Ανασκόπηση: Ασύρματο ηχείο Braven Lux

Το Lux έχει ένα πιο απαλό σχεδιασμό

Λένε ότι τα βλέμματα δεν είναι τα πάντα. Και πάλι, ευχάριστα οπτικά σίγουρα βοηθούν. Πολύ. Απλά κοιτάξτε το ρόλο που παίζει το παιχνίδι όταν πρόκειται για άντρες και γυναίκες που παίρνουν παπούτσια, ρούχα και άλλα υλικά περιουσιακά στοιχεία.

Είναι μια ιδέα που αρχίζει να εφαρμόζεται τώρα περισσότερο από ποτέ με ηλεκτρονικά gadgets, επίσης. Σε πολλές περιπτώσεις, τα ηλεκτρονικά είναι περισσότερα για τη λειτουργία από τη μορφή. Δεδομένου ότι οι εταιρείες gadget αναβάθμισης για τη θέση σε μια ανταγωνιστική αγορά, ωστόσο, ο σχεδιασμός μετατρέπεται σε ένα κλειδί όπλο για να διακρίνει τον εαυτό του από τους αντιπάλους. Το ασύρματο ηχείο Bluetooth της Braven Lux λειτουργεί ως τέλειο παράδειγμα.

Ως επί το πλείστον, μου αρέσει η σχεδιαστική προσέγγιση του Μπράβεν όταν πρόκειται για ομιλητές. Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι από τους ομιλητές χρησιμοποιούν μια μοντέρνα εμφάνιση που κυμαίνεται από το ουδέτερο φύλο για τις εσωτερικές προσφορές στις πιο ανθεκτικές και φορτισμένες με τεστοστερόνη κλίσεις των εξωτερικών ηχείων όπως το BRV-1 .

Το Lux, το οποίο ωθείται περισσότερο στις γυναίκες, είναι μια προφανής απόκλιση από αυτή τη φιλοσοφία. Αν και συνεχίζει να χρησιμοποιεί το οικείο ορθογώνιο σχήμα Braven και την τάση να χρησιμοποιεί μικροσκοπικές οπές για να σηματοδοτήσει την ψησταριά του, το Lux αντικαθιστά το συμμετρικό σχέδιο των τρυπών με νέο μοτίβο τόξου αντικαθιστώντας ταυτόχρονα τις προτιμήσεις Braven με ασημένια και γκρι χρώματα σε ηχεία όπως το Braven 850 με φλας πιο μαργαριτάρι λευκό, χρυσό και μωβ προσφορές.

Είναι μια προσέγγιση σχεδιασμού που φαίνεται να harken στο σχεδιασμό τσάντα, το οποίο θα έχει σίγουρα πολύ νόημα όταν φλερτάρετε τις γυναίκες για να δώσετε στο προϊόν σας μια βολή. Πραγματοποίησα μάλιστα μια δοκιμή, στην οποία έβαλα κρυφά τον ομιλητή μέσα από την άποψη των γυναικών φίλων και της οικογένειας και όλοι είχαν θετικά πράγματα να πούμε για το σχέδιό του.

Και πάλι, υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο "τα βλέμματα δεν είναι όλα" έγινε μια δημοφιλής φράση. Μετά από όλα, φαίνεται τελικά δεν σημαίνει πολλά, αν έρχεται με φρικτά εσωτερικά, να το πω έτσι. Ο Braven σίγουρα προσπαθεί να προσφέρει άφθονο περιεχόμενο φορώντας το Lux με έναν τόνο χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων μερικών που ξεπερνούν και υπερβαίνουν αυτό που οι περισσότεροι λαοί περιμένουν από τα φορητά τους ηχεία.

Η δυνατότητα Bluetooth, για παράδειγμα, μπορεί να είναι η ίδια για την πορεία αυτές τις μέρες, αλλά το Lux προσθέτει επίσης την ικανότητα να εργάζεται ως ασύρματος δέκτης που συγχρονίζεται με άλλα Braven ηχεία. Η πραγματική ασύρματη εμβέλεια για τη συσκευή είναι μεγαλύτερη από 30 πόδια, η οποία είναι περισσότερο από άφθονη.

Για περισσότερες βασικές λειτουργίες, το Lux διπλασιάζεται ως ηχείο όταν συγχρονίζεται με ένα smartphone. Η απόδοση του ηχείου είναι εντάξει αν και όχι τόσο ισχυρή όσο κάποια άλλα ηχεία που έχω δοκιμάσει. Δεν είστε σίγουροι αν η λειτουργία ακύρωσης θορύβου έχει κάποια σχέση με αυτό, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί καλά.

Για ανθρώπους που προτιμούν μια ενσύρματη σύνδεση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο διπλού άκρου 3,5 χιλιοστών για να συνδέσετε φυσικά τη συσκευή στην πηγή μουσικής σας για μια πιο αξιόπιστη σύνδεση. Έχει ακόμη και μια θύρα Aux Out, που σημαίνει ότι μπορείτε να την συνδέσετε με ένα ηχείο που δεν έχει ασύρματες δυνατότητες και να την μετατρέψει σε de facto ασύρματο δέκτη για το συγκεκριμένο ηχείο.

Για τους πολεμιστές gadget, το Lux διπλασιάζεται ως φορητή μπαταρία, χάρη σε μια θύρα USB που σας επιτρέπει να φορτίζετε φορητές συσκευές μέσω της εσωτερικής πηγής τροφοδοσίας. Στα 1.400 mAh, θα πρέπει να είναι αρκετό να χρεώνετε παλαιότερα ή μικρότερα smartphones και να φορτίζετε μερικές φορές νεότερες συσκευές όπως το Samsung Galaxy S5 ή το iPhone 6. Διαφορετικά, η εσωτερική μπαταρία παρέχει έως και 12 ώρες χρόνο αναπαραγωγής για το Lux. Το ηχείο είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό, προσφέροντας επιπλέον ανθεκτικότητα όταν χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους.

Τέλος, φτάνουμε στην ποιότητα ήχου, η οποία είναι γενικά σταθερή, αν και όχι τόσο δυνατή όπως κάποιοι άλλοι ανταγωνιστές ομιλητές. Όταν χρησιμοποιείται με συσκευές αναπαραγωγής μουσικής smartphone, το Lux παράγει καθαρό ήχο με ισορροπημένα μπάσα και πρίμα. Χρησιμοποιήστε ένα εξαιρετικό MP3 player με έναν ισοσταθμιστή όπως το Sansa Clip και ο ήχος γίνεται ακόμα πιο δυναμικός.

Είναι όμως λίγο underpowered, οπότε μην περιμένετε να γυρίσετε τον όγκο μέχρι το πυρηνικό. Ακόμη και με τα ζητήματά του, όμως, το Lux είναι ένας καλός ομιλητής συνολικά. Αν ψάχνετε για ένα στερεό ηχείο με έναν τόνο καμπάνες και σφυρίχτρες και μια πιο φιλική προς τα θηλυκά εμφάνιση για εκκίνηση, αυτή είναι μια συσκευή που αξίζει να εξετάσουμε.

Βαθμολογία: 4 στα 5

Για περισσότερες κριτικές και άρθρα για τους ομιλητές, ανατρέξτε στον κεντρικό σταθμό των ακουστικών και των ηχείων