Ανασκόπηση: Συμπαγείς ηχεία LCR-4 της επίδειξης 500 Series

Όποιος ψάχνει για οικιακή ηλεκτρονική γνωρίζει ότι οι μεταπωλητές μεγάλης συσκευασίας τείνουν να κυριαρχούν στο τοπίο της λιανικής πώλησης, δεδομένης της εύκολης προσβασιμότητας και των πρακτικών αγορών. Δυστυχώς, η άνοδος του λιανικού εμπορίου έχει επίσης οδηγήσει στη σταδιακή κατάρρευση των ειδικών ήχου - ξέρετε, ο τοπικός αντιπρόσωπος ή συνεργάτης πωλήσεων που συμβουλεύει πραγματικά με τους πελάτες για να βοηθήσει στην κάλυψη των αναγκών τους.

Αλλά με μια θετική σημείωση, οι εξειδικευμένοι εγκαταστάτες και οι ολοκληρωτές συστημάτων , που ειδικεύονται σε σύνθετες εγκαταστάσεις AV ή / και πολυκάμερα συστήματα ήχου , έχουν βοηθήσει να γεμίσουν το κενό των ειδικών του ήχου. Παρόλο που εκτελούν υπηρεσίες για ένα κόστος, συνήθως εξασφαλίζετε τις καλύτερες συμβουλές και προσαρμογές. Οι κατασκευαστές δημιουργούν μερικές φορές ποιοτικά προϊόντα ήχου διαθέσιμα μόνο μέσω προσαρμοσμένων εγκαταστάσεων, οπότε σίγουρα αξίζουν τη διαβούλευση. Έτσι, σε αυτό το πλαίσιο, παρουσιάζουμε τα Ηχεία Episode 500 Series LCR-4.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η SnapAV, ειδικός εξειδικευμένων εγκαταστάσεων που βρίσκεται στο Charlotte, NC, ίδρυσε το επεισόδιο το 2005 για να εξυπηρετήσει την αυξανόμενη αγορά προσαρμοσμένων εγκαταστάσεων. Το επεισόδιο προσφέρει μια ευρεία γκάμα βιβλιοθηκών και αρχιτεκτονικών ομιλητών που διατίθενται αποκλειστικά μέσω εγκαταστάσεων AV και προσαρμοστών. Δεν θα βρείτε προϊόντα επεισοδίου σε καταστήματα μεγάλων θυρίδων και πιθανότατα δεν θα βρείτε ένα σύστημα ηχείων με τόσο μεγάλη αξία όσο το Επεισόδιο LCR-4.

Design & amp; Χαρακτηριστικά

Το Episode 500 Series LCR-4 είναι ένα συμπαγές ηχείο διπλής κατεύθυνσης που διαθέτει δύο κώνους έγχυσης πολυπροπυλενίου 4,5 ιντσών με φωνητικά πηνία υψηλών θερμοκρασιών και ένα tweeter τιτανίου θόλου τιτανίου, όλα στεγάζονται σε ένα συμπαγές, κομψό περίβλημα. Είτε επιλέγετε το μαύρο ή το λευκό χρώμα, το ποιοτικό γυάλινο τελείωμα είναι άμεσα αξιοπρόσεκτο.

Τα ηχεία LCR-4 είναι σχεδιασμός με αντανακλαστικά μπάσων , με δύο θύρες στο πίσω μέρος των περιβλημάτων μαζί με επιχρυσωμένους συνδέσμους 5 ηχείων σύνδεσης . Κάθε ηχείο διαθέτει βραχίονες στήριξης τοίχου που τοποθετούν το ηχείο περίπου 3/4 "από τον τοίχο όταν είναι εγκατεστημένο. Είναι κατάλληλα για χρήση ως σύστημα ηχείων που συνοδεύει τηλεόραση επίπεδης οθόνης και μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν κάθετα ή οριζόντια.

