Γιατί θα έπρεπε να 'αρέσει το σκυλί' στο Facebook

Πώς το πιο χαριτωμένο σκυλί του κόσμου πήγε στον ιό online

Το να είσαι διαδεδομένο στο διαδίκτυο δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά όταν είσαι τόσο χαριτωμένο όσο το Boo the Dog, είναι προφανώς αρκετά εύκολο να δημιουργήσεις μια σελίδα στο Facebook και να παρακολουθήσεις τους οπαδούς. Αν μόλις ανακάλυψε Boo (και πόσο χαριτωμένος είναι), εδώ είναι ένα σύντομο άρθρο σχετικά με την ιστορία του και πόσο δημοφιλές είναι που καλλιεργείται στο διαδίκτυο.

Ποιος είναι ο σκύλος Boo;

Το Boo the Dog είναι ένας Pomeranian με ένα πολύ κοντό κούρεμα και ένα αξιολάτρευτο μεγάλο κεφάλι. Είναι ευρέως γνωστός ως "το πιο λαχταριστό σκυλί του κόσμου" σε απευθείας σύνδεση.

Boo στο Facebook

Το ταξίδι του Boo ξεκίνησε στο Facebook και, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Boo, "ο άνθρωπος του έβαλε το Boo στο Facebook στις 11 Μαΐου 2009." Οι φωτογραφίες του Boo δημοσιεύονταν τακτικά στη σελίδα του Facebook και εξακολουθούν να είναι σήμερα, συχνά με διαφορετικούς ρυθμούς, ντυμένοι up σε ρούχα doggie ή ακόμα και μαζί με τον φίλο του, "Buddy" (άλλο Pomeranian που re).

Η σελίδα του Boo στο Facebook λαμβάνει δεκάδες χιλιάδες συμπαθειών και σχολίων στις θέσεις του και από τον Δεκέμβριο του 2017, η σελίδα Facebook έχει πάνω από 17 εκατομμύρια οπαδούς. Δεν είναι κακό για ένα μικρό σκυλί που μάλλον δεν θα μπορούσε ποτέ να καταλάβει πόσο διάσημος είναι πραγματικά.

Μοναδική (και αξιολάτρευτη) εμφάνιση του Boo

Τι έκαναν έτσι το "χαριτωμένο σκυλί του κόσμου"; Υπάρχουν χιλιάδες και χιλιάδες Pomeranians στον κόσμο, και παρόλο που είναι όλοι αρκετά darn χαριτωμένο, οι περισσότεροι ίσως όλοι μοιάζουν ακριβώς το ίδιο.

Το πράγμα για τους περισσότερους Πομερανούς είναι ότι μοιάζουν με σκυλιά. Το Boo, από την άλλη πλευρά, μοιάζει με ένα αξιολάτρευτο μικρό αρκουδάκι. Το φαρδύ γλουτό, το μεγάλο κεφάλι και η μικρή γούνα του είναι αυτό που τον χωρίζει από τους υπόλοιπους Πομερανούς.

Ο Boo μοιάζει να χαμογελάει όταν βγαίνει από τη γλώσσα του και όταν ντυθεί σε ένα από τα πολλά του ρούχα, θα μπορούσε να σφάλλει σχεδόν για ένα γεμιστό ζώο. Οι φωτογραφίες είναι αρκετά χαριτωμένες, αλλά τα βίντεο του Boo στη σελίδα του στο Facebook είναι σχεδόν εκπληκτικά για να παρακολουθήσουν. Τα βίντεο από αυτόν τον κάνουν να φαίνεται να είναι μια ρεαλιστική μαριονέτα, παρά ένα πραγματικό σκυλί.

Η άνοδος του Boo στη φήμη του Διαδικτύου

Η δημοτικότητα του Boo στο Facebook τελικά οδήγησε στην αναγνώριση από ορισμένες διασημότητες υψηλού προφίλ και από mainstream media programs. Τόσο η Kesha όσο και η Khloe Kardashian συνδέουν τη σελίδα του Boo στο Facebook με τα προφίλ τους στο Twitter , και ο Boo έχει ήδη εμφανιστεί δύο φορές στην Καλύτερη Αμερική.

Φυσικά, με τόσους πολλούς οπαδούς που σφύζουν από αγάπη για τον λατρευτό Pomeranian, μοιάζει να έχει νόημα ότι έγινε η έμπνευση για μια σειρά προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των βιβλίων, των γεμισμένων ζώων και ενός ημερολογίου.

Το Boo έχει εκδώσει δύο εικονογραφημένα βιβλία. Ο πρώτος ονομάζεται Boo: Οι περιπέτειες του Cutest Dog στον κόσμο και ο δεύτερος ονομάζεται Boo: Little Dog στην Μεγάλη Πόλη . Έχει το δικό του ημερολόγιο έξω και πολλά γεμιστά ζώα που γίνονται από τον Gund που χαρακτηρίζει το Boo σε μερικές διαφορετικές στολές.

Χαριτωμένα ζώα και κοινωνικά μέσα

Αν δεν ήταν για το Facebook , ο Boo ίσως δεν κατάφερε ποτέ να προσελκύσει την προσοχή που έχει κατά τα τελευταία χρόνια. Φωτογραφίες από τα αξιολάτρευτα ζώα είναι σχεδόν ακαταμάχητα για μας στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης μας έχουν καταστήσει πάρα πολύ εύκολο να τα μεταδώσουμε στους φίλους και τους οπαδούς μας.

Η σελίδα του Boo στο Facebook είναι ένα κλασικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο τα πιο απλά πράγματα μπορούν να πάνε στον ιό online. Το είδαμε και σε άλλες ιστοσελίδες με θέμα τα ζώα, όπως το LOLcats και το Blog Shumbling Tumblr Blog - σε πολλά, πολλά άλλα.

Όσο έχουμε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter, το Tumblr, το Reddit, το Instagram και όλα τα άλλα, η χαριτωμένη ζιζανιολογία των ζώων θα είναι σχεδόν πάντα μια τεράστια τάση. Εάν το χάσατε, μπορείτε να προχωρήσετε και όπως η σελίδα του Boo στο Facebook εδώ.