Πώς να οργανώσετε φίλους στο Facebook

Οργανώστε τη λίστα φίλων σας στο Facebook

Η ροή ειδήσεων Facebook σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σας, αλλά μπορεί γρήγορα να γεμίσει αρκετά καθώς η λίστα των φίλων σας επεκτείνεται. Ας το παραδεχτούμε, το Facebook είναι ιογενές, και όταν μια ομάδα φίλων αρχίσει να συνδέεται στο κοινωνικό δίκτυο , η λίστα των φίλων σας μπορεί να αυξηθεί εκθετικά. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί εύκολοι τρόποι να οργανώσετε τη λίστα φίλων σας στο Facebook .

Η λειτουργία "Απόκρυψη Facebook"

Ο ευκολότερος τρόπος να οργανώσετε τους φίλους του Facebook είναι να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία απόκρυψης, η οποία σας επιτρέπει να καταπνίξετε ανθρώπους από τη ροή ειδήσεων. Αυτή είναι μια καλή αρχή για την οργάνωση του Facebook, και για πολλούς ανθρώπους, αυτό είναι το μόνο χαρακτηριστικό που χρειάζεστε.

Απλά επιλέξτε τους ανθρώπους που ενδιαφέρεστε περισσότερο να βλέπετε στην κεντρική σελίδα σας - αυτό θα μπορούσαν να είναι φίλοι, οικογένεια ή ακόμα και συνεργάτες εάν χρησιμοποιείτε κυρίως το Facebook για επιχειρηματικούς σκοπούς - και στη συνέχεια να κρύψετε όλους τους άλλους. Αυτό θα σας επιτρέψει να περιορίσετε γρήγορα την κύρια ροή ειδήσεων σας μόνο στους ανθρώπους που θέλετε να δείτε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό Hide and Unhide Facebook .

Είναι ένας από τους φίλους σας να παίζει ένα παιχνίδι στο Facebook που συνεχίζει να ενημερώνει τον τοίχο; Μπορείτε επίσης να αποκρύψετε μόνο μια εφαρμογή από τη ροή ειδήσεων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βλέπετε τις ενημερώσεις κατάστασης από τον φίλο σας χωρίς να βλέπετε το τελευταίο τους επίτευγμα στο Mafia Wars.

Πώς να κρύψετε τις εφαρμογές στο Facebook .

Η λειτουργία προσαρμοσμένης λίστας Facebook

Αλλά τι γίνεται με όλους αυτούς τους φίλους που έχετε κρυφτεί τώρα; Πώς οργανώνετε τη λίστα των φίλων σας στο Facebook για να τα αναφέρετε; Εάν δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά να βλέπετε ποτέ τις ενημερώσεις τους, μπορείτε να σταματήσετε απλά να τους κρύψετε. Αλλά αν έχετε πολλούς φίλους, πιθανότατα θα έχετε πολλές ομάδες από τις οποίες θέλετε να βλέπετε τακτικά τις ενημερώσεις.

Αυτός είναι ο τόπος όπου η λειτουργία προσαρμοσμένης λίστας στο Facebook μπαίνει στο παιχνίδι. Δημιουργώντας προσαρμοσμένες λίστες, μπορείτε να οργανώσετε τους φίλους του Facebook δημιουργώντας διαφορετικές κατηγορίες φίλων. Για παράδειγμα, έχω δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη λίστα που περιέχει μόνο τη στενή οικογένεια μου - αδελφούς, αδελφές, γονείς κλπ. - και μια άλλη λίστα για την εκτεταμένη οικογένεια, η οποία περιλαμβάνει τη στενή μου οικογένεια αλλά επίσης δείχνει ξαδέλφια, και τα λοιπα.

Θυμηθείτε, μπορείτε να βάλετε έναν φίλο στο Facebook σε πολλές λίστες. Έτσι, αν έχετε ένα μέλος της οικογένειας που είναι επίσης συνεργάτης, μην ανησυχείτε για την ανάγκη να επιλέξετε μόνο μία λίστα για αυτούς.

Πώς να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη λίστα Facebook .