεια, πάνω σε ένα βράχο, τυλιγμένο γύρω από ένα υποκατάστημα ή οπουδήποτε μπορεί να σας φανταστεί η φαντασία. Σε μόλις 12 "ύψους και .15 λίβρες, είναι αρκετά φορητό για να στοιβάζεται σε οποιαδήποτε τσάντα μεγέθους για ταξίδια.

Διαβάστε περισσότερα σχόλια για τα καλύτερα τρίποδα smartphone που είναι διαθέσιμα για online αγορές.

Κάντε το κόκκινο μάτι μια απομακρυσμένη μνήμη με το iBlazr 2, το οποίο είναι η κορυφαία επιλογή μας για το καλύτερο νυχτερινό εξάρτημα φωτογραφίας. Τα τέσσερα φωτιστικά LED 3,5 ιντσών του iBlazr 2 ταιριάζουν σε ένα μικροσκοπικό, φορητό ορθογώνιο που λειτουργεί με κάμερες iPhone ή Android μέσω Bluetooth. Το συνδεδεμένο κλιπ τοποθέτησης λειτουργεί με οποιοδήποτε smartphone από 0,24 "έως 0,37" σε πλάτος και προσθέτει μόλις 4 κιλά επιπλέον βάρος.

Παρέχοντας έως και 80 πόδια επιπλέον φωτισμού, αγγίζοντας το πίσω μέρος της συσκευής θα αλλάξει το μέγεθος του φλας για να βεβαιωθείτε ότι τραβάτε αρκετό φως για οποιαδήποτε φωτογραφία τη νύχτα. Η μεταβλητή θερμοκρασία φωτός κυμαίνεται από 3200K έως 5600K και μπορεί να συγχρονιστεί με το κλείστρο της φωτογραφικής μηχανής χωρίς επιπλέον υστέρηση κατά τη λήψη. Ο πειραματισμός με διαφορετικά εύρη θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τους περιορισμούς ενός εξωτερικού φλας και να κάνετε τις μελλοντικές φωτογραφικές συνθήκες πολύ πιο εύκολο να προσδιορίσετε.

Η ενσωματωμένη μπαταρία λειτουργεί έως και 300 αναβοσβήνει ή τρεις ώρες συνεχούς φωτισμού σε μία μόνο φόρτιση μέσω USB. Η πρόσθετη ισχύς φλας είναι ιδανική για να προσθέσετε λίγο περισσότερη φωτεινότητα σε βιντεοκλήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας ή ακόμα και διπλασιασμό ως ισχυρό φακό.

Η εφαρμογή σύντροφος, που είναι διαθέσιμη τόσο στο iOS όσο και στο Android, θα σας επιτρέψει να ελέγχετε κάποιες ενδιάμεσες λειτουργίες όπως η ισορροπία λευκού, το ISO και να εστιάζετε στην πραγματική λήψη της τέλειας λήψης. Παρόλο που αυτές οι δυνατότητες προσφέρονται σε πολλά smartphones ή διατίθενται σε δεκάδες εφαρμογές κάμερας, η εφαρμογή "Shotlight" για το iBlazr 2 επιτρέπει αυτές τις αλλαγές να γίνονται σε πραγματικό χρόνο και υποστηρίζει την εγγραφή βίντεο.

Όταν πρόκειται για εξωτερική φωτογραφία, λίγα αξεσουάρ συγκρίνουν τη φωτογραφική μηχανή Sony QX1 20,1-megapixel, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στην ψηφιακή φωτογραφική μηχανή χωρίς καθρέφτες. Ενώ μπορεί να είναι μια ακριβή αγορά, έρχεται με Wi-Fi και ενσωματωμένη κάρτα SD, οπότε η μεταφορά εικόνων στον υπολογιστή ή το smartphone σας είναι μια αύρα. Ο έλεγχος της φωτογραφικής μηχανής απαιτεί την εφαρμογή PlayMemories της Sony και είναι διαθέσιμη δωρεάν τόσο στο Android όσο και στο iOS.

Ο φακός μπορεί να τοποθετηθεί σε smartphones Android ή iOS, αλλά θα θέλαμε να είναι λίγο πιο άνετα να χειρίζεστε το ένα χέρι, καθώς μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να τραβήξετε φωτογραφίες καθώς καταλαβαίνετε την τοποθέτηση των χεριών. Σε λιγότερο από μισή λίβρα, το QX1 πιθανώς ζυγίζει περισσότερο από το smartphone σας, αλλά πολύ λιγότερο από ένα αυτόνομο DSLR.

Οι ταχύτητες κλείστρου κυμαίνονται από 1 / 4000ths του δευτερολέπτου έως 30 δευτερόλεπτα, ISO από 100 έως 16.000 και υπάρχει μια διαφορετική παροχή ρυθμίσεων ισορροπίας λευκού. Το QX1 προσφέρει εγγραφή βίντεο σε πλήρη ανάλυση 1080p και 30fps με ένα πρόσθετο ενσωματωμένο μικρόφωνο για τη λήψη πρόσθετου ήχου.

Υπάρχει κάποια επιβράδυνση μεταξύ της ώρας που πιέζετε "capture" και της πραγματικής εικόνας. Αυτό σημαίνει ότι όταν επιχειρείτε να καταγράψετε ένα αντικείμενο που βρίσκεται ήδη σε κίνηση, το κλείστρο καθυστερεί τουλάχιστον δύο δευτερόλεπτα, ώστε να οδηγήσει σε θολή και χαμένη φωτογραφία.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα σας επιτρέψει να αποτυπώσετε περίπου 440 φωτογραφίες πριν από την επαναφόρτιση, σύμφωνα με το τι θα έφερνε το κανονικό point-and-shoot για μια μέρα χρέωση. Παρά τις δυσκολίες, το QX1 είναι η αιχμή των αξεσουάρ κάμερας smartphone και, ειδικά για τον υπαίθριο τυχοδιώκτη, υπάρχει ελάχιστη αμφιβολία ότι θα βρείτε τα λεφτά σας καλά δαπανημένα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .