Πώς παίζετε μουσική στο Mumble χωρίς δεύτερο υπολογιστή;

Ερώτηση: Πώς παίζετε μουσική στο Mumble χωρίς δεύτερο υπολογιστή;

Απάντηση:

(σχετικά: Πώς να παίξετε μουσική στο Ventrilo )

PC gamers και χρήστες Mumble: είναι πολύ πιθανό να παίξετε μουσική στο Mumble από τον υπολογιστή παιχνιδιών σας διατηρώντας παράλληλα τις πλήρεις φωνητικές επικοινωνίες Mumble. Ναι, υπάρχουν και άλλες τεχνικές που χρησιμοποιούν έναν ξεχωριστό υπολογιστή "μουσικής bot", αλλά αυτή η αποδεδειγμένη μέθοδος απαιτεί μόνο την ενιαία μηχανή τυχερών παιχνιδιών των Windows. Η παρακάτω μέθοδος χρησιμοποιεί επίσης διπλές παρουσίες του Mumble και κάποιο χρήσιμο λογισμικό ήχου-δρομολόγησης.

Αυτή η τεχνική ροής μουσικής Mumble βασίζεται σε δύο σημαντικές εξόδους:

  1. ο DJ διατηρεί το δικό του χρήστη του Mumble για τις φωνητικές επικοινωνίες του, ενώ
  2. ένας δεύτερος χρήστης του Mumble (το "jukebox") χειρίζεται τη ροή μουσικής στον διακομιστή Mumble.

Αυτή η προτεινόμενη μέθοδος αφορά τους χρήστες των Windows 7 / Vista / XP με έναν μόνο υπολογιστή με ισχύ παιχνιδιών μεσαίας κατηγορίας. Η συσκευή αναπαραγωγής μουσικής που ταιριάζει καλύτερα σε αυτή τη μέθοδο είναι το Winamp . 4GB μνήμης RAM και διπλών οθονών θα βοηθήσουν, αλλά δεν απαιτούνται αυστηρά. Αυτή η ροή μουσικής Mumble λειτουργεί σε 32-bit και 64-bit εκδόσεις των Windows.

Η πραγματική ομορφιά αυτής της ρύθμισης είναι ότι δίνει σε όλους τους χρήστες της Mumble τη δυνατότητα να προσαρμόζουν / σβήνουν τον όγκο μουσικής ξεχωριστά από τη φωνή του αποστολέα. Αυτό είναι ανεκτίμητο στην επιδρομή ΜΜΟ, όπου ορισμένοι προτιμούν τη σιωπή, ενώ άλλοι απολαμβάνουν τη μουσική.

Η παρακάτω ρύθμιση απαιτεί περίπου μία ώρα διαμόρφωσης και δοκιμής, αλλά τα αποτελέσματα αξίζουν σίγουρα την επένδυση χρόνου. Η πολυπλοκότητα που συνδέεται με αυτό είναι περίπου η ίδια πολυπλοκότητα με την καλωδίωση μιας νέας τηλεόρασης σε ένα DVD player .

Απαιτήσεις για αναπαραγωγή μουσικής Mumble με έναν υπολογιστή, Windows 7 / Vista / XP:

  1. Winamp μουσική .
  2. Εικονικό καλώδιο ήχου (αυτό είναι λογισμικό δρομολόγησης μουσικής, διατίθεται ως δοκιμαστικό λογισμικό ή αγοράστηκε για $ 30).
  3. Παράκαμψη DSEO της πολιτικής των Windows Signed Driver (μια καλοήθης μέθοδος για να επιτρέπεται στο λογισμικό VAC του τρίτου μέρους να εκτελείται σε Windows) -ή- την απενεργοποίηση της υπογραφής του προγράμματος οδήγησης στα Windows.
  4. Ελαττώστε τη συντόμευση Mumble για να ενεργοποιήσετε διπλά αντίγραφα Mumble
  5. Τουλάχιστον 2GB μνήμης. Στην ιδανική περίπτωση, 4GB.
  6. Περίπου 1 ώρα για να εγκαταστήσετε, να διαμορφώσετε και να δοκιμάσετε τη ρύθμιση
  7. Ιδανικά: διπλές οθόνες, έτσι δεν χρειάζεται να κάνετε alt-tab από το παιχνίδι για να επιλέξετε τραγούδια

Απαιτήσεις ροής μουσικής για το Mumble:
Εξηγήστε εδώ

Ο οδηγός Visual Step by Step:
Αναλυτικές οδηγίες εδώ

Δημοφιλή άρθρα σχετικά με το dmcr.com:

Σχετικά Άρθρα: