Αναθεώρηση του Pyle PL71PHB Headrest LCD Set

Υπάρχει μια χούφτα διαφορετικών τρόπων για να αποκτήσετε βίντεο στο αυτοκίνητό σας ή στο φορτηγό σας , αλλά το πιο εύκολο είναι πιθανότατα να πάτε με κάποιο είδος οθόνης τοποθετημένο σε προσκέφαλο όπως το Pyle PL71PHB Headrest LCD. Αυτός ο τύπος προϊόντος είναι πολύ πιο εύκολος να εγκαταστήσετε από μια οροφή τοποθετημένη οθόνη και είναι συνήθως μια φθηνότερη και πιο ικανοποιητική επιλογή από την αναβάθμιση σε μια μονάδα κεφαλής βίντεο, δεδομένου ότι είναι ευκολότερο για τους επιβάτες να βλέπουν αυτόν τον τύπο οθόνης.

Στην περίπτωση του PL71PHB, οι επιβάτες μπορούν να παρακολουθήσουν ακόμη και δύο διαφορετικά προγράμματα βίντεο ή να παίξουν τα δικά τους βιντεοπαιχνίδια στις διάφορες οθόνες. Υπάρχει κάποια εργασία, και υπάρχουν επίσης κάποια μειονεκτήματα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο ευκολότερες και φθηνότερες επιλογές εκεί έξω.

Pyle PL71PHB Headrest LCD: Η κατώτατη γραμμή

Αν ψάχνετε για μερικές οθόνες LCD τιμονιού, το Pyle PL71PHB θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Η τιμή είναι σωστή, τα χαρακτηριστικά είναι εκεί, και η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική. Οι μονάδες είναι καλύτερες οθόνες από ότι είναι τα προσκέφαλα και η εγκατάσταση απαιτεί λίγη καλωδίωση, αλλά αυτές οι οθόνες είναι μια μεγάλη αγορά αν δεν ψάχνετε κάτι που περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο DVD player .

PL71PHB Πλεονεκτήματα

PL71PHB Μειονεκτήματα

Pyle PL71PHB Περιγραφή και προδιαγραφές LCD για το κεφάλι

Δισκέτες με διπλό καθρέπτη

Τα προσκέφαλα Pyle PL71PHB LCD είναι εξαιρετικά μικρές οθόνες, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα καλά προσκέφαλα. Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική, αλλά τα υπάρχοντα προσκέφαλα σας είναι μάλλον πιο άνετα. Ανάλογα με το όχημά σας, ίσως χρειαστεί να αφαιρέσετε τις οθόνες και να τις τοποθετήσετε ξανά στα υπάρχοντα προσκέφαλα σας.

Ενώ ο Pyle τιμολογεί τις ενδείξεις του τιμονιού ως "καθολική" και είναι τεχνικά ρυθμιζόμενες, η προσωπική σας εμπειρία θα ποικίλει ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο του οχήματός σας. Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουν είναι να αφαιρέσετε τα υπάρχοντα προσκέφαλα σας και να τα εγκαταστήσετε. Για να μπορούν να φιλοξενούν ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών οχημάτων, οι ράβδοι που εκτείνονται από το κάτω μέρος των προσκέφαλων είναι ρυθμιζόμενες. Αυτό τους επιτρέπει να γλιστρήσουν απρόσκοπτα στα περισσότερα καθίσματα, αλλά υπάρχουν κάποιες εφαρμογές όπου οι ράβδοι απλά δεν θα εξαπλωθούν αρκετά ή θα συσσωρευτούν αρκετά.

Εάν είστε ατυχώς αρκετά για να αντιμετωπίσετε αυτό το είδος της κατάστασης, ίσως χρειαστεί να χαλαρώσετε το εξάρτημα προσκέφαλου αυτών των οθονών ομίχλης. Οι πραγματικές οθόνες θα εξακολουθούν να λειτουργούν, αλλά θα καταλήξετε να κόψετε τα υπάρχοντα προσκέφαλα σας ή να αγοράσετε μερικές αντικαταστάσεις προσκέφαλου μετά την αγορά για να εγκαταστήσετε τις οθόνες. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από αυτό που θα έπρεπε πραγματικά να κάνετε για αυτόν τον τύπο προϊόντος , αλλά αυτό το είδος εγκατάστασης θα έχει ως αποτέλεσμα πιο άνετα προσκέφαλα που ταιριάζουν καλύτερα στο εσωτερικό του οχήματός σας.

Όσον αφορά τις πραγματικές οθόνες, θα είστε σκληρά πιεσμένοι για να βρείτε κάτι καλύτερο για τα χρήματα. Κάθε οθόνη 7 ιντσών έχει αναλογία διαστάσεων 16: 9 και ο λόγος αντίθεσης είναι αρκετά υψηλός ώστε οι εικόνες να είναι αρκετά σαφείς σε όλο το φως της ημέρας. Είναι επίσης ωραίο να έχετε πολλαπλές εισόδους, οι οποίες σας επιτρέπουν να συνδέσετε τις μονάδες σε ένα κεντρικό DVD player, εξωτερικούς παίκτες DVD, συστήματα βιντεοπαιχνιδιών ή οτιδήποτε άλλο.

Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι θα χρειαστεί απολύτως κάποιος τύπος εξωτερικής πηγής βίντεο για να αξιοποιήσετε αυτές τις οθόνες. Κάθε οθόνη είναι κυριολεκτικά η εξής: μια οθόνη. Σε αντίθεση με τα DVD player, οι μονάδες αυτές δεν περιλαμβάνουν ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD ή οποιοδήποτε άλλο είδος πηγής βίντεο.

Η εγκατάσταση είναι επίσης λίγο περισσότερο εμπλεκόμενη από κάποια άλλα DVDs headrest και οθόνες LCD επειδή το Pyle PL71HB δεν περιλαμβάνει ένα βύσμα 12 volt από το κουτί. Τα καλώδια τροφοδοσίας πρέπει να συνδεθούν στο ηλεκτρικό σύστημα του οχήματός σας ή μπορείτε να τα συνδέσετε σε βύσμα 12 volt, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να συνδεθεί στον αναπτήρα ή στην υποδοχή αξεσουάρ 12 volt. Έτσι εάν δεν αισθάνεστε κάποια βασική καλωδίωση, θα πρέπει να κοιτάξετε αλλού.