Δοκιμές & amp; Εκτέλεση

Έχουμε δοκιμάσει πέντε από τα ηχεία LCR-4 της σειράς 500 Episode 500 μαζί σε ένα σύστημα με ένα υπογούφερ 12 επιπέδων στο δωμάτιο (η εταιρία προσφέρει επίσης ένα subwoofer στο τοίχο). Παρόλο που μερικοί ενδέχεται να θεωρούν μια απότομη πρόκληση για μεγάφωνα μικρού μεγέθους , τοποθετήσαμε τα επεισόδια έτσι ώστε να πλαισιώνουν μια οθόνη βίντεο 96 ιντσών παρά μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Τα αριστερά και δεξιά μπροστινά ηχεία καναλιών τοποθετήθηκαν δίπλα στην οθόνη και το ηχείο κεντρικού καναλιού τοποθετήθηκε ακριβώς κάτω από την οθόνη.

Παρά το γεγονός ότι έχουν ένα μικρό αποτύπωμα, τα ηχεία LCR-4 της σειράς Episode 500 έδωσαν εκπληκτικά μεγάλο ήχο καθώς απολάβαμε το soundtrack από την ταινία, The Wrestler (2008, Blu-ray, Wild Bunch Pictures). Το σώμα που χτυπάει, τα χνούδια του κεφαλιού και άλλες δυσάρεστες δραστηριότητες που παρατηρούνται στην επαγγελματική πάλη ακουγόταν πάρα πολύ πραγματική για εμάς. Ήταν δύσκολο να μην πάλεις όταν παρακολουθούσατε αυτούς τους τύπους στην οθόνη - αρκετά πιθανό είναι ένα μεγάλο μέρος της έκκλησης του «αθλητισμού». Τα ηχεία Episode LCR-4 χειρίζονται εύκολα το τεράστιο δυναμικό εύρος και όλος ο διάλογος ταινιών ακούγεται κατανοητός καθ 'όλη τη διάρκεια.

Παίξαμε επίσης μουσική στα ηχεία, βγάζοντας τα παραδείγματα επιλογής από τα αγαπημένα κομμάτια μας . Η διασκεδαστική παράδοση της ταινίας "How Insensitive" (Verve Records) της Diana Krall - μια πιο ευγενική στερεοφωνική μουσική δοκιμή - αποκάλυψε εξαιρετική φωνητική λεπτομέρεια με πολύ καλή κεντρική απεικόνιση. Το "Bird on a Wire" της Jennifer Warnes ξεκίνησε με βαθιά, γερά τύμπανα και κρουστά, δείχνοντας πόσο καλά τα ηχεία επεισοδίων συνδυάστηκαν άψογα με το subwoofer.

Οι ηχητικές ιδιότητες του Episode 500 Series LCR-4s ήταν παρόμοιες, ανεξάρτητα από το πότε τοποθετήθηκαν σε κατακόρυφη ή οριζόντια θέση. Από την άποψη του συνολικού στύλου, το σύστημα ομιλητών επεισοδίου ακουγόταν πολύ ουδέτερο τόσο με τη μουσική όσο και με την ομιλία.

συμπέρασμα

Με προσιτές τιμές, τα ηχεία LCR-4 του Episode 500 Series καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά όταν συμπληρώνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Μπορείτε να τα συνδυάσετε ακόμη και με μια οθόνη προβολής βίντεο, εάν αυτή είναι η προτιμώμενη ρύθμιση. Είναι τόσο καλή τιμή, ότι ο τοπικός σας κατάστημα μεγάλων κουτιών θα προτιμούσε πιθανώς να μην το γνωρίζατε. Αυτά τα ηχεία φανταστικά με μουσικές πηγές, αλλά παρουσιάζουν την πραγματική τους δύναμη με κινηματογραφικό και τηλεοπτικό ήχο. Κατασκευάστε την ποιότητα, την εφαρμογή και το φινίρισμα και το στυλ είναι τόσο εντυπωσιακό όσο και εντυπωσιακό, είτε είναι τοίχου με οθόνες (με το υλικό τοποθέτησης που υπάρχει) είτε όχι. Δεν θα βρείτε τα ηχεία Episode 500 Series LCR-4 στα τοπικά καταστήματά σας, αλλά μπορείτε να τα βρείτε ηλεκτρονικά και / ή μέσω ενός τοπικού μεταπωλητή επεισοδίων.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