Στρατηγική SimCity 4: Συμβουλές για την εκκίνηση μιας νέας πόλης

Η αργή ανάπτυξη είναι καθοριστική

Το SimCity 4 είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια κατασκευής πόλεων εκεί έξω. Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι η έναρξη μιας νέας πόλης στο SimCity 4 είναι πιο δύσκολη και δύσκολη από ό, τι στις προηγούμενες εκδόσεις. Δεν μπορείτε πλέον να πετάξετε απλά μερικές ζώνες και να παρακολουθήσετε το κοπάδι των Sims στην πόλη σας. Τώρα περισσότερο από ποτέ, η διαδικασία κατασκευής αντικατοπτρίζει τα προβλήματα και τις ανησυχίες των πραγματικών σχεδιαστών πόλεων. Όπως και εσείς, πρέπει να εργαστείτε για κάθε κομμάτι ανάπτυξης και να σκεφτείτε προσεκτικά τη στρατηγική σας.

Η πιο σημαντική στρατηγική του Sim City 4 είναι να χτίσει αργά . Μην βιαστείτε για την κατασκευή πυροσβεστικών τμημάτων, συστημάτων νερού, σχολείων και νοσοκομείων. Θα εκκενώσετε τα αρχικά σας κεφάλαια πολύ γρήγορα. Αντ 'αυτού, έχετε υπομονή και μεγαλώνετε αργά τη δημιουργία σας. Περιμένετε να προσθέσετε αυτές τις υπηρεσίες αφού έχετε μια σταθερή φορολογική βάση.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές SimCity 4 που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε επιτυχώς μια νέα πόλη.

Κρατήστε πατημένο στις δημόσιες υπηρεσίες

Δημιουργία δημόσιων υπηρεσιών μόνο όπως απαιτείται. Δεν είναι απαραίτητες όταν ξεκινάτε αρχικά την πόλη. Αντ 'αυτού, περιμένετε μέχρι να το ζητήσει η πόλη. Κατασκευάστε εμπορικές και κατοικημένες ζώνες χαμηλής πυκνότητας και βιομηχανικές ζώνες μεσαίας πυκνότητας.

Διαχείριση χρηματοδότησης για υπηρεσίες

Διαχειριστείτε τη χρηματοδότηση των υπηρεσιών (σχολείο, αστυνομία κ.λπ.) που παρέχετε πολύ στενά. Η μονάδα παραγωγής ενέργειας σας παράγει περισσότερη ενέργεια από ότι απαιτείται; Στη συνέχεια, μειώστε τη χρηματοδότηση για να ταιριάξετε τις ανάγκες σας, αλλά θυμηθείτε: Η μείωση της χρηματοδότησης σημαίνει ότι τα φυτά σας θα αποσυντεθούν πιο γρήγορα. Ο στόχος σας είναι να ξοδέψετε όσο το δυνατόν λιγότερο τις υπηρεσίες χωρίς να υποβαθμίσετε την υγεία της υποδομής και του πληθυσμού σας.

Αύξηση φόρων

Αυξήστε τους φόρους σε 8 ή 9 τοις εκατό στην αρχή για να αυξήσετε τα εισερχόμενα έσοδά σας.

Κάντε την οικιστική και βιομηχανική ανάπτυξη προτεραιότητα

Εστιάστε στο οικιστικό και βιομηχανικό κτίριο όταν αρχίσετε να δημιουργείτε τη νέα σας πόλη. Μόλις αναπτυχθεί λίγο, προσθέστε εμπορικές ζώνες και, στη συνέχεια, γεωργικές ζώνες . Ωστόσο, αυτή η συμβουλή μπορεί να μην ισχύει για τις πόλεις που συνδέονται με περιοχές. Αν υπάρχει ζήτηση για εμπορική ανάπτυξη αμέσως, τότε θα το φτάσετε. Γενικά, προσπαθήστε να σχεδιάσετε κατοικημένες ζώνες έτσι ώστε να είναι κοντά στις βιομηχανικές ζώνες (και στις ενδεχόμενες εμπορικές ζώνες). Αυτό μειώνει τους χρόνους μετακίνησης.

Φυτεύω δέντρα

Το Sim City 4 αναγνωρίζει έντονα τις επιπτώσεις της ρύπανσης στην υγεία μιας πόλης και πολλοί παίκτες έχουν δει τις πόλεις να υποκύψουν σε αυτό. Η φύτευση δέντρων είναι ένας τρόπος για να διατηρηθεί η ρύπανση υπό έλεγχο. Πρόκειται για στρατηγική μεγάλης εμβέλειας που απαιτεί χρόνο και χρήμα, αλλά υγιείς πόλεις με καθαρό αέρα τείνουν να προσελκύουν επιχειρήσεις και πληθυσμό - και τελικά, έσοδα.

Κρατήστε πατημένο τα πυροσβεστικά και αστυνομικά τμήματα

Κατασκευάστε πυροσβεστικά και αστυνομικά τμήματα μόνο όταν οι πολίτες αρχίζουν να τις απαιτούν. Μερικοί παίκτες της Sim City 4 περιμένουν μέχρι να εμφανιστεί η πρώτη πυρκαγιά για την κατασκευή πυροσβεστικού συγκροτήματος.

Αναπτύξτε προσεκτικά τις εγκαταστάσεις φροντίδας υγείας

Μια από τις μεγαλύτερες συμβουλές της Sim City 4 για τις νέες πόλεις είναι ότι η υγειονομική περίθαλψη δεν αποτελεί μεγάλη ανησυχία στα αρχικά στάδια. Εάν ο προϋπολογισμός σας μπορεί να το χειριστεί, οικοδομήστε μια κλινική. Αναπτύξτε αργά καθώς η πόλη σας αρχίζει να παρουσιάζει κέρδος. Μην χτίζετε τόσο πολύ που ο προϋπολογισμός σας χτυπάει στο κόκκινο. μάλλον, περιμένετε μέχρι να έχετε αρκετά χρήματα για να καλύψετε τις δαπάνες.

Η οικοδόμηση μιας μητρόπολης απαιτεί κάποια υπομονή. Κατασκευάστηκε με σύνεση, και σύντομα θα έχετε μια ακμάζουσα πόλη!